Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2023 v 11:00
Čas čtení 6:12
Tereza Šnajdrová

Je synem slavného bubeníka, nazpíval milionový hit a chodí s Charli D'Amelio. Kdo je Landon Barker?

Je synem slavného bubeníka, nazpíval milionový hit a chodí s Charli D'Amelio. Kdo je Landon Barker?
Zdroj: Getty Images/Phillip Faraone
OSOBNOSTI KOURTNEY KARDASHIAN MACHINE GUN KELLY
Uložit Uložené

O Landonu Barkerovi lze mluvit jako o módní ikoně, talentovaném hudebníkovi i jako o mladíkovi, který měl ustláno na růžích. Jaký je ve skutečnosti?

Landon Barker se narodil do slavné rodiny – jeho otec je bubeník kapely Blink-182 Travis Barker a jeho matka úspěšná modelka. I přesto, že se Landon již od malička pohyboval mezi celebritami, na svém životním úspěchu pracuje sám, a to jak v oblasti hudby a módy, tak v oblasti psychického zdraví. Poznej Landona Barkera a přidej se do našeho fanclubu!

Doporučeno
Mladá multimilionářka pobouřila TikTok svým „spratkovským“ chováním. Toto je Charli D'Amelio, nejsledovanější tiktokerka světa Mladá multimilionářka pobouřila TikTok svým „spratkovským“ chováním. Toto je Charli D'Amelio, nejsledovanější tiktokerka světa 7. ledna 2023 v 6:00

Landon who? Meet the Barkers

Landon Barker se narodil 9. října 2003 v Kalifornii, a ačkoli se vždy pohyboval ve světě celebrit, více pozornosti se k němu začalo upínat až v roce 2022. Landon je synem jednoho z nejslavnějších bubeníků světa Travise Barkera a modelky Shanny Moakler. Jeho rodiče se sice v roce 2008 rozvedli, ale i nadále spolu udržovali vztah, aby jejich děti vyrůstaly v úplné rodině. Možná právě to Landona udělalo takovým, jaký je – vyspělým, rozumným a pokorným.
 
Landon se na televizních obrazovkách objevil už v roce 2005, když se na stanici MTV vysílala reality show Meet the Barkers. Pořad sledoval každodenní život rodiny, včetně otcových hudebních turné, na která vyjížděl s kapelou Blink-182 a na kterých jej často doprovázel právě i malý Landon. Reality show nakonec měla celkem dvě sezóny o 16 dílech a po jejím skončení se malý Landon z veřejného prostoru stáhl.

Doporučeno
Móda z festivalu: Takto se Češi a Češky oblékli na Metronome. Hlasuj v anketě, čí outfit se ti líbí nejvíc Móda z festivalu: Takto se Češi a Češky oblékli na Metronome. Hlasuj v anketě, čí outfit se ti líbí nejvíc 27. června 2023 v 15:00

O osmnáct let a jedno maturitní vysvědčení později se Landon opět dostal do záře reflektorů. Tentokrát však proto, že má více než 2 miliony sledujících na Instagramu, přes 5 milionů sledujících na TikToku a razí si vlastní cestu ve světě showbyznysu jako hudebník, skladatel a módní návrhář. A přítel nejsledovanější tiktokerky světa Charli D'Amelio.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Landon Barker (@landonasherbarker)

Miliónový song s Machinem Gun Kellym

Dnes již devatenáctiletý mladík se po vzoru svého otce snaží prosadit v hudebním průmyslu. Od roku 2018 vystupoval pod pseudonymem OTG Landon, pod kterým můžeš také na Spotify najít čtyři jeho singly. Ty se však od hudební cesty Travise liší – Landon tíhne více k rapu. Jedno ho ale naopak se slavným bubeníkem spojuje. „Nejlepší rada, kterou mi kdy táta dal, je, že tvrdá práce a důslednost se vyplácí. Obě tyto myšlenky se snažím začlenit do svého každodenního života, kdekoli to jen jde,“ řekl v rozhovoru pro Vanity Teen.

Doporučeno
Kvíz: Poznáš české youtubery a youtuberky podle fotek? Kvíz: Poznáš české youtubery a youtuberky podle fotek? 19. června 2023 v 10:30

Hudbě se Landon začal věnovat už ve 12 letech. „Hudbu jsem začal dělat, když mi bylo 12 nebo 13 let, a původně jsem dělal rap. V poslední době jsem to ale začal brát vážněji a věnovat tomu více času. Mám pocit, že to je v hudbě opravdu klíčové: jen čas a úsilí. Čím víc se do toho člověk pustí, tím víc roste jako umělec i jako osobnost a tím víc má o čem psát, tím víc se věnuje tvůrčímu procesu,“ komentuje svůj vztah k hudbě, která je pro něj vším. Třeba i způsobem, jak hledat odpovědi, které jsou pohřbeny hluboko v jeho podvědomí.
 

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse