Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Je synem slavného bubeníka, nazpíval milionový hit a chodí s Charli D'Amelio. Kdo je Landon Barker?


Doposud největšího úspěchu v oblasti hudby se mu pak dostalo v roce 2022, kdy spolu s Machinem Gun Kellym nazpíval singl die in california, který napsal sám. Singl se objevil na albu MGK Mainstream Sellout a talentovaný mladík si jej spolu se slavným zpěvákem střihl i live, přímo na Madison Square Garden v New Yorku.


„Od MGK jsem dostal opravdu, ale opravdu dobré rady ohledně toho, jak se pohybovat na pódiu,“ pochvaloval si Landon spolupráci v rozhovoru pro High Snobiety, přičemž o Machinu Gun Kellym stále mluvil jako o svém příteli a oslovoval jej „Kells“. „Těsně předtím, než jsem vystoupil, mi řekl: ‚Landone, musíš to vzít do ruky. Nepřemýšlej o tom, že se budeš snažit. Samozřejmě se snaž, ale nesoustřeď se na to, abys byl co nejlepší ber to všechno.‘ Určitě na to budu vždycky myslet,“ dodal.
 
Onen večer na Madison Square Garden byl pro Landona nezapomenutelný, a to hned ze dvou důvodů. Vystoupil před dvaceti tisíci lidmi a znovu se musel obávat o život svého otce. Ten totiž toho večera podstoupil operaci kvůli akutnímu zánětu slinivky břišní. „Telefonoval jsem s ním a bylo to děsivé. Říkal mi, ať to tam za něj ‚zabiju‘. Tak jsem šel a udělal to. Pak jsem se ale vrátil do šatny a telefonoval s doktory. Byl to úžasný a zároveň těžký okamžik,“ popisoval Landon, který jako svou hudební inspiraci uvádí především svého otce, ale také MGK, Willow nebo Avril Lavigne.

Doporučeno
Závislost na prášcích i promiskuitní způsob života. Travise Barkera změnila až letecká katastrofa, kdy jen o vlásek unikl smrti Závislost na prášcích i promiskuitní způsob života. Travise Barkera změnila až letecká katastrofa, kdy jen o vlásek unikl smrti 24. března 2022 v 8:30

Módní ikona inspiruje miliony mladých

Kromě hudebního talentu je Landon Barker znám i pro své nadšení do módy. Na svých sociálních sítích často ukazuje, že má velký smysl pro módu, rád obléká výrazné šperky, hraje si s barvami, texturami, vzory a oblečení si i sám navrhuje. Právě to ho přivedlo ke kolaboraci s módním gigantem Boohoo, pod kterým vznikla Landonova kolekce Rockstar. Ta je zaměřená na kousky s new age punkrockovým nádechem, které jsou inspirovány Landonovým vkusem. Skládá se z černých, červených a růžových barev, které jsou sem tam doplněny o tyrkysovou a béžovou. V kolekci se také blýskne ostnatý drát, řetězové lemy nebo perleťové detaily a lidé ji milují. Stejně jako Landona.
 
„Moje kolekce je inspirovaná grunge stylem a je unisexová. Ani já nemám žádná pravidla a směrnice, podle kterých se oblékám,“ komentoval ji mladík.

Landon Barker
Zdroj: Boohoo/propagační materiál


Jeho outfity ostatně často šokují i na sociálních sítích. Tuhle se Landon od hlavy až k patě oblékl do flitrů, jindy zase vynesl oblek pokrytý růžemi. Ačkoli rád experimentuje, i u něj v šatníku se najde pár osvědčených kousků. „Mám rád krejčovské kousky a rockovější outfity. Můj styl inspirují A$AP Rocky, MGK a Austin Butler. Austin má vždycky skvělý krejčovský styl. Kells má vždycky skvělé rockové, flirtované, bláznivě růžové looky. A A$AP Rocky má prostě skvělý pouliční styl. Líbí se mi mnoho různých typů stylu a to, jak je lidé oblékají,“ dodal.
 
U oblečení to však nekončí. Stejně jako stále více mladých mužů i Barker přijal jako svou každodenní formu sebevyjádření líčení. Často si maluje výrazné černé oční linky. „Maloval jsem si je, už když mi bylo osm nebo deset let. Protože to bylo cool. Dělal to Billie Joe z Green Day. Myslel jsem si, že to vypadá úchylně, a pak, já nevím, jsem si s tím prostě hrál a zjistil jsem ty malé tipy a triky, jak správně nanést vodní linku,“ popsal.

Doporučeno
Zlomil srdce Charli D’Amelio a za sponzorované příspěvky si účtuje 3 miliony korun. Kdo je tiktoker Lil Huddy? Zlomil srdce Charli D’Amelio a za sponzorované příspěvky si účtuje 3 miliony korun. Kdo je tiktoker Lil Huddy? 3. listopadu 2021 v 7:00

Celý svět sleduje každý jeho krok

Největší boom kolem Landona Barkera nastal v roce 2022, kdy oficiálně promluvil o svém vztahu s nejsledovanější tiktokerkou světa Charli D'Amelio. Dvojice se spolu začala objevovat na veřejnosti v létě minulého roku, a když pak začala společně vystupovat i na sociálních sítích, fanoušci a fanynky měli jasno.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse