Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Je synem slavného bubeníka, nazpíval milionový hit a chodí s Charli D'Amelio. Kdo je Landon Barker?

Travis Barker se navíc v minulém roce oženil s Kourtney Kardashian, čímž došlo k propojení celosvětově slavných rodin, a není se proto čemu divit, že Landona sleduje celý svět. Což může být na devatenáctiletého mladíka někdy až příliš. Jak se Landon vypořádává s hatery? „Na světě je stejně tolik lásky jako nenávisti, takže mám pocit, že je to jen o rovnováze. Snažím se nečíst všechny špatné komentáře. Stejně tak si nenechávám stoupat do hlavy všechny dobré komentáře. Snažím se soustředit jen na pozitivitu a na všechny dobré věci, které se mi v životě dějí,“ řekl.

Doporučeno
Mladá multimilionářka pobouřila TikTok svým „spratkovským“ chováním. Toto je Charli D'Amelio, nejsledovanější tiktokerka světa Mladá multimilionářka pobouřila TikTok svým „spratkovským“ chováním. Toto je Charli D'Amelio, nejsledovanější tiktokerka světa 7. ledna 2023 v 6:00


Ačkoli by se mohlo zdát, že je Landon typické nepo baby, které nic nemuselo udělat samo, pravda nebude tak jednoduchá. Landon je podle novinářů*novinářek a veřejnosti velmi zdvořilý, milý, nesmělý a pokorný. Zřejmě byl vychován správně a rodiče na něj mohou být pyšní.

Nepo baby je termín označující děti celebrit, které kariérně uspěly. Obvykle ve stejné nebo podobné branži jako jejich rodiče. Tento druh oslovení naznačuje, že ke své slávě dospěly právě díky jménu či kontaktům svých rodičů.

Prioritou je pro něj duševní zdraví

Ostatně o jeho nepochroumaném charakteru svědčí i to, co je pro Landona prioritou – duševní zdraví a vnitřní pokrok. Poté, co byl jeho otec na operaci kvůli zánětu slinivky, se mladík začal soustředit na duševní zdraví. „Zejména v létě jsem se potýkal s větší úzkostí než normálně. Mít odpočinkové dny je pro mě opravdu ta nejlepší léčba. Nevstávat brzy ráno, vyspat se. Dát si dlouhou sprchu a přemýšlet o sobě, třeba i vsedě ve sprše. Takový dlouhý den pro zotavení je potřebný,“ popsal.

Landon Barker
Zdroj: Boohoo/propagační materiál

Jaký otec, takový syn. Nebo ne?

Mnoho lidí říká, že Landon je takový malý Travis. I on je totiž potetovaný, randí s hollywoodskou kráskou a jen před pár týdny si nechal vytetovat její oči (to samé udělal Travis s Kourtney). Travis na druhou stranu Landona následuje v tom, že se snaží být aktivní na sociálních sítích, se svou ženou natáčí tiktoky a často jí na veřejnosti projevuje lásku. Někdy i velmi okázalým způsobem.
 
Právě kvůli tomu si Landon začal Travise dobírat, čímž jasně ukázal, že někdy přísloví „jaký otec, takový syn“ neplatí. Travis Barker byl v minulosti kritizován za to, že na sociálních sítích zveřejňoval videa, na kterých cucá nohy své drahé polovičky Kourtney, což je podle některých nevhodné. Na toto konto pak jen před několika týdny natočil video i Landon, který se ústy přibližoval k nohám Charli, ale nakonec rychle uhnul. „Lmao,“ napsal do titulku.
 
Veřejnost si narážky ihned všimla. „Jeho táta Travis má fetiš na nohy s jeho nevlastní mámou Kourtney,“ psali lidé v komentářích. „Koukám, že foot fetiš se přenáší na Landona,“ přidali se ti, kteří vtip a diss naopak nepochopili.
 
Landon Barker nás baví. Baví nás jeho osobnost, hudba i styl a těšíme se na to, s čím přijde do budoucna. Už nyní však můžeme říct, že jablko sice nepadá daleko od stromu, ale i ten spadlý plod může být čistý a vděčný.

Doporučeno
VIDEO: „Travisi, jsem těhotná,“ napsala Kardashianka na obrovský transparent. Manžela překvapila během koncertu Blink-182 VIDEO: „Travisi, jsem těhotná,“ napsala Kardashianka na obrovský transparent. Manžela překvapila během koncertu Blink-182 17. června 2023 v 16:40
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse