Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2023 v 16:40
Čas čtení 0:44
Daniel Mikolášik

VIDEO: „Travisi, jsem těhotná,“ napsala Kardashianka na obrovský transparent. Manžela překvapila během koncertu Blink-182

VIDEO: „Travisi, jsem těhotná,“ napsala Kardashianka na obrovský transparent. Manžela překvapila během koncertu Blink-182
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Kourtney Kardashian a Travis Barker čekají své první dítě. Po oznámení byl bubeník v šoku.

Nejstarší ze sester Kardashianových Kourtney oznámila, že se svým manželem Travisem Barkerem čekají své první dítě. Manželovi a známému bubeníkovi ze skupiny Blink-182 to oznámila originálním způsobem během koncertu v Los Angeles.

Čtyřiačtyřicetiletá influencerka a hvězda reality show Keeping Up with the Kardashians sdílela dojemné video z oznámení těhotenství manželovi na svém Instagramu. Na jeho koncert přinesla transparent, na kterém stál obrovský nápis „Travisi, jsem těhotná“. Když to Barker spatřil, nemohl uvěřit vlastním očím a šokovaný odešel od bicích a šel dolů z pódia za svou manželkou.

Doporučeno
Kauza Rammstein: Shrnujeme vše, co zatím víme o obvinění Tilla Lindemanna ze sexuálního násilí Kauza Rammstein: Shrnujeme vše, co zatím víme o obvinění Tilla Lindemanna ze sexuálního násilí 16. června 2023 v 11:00

Transparent měl odkazovat na známý videoklip kapely Blink-182 na skladbu All The Small Things, ve kterém za hudebníky stojí jejich fanynky s různými plakáty a nápisy. Frontman Mark Hoppus šel páru po oznámení těhotenství pogratulovat a vyburcoval dav k šílenství, aby se ujistil, že všichni diváci na stadionu vědí, co se pod pódiem děje.

I když se jedná o prvního společného potomka tohoto manželského páru, z Kourtney se stane už čtyřnásobná matka. Tři děti (Mason Dash, Penelope Scotland a Reign Aston) má ještě ze svého předchozího devítiletého vztahu se Scottem Disickem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Domů
Sdílet
Diskuse