Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2023 14:30
Čas čtení 0:41
Tereza Šnajdrová

Nejlepší akce týdne: V Praze vystoupí rockeři Highly Suspect. Dorazíš i ty?

Nejlepší akce týdne: V Praze vystoupí rockeři Highly Suspect. Dorazíš i ty?
Zdroj: se souhlasem Rock for People/Highly Suspect
KULTURA ČESKO POJĎ VEN! PRAHA
Uložit Uložené

Když se řekne rock, vybavíme si kapelu Highly Suspect. Ta vystoupí ve čtvrtek 12. října v pražském klubu Roxy. Přijdeš?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

Pro všechny milovníky a milovnice rockové hudby máme dobrou zprávu. Do Prahy se vrací američtí rockeři Highly Suspect! Ti působí na hudební scéně již od roku 2009 a za alba Mister Asylum z roku 2015 a The Boy Who Died Wolf z roku 2016 sklízeli jednu nominaci za druhou. Pak ale kapela prošla výraznou změnou, tradiční kytarové riffy vystřídala za hip-hopové beaty a svou novou identitu pak potvrdila deskou MCID

Doporučeno
Tohle je jasný smash! Drake vydal nové album For All The Dogs, ve kterém mává Československu Tohle je jasný smash! Drake vydal nové album For All The Dogs, ve kterém mává Československu 6. října 2023 16:00

„Highly Suspect se nikdy nespokojili s následováním ostatních, naopak vždy posouvali rockovou hudbu kupředu tím, že věřili svým instinktům a vztyčovali prostředníček všemu ostatnímu. Kapela nominovaná na několik cen Grammy o porušování pravidel a rozbíjení formy jen nemluví, ale skutečně to dělá,“ uvádí Rock for People, který koncert organizuje. 

Autoři milionových hitů Lydia nebo My Name Is Human se nyní vrací do Prahy, kam přivezou i svůj nejnovější počin The Midnight Demon Club. A u toho přece nemůžeš chybět. Utíkej na GoOut, kup si lístek a sejdeme se ve čtvrtek v klubu Roxy, jo?

Domů
Sdílet
Diskuse