Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
10 outfitů Češek a Slovenek ze září: Podívej se na sexy podzimní kombinace i poslední fity léta
Andy Csinger
Zdroj: Instagram/@andicsinger

Andy Csinger    @andicsinger

Při sestavování seznamů s nejlepšími outfity z českých a slovenských ulic máme každý měsíc jen dvě jistá místa – pro Petru Mackovou a právě Andy Csinger, které jsou zárukou světové módní inspirace.

Svůj status módních ikon obě úspěšně potvrdily i v září, přičemž Andy nás tentokrát zaujala tímto stylovým městským outfitem, který je jako stvořený do přechodného období mezi létem a podzimem. Sympatická rodačka z jižní části Slovenska sladila kašmírový vrchní díl s hlubokým výstřihem od značky Allude s krátkými džínovými šortkami Citizens of Humanity a trendy koženými kozačkami v černé barvě od stockholmského výrobce By Malina.

Mezi doplňky vynikly kromě zlatého přívěsku ve tvaru srdce zejména sluneční brýle Celine a praktická kabelka s monogramem Louis Vuitton.

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistekova

Karolína Chomisteková    @karolinachomistekova

Pevnou součástí našich článků je téměř každý měsíc i Karolína Chomisteková, která si za léta v oděvním průmyslu našla vlastní styl, a my nemáme žádné větší výhrady.

V září byla za hvězdu zejména v tomto „blinky blinky“ denimovém outfitu, který poskládala z modelů z poslední kolekce H&M Studio, malé kabelky s metalickým povrchem a logem Prada a vysokých bot s ikonickou červenou podrážkou od Christiana Louboutina.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 4 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse