Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2023 14:30
Čas čtení 0:52
Tereza Šnajdrová

Nejlepší akce týdne: Jeden koncert, tři skvělá jména. Tuhle show si nenech ujít

Nejlepší akce týdne: Jeden koncert, tři skvělá jména. Tuhle show si nenech ujít
Zdroj: se souhlasem Fource/Fall Out Boy
KULTURA KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE POJĎ VEN!
Uložit Uložené

V Praze vystoupí Fall Out Boy, PVRIS a nothing,nowhere. Přijdeš?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

Ještě teď máme v živých vzpomínkách, jak přicházíme ze školy domů, odhazujeme batoh a usedáme k MTV, odkud se k nám linou tóny songu Thnks fr th Mmrs od amerických rockerů Fall Out Boy. Právě ti se nyní vrací do Česka a s sebou přivezou i další hvězdy současné hudební scény – rockovou kapelu PVRIS a talentovaného rappera, který si říká nothing,nowhere. Tři jména, jedna stage, jeden nezapomenutelný večer. O tohle prostě nemůžeš přijít.

Doporučeno
Nejlepší tipy na halloweenské kostýmy: Oblékni se jako Cardi B, Megan Fox nebo Harry Styles Nejlepší tipy na halloweenské kostýmy: Oblékni se jako Cardi B, Megan Fox nebo Harry Styles 4. října 2023 15:00

Fall Out Boy v minulém roce vystoupili na festivale Rock for People a nyní vůbec poprvé zavítají také do Prahy. A naše emo dušičky se chvějí nadšením. Nemůžeme se dočkat, až si společně zazpíváme Centuries, zatančíme si u Dance, Dance a při troše štěstí dojde i na teenage hymnu Sugar, We're Goin Down. Kromě největších hitů pak Fall Out Boy do Prahy přivezou i svoji nejnovější desku So Much (for) Stardust, na které také najdeš hned několik lahůdek.

Fall Out Boy, PVRIS a nothing,nowhere do Prahy přijedou už ve středu 18. října. Vystoupí v holešovické Sportovní hale Fortuna, která se návštěvnictvu otevře už v 18:30 hodin, ale celá show startuje až o hodinku a půl později. Lístky koupíš za 1 290 až 1 390 korun, a to na GoOutu, Ticketportalu a Ticketmasteru. Těšíme se na tebe!

Domů
Sdílet
Diskuse