Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
„Miluju, když mluví o jiných chlapech, se kterýma spala.“ Takto na dirty talk nahlíží mladí Češi a Češky
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět


Lukáš sám sebe označil za „easy to please“, neboť konkrétní oblíbené fráze či scénáře nemá. Pár věcí však přece jenom vypíchl. „Když mi ale partnerka při předehře řekne ‚netrap mě a už mě vomrdej‘, tak zas docela jasně tuším, co by si přála dál (smích). Při sexu pak mám rád různý dominantní a submisivní wordplay, podle aktuálního nastavení a nálady,“ dodal.

vzťah, muž a žena v posteli, sex, láska
Zdroj: Pexels/cottonbro/volně k užití


Právě v roli submisivního jedince se chce během sexu ocitnout Anna. „Nejradši mám různé rozkazy a praise kink, který jsem nevěděla, že mám, ale booktok (knižní TikTok) mě přesvědčil, že mám. Takže hodná holka a podobný řeči, které normálně nezní vůbec dirty, ale ve spojení s jinými frázemi a činy už jsou hodně dirty,“ řekla pro Refresher.
 
Třiatřicetiletá Diana zase dirty talk praktikuje především proto, aby potěšila svého manžela, ale jak sama přiznává, jeho fráze jsou poněkud neohrabané, divné, a tak se raději slova ujme ona. „Ujmu se toho a říkám mu, jak ho má velkého, ptám se ho, kam se mi chce vystříkat atd. To je taková ta klasika, ve které mám jistotu.“
 
Spokojenost partnerky má na první místě také Oliver. Žádné oblíbené fráze nemá a nejvíce si užívá to, když to baví jeho protějšek.

Doporučeno
Muži, potlačte své ego. Používání sexuálních hraček je v naprostém pořádku Muži, potlačte své ego. Používání sexuálních hraček je v naprostém pořádku 6. září 2023 v 17:00

Chci, aby mi vyprávěla o chlapech, se kterýma spala

Roman v tom má jasno. Bere ho, když jeho partnerka mluví o jiných mužích, s nimiž spala, dopodrobna mu popisuje, co s nimi dělala, a společně pak tyto zkušenosti slovně rozvádějí a staví na nich další fantazie.
 
„Nejlepší scénáře jsou pro mě takové, když si povídáme o jiných chlapech, se kterýma spala. Když mi něco takového říká nebo když jí já říkám, co by s nimi mohla dělat. A kromě toho se mi vždy líbilo to, co tu holku bere. Pokud vím, že se jí líbí, když jí říkám, jaká je děvka nebo kdo ví, co kde s jakým chlapem dělala. Ale musí ji to brát, musí jí to u sexu pomáhat. V tu chvíli jsou to fráze, které zabírají i na mě, a jsou pak tedy moje nejoblíbenější,“ svěřil se Roman.
 
„Dirty talk vnímám jako přidanou hodnotu k sexu. Je pak zábavnější, intimnější a určitým způsobem je to i nadšený konsent, protože když si o tom povídáš, tak víš, že to chceš. Že chceš pokračovat v tom, co děláš,“ dodal.

Je sprostá jak dlaždič? V případě dirty talku je to hot

Hranice v dirty talku má každý někde jinde. Například Lukáš je velmi rád rozmělňuje a naopak ho velmi bere, když je partnerka v rámci intimností velmi explicitní.
 
„Při předehře je nejlepší to, jak to zvyšuje už tak většinou hodně vyšponovaný sexuální napětí a podporuje představivost v tom, co se bude dít dál. Při samotným aktu pak mám nejvíc rád tu explicitnost, kdy to není takový to jalový ‚dělej mi to dál‘. Právě to, že je partnerka v ten moment sprostá jak dlaždič, mi dává další potvrzení toho, že se jí to líbí, že se odvázala, a proto se mnou nemluví jako v bance,“ popsal Lukáš.

sex
Zdroj: Unsplash/Womanizer Toys/na voľné použitie

Jak se zbavit studu?

Máš teď chuť také vyzkoušet dirty talk, ale nevíš, jak na to, a bojuješ se studem? Návod si můžeš přečíst tu, a co se studu týče, doporučujeme ti vyzkoušet si vyslovit pár frází o samotě a sžít se s nimi. Během samotného sexu měj pak zhasnutá nebo utlumená světla, což ti může pomoci více se odvázat.
 
A jaké tipy pro tebe mají naši čtenáři a čtenářky? Anna radí angličtinu. „Za mě asi jediný, ale nejúčinnější tip je angličtina. V češtině podle mě všechno zní explicitněji než v angličtině – porovnej si třeba pussy a kunda. Zní to prostě lépe a je to jednodušší. Navíc v jiným jazyce se člověk často může cítit, jako by byl v nějaké roli, a to pomáhá. Určitě pomůže i začít dirty talk v nějaké formě při zprávách, sextingu, aby si člověk zvykl,“ řekla.
 
Oliver zase radí vžít se do role. „Asi jsem jako poloherec úchylný na hezké repliky, ale to vžití se do role fakt funguje,“ uzavřel.
 
Teď už víš o dirty talku úplně vše. Vyzkoušíš ho večer s partnerem nebo partnerkou?

Doporučeno
Sex s velkým S: Ptali jsme se Češek a Čechů na nejhezčí intimní hetero zážitek Sex s velkým S: Ptali jsme se Češek a Čechů na nejhezčí intimní hetero zážitek 24. srpna 2023 v 13:05
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse