Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. srpna 2023 13:05
Čas čtení 6:15
Tereza Šnajdrová

Sex s velkým S: Ptali jsme se Češek a Čechů na nejhezčí intimní hetero zážitek

Sex s velkým S: Ptali jsme se Češek a Čechů na nejhezčí intimní hetero zážitek
Zdroj: Unsplash/Dainis Graveris/na voľné použitie
ZAJÍMAVOSTI ANKETA SEX SEXUALITA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Ve filmech pro dospělé nám ukazují, že aby byl sex dokonalý, musíme vystřídat 356 poloh, žena musí postříkat půlku postele a muž ji musí držet pod krkem nebo plivat na její tvář.

Podobné nerealistické scénáře nám pak nutí také klasické celovečeráky, ve kterých musí být sex povětšinou extrémně romantický a neexistuje nic jiného, než že hlavní postavy vyvrcholí současně ve stejný moment. Jenže skutečnost je někde jinde.

Našeho čtenářstva jsme se zeptali, jaký byl jejich nejkrásnější sexuální zážitek. Zjistíš, že k nezapomenutelnému sexu nepotřebuješ ani dosáhnout orgasmu.

Všechna jména respondenstva jsou smyšlená, abychom zachovali anonymitu.
Doporučeno
Sex a dick pics tu nefrčí. Vyzkoušela jsem seznamovací aplikaci pro introverty. Jak dopadlo moje rande? Sex a dick pics tu nefrčí. Vyzkoušela jsem seznamovací aplikaci pro introverty. Jak dopadlo moje rande? 1. srpna 2023 6:00

Nezapomenutelným sexem může být i jednorázovka

Pro krásný sex nemusíš být jenom ve vztahu a zažít ho můžeš i se známostí na jednu noc. Své o tom ví třicetiletá Linda, která si jednu takovou krásu vyzkoušela na Erasmu s mužem, který ji fyzicky na první dobrou nepřitahoval a se kterým se ani moc neznala.

Christian měl průměrně velký penis, prostřídali jsme asi tři polohy, a dokonce jsem ani nedosáhla orgasmu. Přesto to ale považuji za jeden z nejlepších sexů vůbec.

„Většinou se říká, že jen sex ve vztahu má to ‚kouzlo‘ a že jednorázovky stojí za prd. Moje zkušenost je ale opačná. Když jsem byla na Erasmu, chodili jsme do jednoho rockového klubu, kam pravidelně chodil i Christian. Třicetiletý Němec, co vypadal jako Tom Cruise za mlada (Tom Cruise se mi mimochodem nikdy nelíbil). Jeden večer ale slovo dalo slovo a po několika drincích jsme odešli k němu domů. Hned jsem se lekla toho, jak jeho byt vypadal. Byl trochu ezo, na stěnách mu vysely mandaly, byl červeně podsvícený a všude voněly voňavé tyčinky. To mi k potetovanému týpkovi s piercingy moc nesedělo, ale co už.“

sex
Zdroj: Unsplash/Emiliano Vittoriosi/volně k použití


„U něj doma mě položil na postel a začal mě masírovat. Ta masáž trvala hrozně dlouho a vzhledem k tomu, kolik jsem toho vypila, jsem u ní málem usnula. No a pak už došlo na samotný sex. Ten vlastně nebyl ničím extra výjimečný. Christian měl průměrně velký penis, prostřídali jsme asi tři polohy, a dokonce jsem ani nedosáhla orgasmu. Přesto to ale považuji za jeden z nejlepších sexů vůbec. Bylo to hrozně smyslné, díky masáži a dlouhé předehře jsem byla strašně uvolněná a fakt to bylo moc krásný. Víckrát jsme to už nezopakovali a možná tím líp. Třeba bych za střízliva zjistila, že to zas tak skvělé není,“ uzavírá se smíchem Linda.

Doporučeno
Boříme tabu: Sex během menstruace je vzrušující a sexy. Poradíme ti, jak na něj Boříme tabu: Sex během menstruace je vzrušující a sexy. Poradíme ti, jak na něj 5. června 2023 6:00

Duševní napojení je víc než orgasmus

Sex na jednu noc sice může být velmi vzrušující, ale podle Katky může být stejně tak vzrušující i to, když se s někým spojíš především na mentální úrovni. Téměř třicetiletá Katka dříve sex považovala za takovou „povinnost“, která ke vztahu prostě patří. Až před nedávnem zjistila, že sex může být i krásný, nenucený a uspokojivý.

Je to jako z jiného vesmíru, mozek je schopen vnímat jenom toho druhého člověka a reakce svého těla, jako kdyby nic jiného neexistovalo.

„Do určité doby jsem si myslela, že je sex spíš jako povinnost ve vztahu. Hlavně aby se kluk uspokojil a já měla zase na den nebo pár hodin klid. Neříkám, že mě to nebavilo, to zase jako ne, ale já osobně jsem z toho moc neměla. Byla jsem spíš dávač, přijímat jsem to moc neuměla. A tak mi to vlastně přišlo v pohodě. Než jsem zjistila, že to vlastně může být úplně jinak. Přišla jsem na to, že s člověkem, kterému absolutně věřím, znám ho a chovám k němu hluboké city, to vlastně není ani o samotným tom aktu jako takovým. Je to o té intimitě, důvěře, že mě nesoudí, že mě miluje, jaká jsem, že je jedno, jestli jsem si měsíc neholila vůbec nic, že mi nikdy neublíží. Je to vlastně úplně jiné spojení, o všem, co k tomu vede, ať už je to flirtování u večeře, pohledy, o kterých jenom my dva víme, co znamenají, nebo sex zprávy v telefonu. Na sex jako takový ani nemusí dojít. Ta intimita je tak hluboká, že to vlastně stačí,“ svěřila se pro Refresher.


„No a potom když na to dojde, je to jako z jiného vesmíru, mozek je schopen vnímat jenom toho druhého člověka a reakce svého těla, jako kdyby nic jiného neexistovalo. Každý dotek, každá pusa... ani nemusí dojít na orgasmus a vlastně vím, že si blíž s nikým nikdy nebudu,“ dodala s tím, že konečně našla toho „pravého“.

Doporučeno
„Lepší poslouchat sex než zpívající Slováky.“ Návštěvnictvo Rock for People si užívá sex ve stanech i na toitoikách (Anketa) „Lepší poslouchat sex než zpívající Slováky.“ Návštěvnictvo Rock for People si užívá sex ve stanech i na toitoikách (Anketa) 13. června 2023 15:00

„Pokaždé jsme se udělali všichni tři zároveň.“ Už jsi vyzkoušel*a trojku?

V odpovědích na nejkrásnější sexuální zážitek se objevilo i pár příběhů týkajících se sexu ve třech. Respondentky si pochvalovaly především to, že tyto zkušenosti doprovázelo přátelství a respekt, díky čemuž se jednalo o nezapomenutelný zážitek.

A z masáže se dostalo ke krásnému milování, kdy jsme se opravdu každý staral o každého. Ani nevím, jestli jsem měla orgasmus.

„Stalo se to na okraji Prahy v luxusní dvoupatrové vilce se zahradou. Kamarádka, se kterou jsme často vtipkovaly o tom, že si to jednou rozdáme, tam slavila narozeniny. Protože jsem jí nestihla koupit dárek, říkala jsem jí, že jí to pak alespoň udělám,“ směje se osmadvacetiletá Klára.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Zpět
Sdílet
Diskuse