Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Samsung.
7. listopadu 2023 11:30
Čas čtení 2:54
Sponzorovaný obsah

Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE?

Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE?
Zdroj: Samsung
TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Jsi fanouškem technologických vychytávek? Mrkni na tyhle od Samsungu.

Jestli ještě neznáš řadu Samsung Galaxy FE, je nejvyšší čas to napravit. Zahrnuje tablet Galaxy Tab S9 FE pro všechny kreativce, sluchátka Galaxy Buds FE pro každého, kdo se rád naplno ponoří do hudby nebo podcastu, a smartphone Galaxy S23 FE. A k tomu všemu si můžeš jako bonus pořídit nový chytrý přívěsek Galaxy SmartTag2.

Galaxy Tab S9 FE a Tab S9 FE+ mají všechno pro tvou kreativitu

Zábava, práce i kreativní činnosti kdykoli a kdekoli – stačí se nechat inspirovat a můžeš tvořit. Ať jsi umělec, podnikatel, student, tvůrce obsahu, hráč, nebo jen nadšený uživatel, do čehokoliv se pustíš, můžeš přitom počítat s rychlejšími reakcemi a vyšším výkonem v porovnání s předchozí generací.

Při práci i zábavě oceníš špičkový displej s úhlopříčkou 10,9 palce (u Tab S9 FE), nebo dokonce 12,4 palce (u Tab S9 FE+) a automatickou obnovovací frekvencí až 90 Hz. Na přímém slunci přijde vhod technologie Vision Booster, která optimalizuje barvy a kontrast. Podobně jako modely vyšší řady Galaxy Tab S9 získaly i Tab S9 FE a Tab S9 FE+ certifikát IP68, který zaručuje zvýšenou odolnost, a tedy klid v duši při použití v terénu. Baterie modelu Tab S9 FE+ vydrží přehrávat video až 20 hodin na jedno nabití.

K zaznamenávání nápadů a psaní poznámek ti výborně poslouží oblíbené dotykové pero S Pen, opět s certifikací IP68, které je součástí základního balení obou tabletů. Podobně jako předchozí modely nabízí nové tablety celou řadu kreativních nástrojů a funkcí. Kapacita úložného prostoru se oproti minulé generaci zdvojnásobila, a navíc ji lze pomocí paměťové karty microSD rozšířit až na 1 TB.

Samsung, tablet, Galaxy Tab S9 FE
Zdroj: Samsung

Smartphone Galaxy S23 FE: výkon v ikonickém designu

Nejen vášnivé gamery potěší především špičkový výkon, o který se stará osmijádrový procesor Samsung Exynos 2200. Baterie s kapacitou 4 500 mAh zvládne až 69 hodin poslechu hudby nebo 22 hodin sledování videí, takže si užiješ své oblíbené činnosti bez přerušování.

Milovníci focení ocení hlavní fotoaparát s rozlišením 50 Mpx a trojnásobný zoom, který zobrazí i drobné detaily. Díky funkci nočního fotografování budeš mít ostré fotky i večer v ulicích města nebo na párty. Stejně jako tablety je i mobil vybaven technologií Vision Booster a certifikátem IP68.

Jak je u řady Galaxy S zvykem, jde o designovku s typickým rámečkem a specifickou povrchovou úpravou. Telefon je v obchodech k dostání ve čtyřech barevných variantách – Mint, Graphite, Purple a Cream. Na oficiálním webu značky najdeš další dvě barevná provedení – Tangerine a Indigo. 

samsung galaxy fe, smartphone, mobil
Zdroj: Samsung

Galaxy Buds FE: špičkový zvuk v elegantním provedení

Mezi hlavní přednosti sluchátek Galaxy Buds FE patří mohutné basy, systém aktivního tlumení okolních ruchů (ANC) a technologie Ambient Sound, díky níž slyšíš jednoduše pouze to, co chceš. To platí i pro telefonní hovory, při nichž se uplatní systém tří mikrofonů s personalizovaným směrováním a umělou inteligencí, který tvůj hlas spolehlivě oddělí od hluku v pozadí.

Ze všech sluchátek Galaxy Buds má model FE vůbec nejdelší výdrž baterie – sluchátka zvládnou až 8,5 hodiny přehrávání. K dalším přednostem Galaxy Buds FE patří design a ergonomie – jsou pohodlná i při delším používání a díky třem ušním adaptérům a dvěma velikostem se hodí do každého ucha.

vyzkoušej galaxy buds FE
Samsung Galaxy Buds
Zdroj: Samsung

Zařízení tvoří propojený ekosystém

Nové přístroje řady FE rozšiřují možnosti propojení, které ekosystém Galaxy nabízí. Jednou z jeho největších výhod je systém Multi Control umožňující snadno přesouvat a kopírovat obsah mezi jednotlivými zařízeními, především mezi telefony a tablety. Své přednosti má i při používání sluchátek. Systém Auto Switch inteligentně přepíná zvuk mezi sluchátky, tabletem, hodinkami nebo televizorem a nejsou k tomu zapotřebí žádná manuální nastavení. 

Samsung Galaxy FE
Zdroj: Samsung

S Galaxy SmartTag2 už nic neztratíš

Galaxy SmartTag2 přináší do řady chytrých přívěsků celou řadu vylepšených způsobů, jak hlídat a sledovat cenné předměty. Jednou z nejdůležitějších novinek je zbrusu nový režim ztráty, díky němuž uživatelé mohou zadat do přívěsku své kontaktní informace a krátkou zprávu. Pokud následně kdokoli najde jakýkoli předmět s přívěskem Galaxy SmartTag2, může přívěsek pomocí telefonu oskenovat a kontaktní informace i zprávu uvidí. Například na psím obojku funguje jako známka s telefonním číslem majitele. 

Další novinkou Galaxy SmartTag2 je vylepšená funkce Compass View, díky níž se na displeji telefonu zobrazí šipky, které navádějí uživatele směrem k přívěsku. Prodloužila se také výdrž baterie. V novém režimu zvládne Galaxy SmartTag2 fungovat až 700 dnů, tedy více než dvojnásobek ve srovnání s předchozí generací. Dobrá zpráva je, že díky robustnímu kovovému oku něco vydrží, takže ho klidně můžeš nosit v kapse nebo na klíčích bez obav z poškození. 

Samsung SmartTag
Zdroj: Samsung
Domů
Sdílet
Diskuse