Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2023 14:58
Čas čtení 0:32
Karolína Fejtová

Megan Thee Stallion boří internet! Rapperka s novým klipem Cobra rychle sbírá miliony views

Megan Thee Stallion boří internet! Rapperka s novým klipem Cobra rychle sbírá miliony views
Zdroj: TASR/AP
HUDBA RAP
Uložit Uložené

Páteční videoklip Megan Thee Stallion k písničce Cobra se stal letošním největším debutem na YouTube za 24 hodin od jakékoliv sólové hip-hopové umělkyně.

Její videoklip za jeden den dosáhl 2,15 milionu zhlédnutí, v tuto chvíli už má více než 3,6 milionu views. Překonala tím videoklip písničky Demons od zpěvačky a rapperky Doji Cat, která za 24 hodin dokázala nasbírat 2,01 milionu zhlédnutí. Na třetím místě je písnička Deli od Ice Spice s 1,85 milionu zhlédnutí za den. Dva dny po vydání se Cobra těší 3,5 milionu zhlédnutí. Informuje o tom Complex.

Píseň Cobra je první písnička, kterou Megan vydala pod svou novou hudební společností Hot Girl Productions. Megan v druhé sloce vzpomíná na okamžik, kdy přistihla svého partnera při podvádění.

Podle jejích fanoušků by text mohl být o jejím bývalém příteli Pardisonu Fontaineovi. Svůj vztah potvrdili v roce 2021, a přestože rozchod nikdy oficiálně neoznámili, jejím příznivcům bylo podle jejich aktivity jasné, že od roku 2023 spolu pár již netvoří.

Domů
Sdílet
Diskuse