Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2023 17:53
Čas čtení 0:36
Ondřej Mrázek

Seriálový Medvěd se dočká další řady. Už si chystej kapesníky

Seriálový Medvěd se dočká další řady. Už si chystej kapesníky
Zdroj: FX/HULU
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY PROGRAM DISNEY+
Uložit Uložené

Po nezvykle dlouhém čekání stanice FX konečně potvrdila, co mnozí považovali za jistotu.

Třetí řada seriálového Medvěda od FX a Hulu přece jen vznikne. Stanice to potvrdila takřka půl roku od premiéry posledního dílu druhé série. Oceňovaná „dramedie“ režiséra a scenáristy Christophera Storera letos zlámala všechny možné rekordy a kolem jejích epizod a především překvapivých hereckých výkonů panovalo během léta velké nadšení. Mnozí tak schválení další řady považovali za pouhou formalitu.

Mezitím se však objevily zprávy, že se tvůrce seriálu upsal režii mafiánského snímku The Winter of Frankie Machine o nájemném vrahovi v důchodu, který musí dohlédnout na setkání dvou znepřátelených zločineckých rodin. Snímek bude adaptací stejnojmenného románu spisovatele Dona Winslowa. Pro talentovaného filmaře se bude zároveň jednat o celovečerní debut.

Doporučeno
Těšíš se na další řady drogové Euforie a návykového Rodu draka? Připrav se na pěkný absťák Těšíš se na další řady drogové Euforie a návykového Rodu draka? Připrav se na pěkný absťák 3. listopadu 2023 18:14

Nicméně ani příprava tohoto snímku, ani několikaměsíční stávky nakonec třetí řadu Medvěda příliš nezdrží. Server Deadline totiž uvedl, že se zbožňovaný seriál – který mimochodem klidně můžeš doporučit i své mámě – vrátí už v roce 2024. Tak si chystej kapesníky, protože to nejspíš zase bude zatraceně dojemná jízda.

Domů
Sdílet
Diskuse