Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. listopadu 2023 15:29
Čas čtení 0:48
Vojtěch Vanda

V takovém nepořádku opouští Airbnb americké hvězdy. Tiktoker ukázal, v jakém stavu mu předávají pronájmy

V takovém nepořádku opouští Airbnb americké hvězdy. Tiktoker ukázal, v jakém stavu mu předávají pronájmy
Zdroj: Tiktok (@gabrielist22)
ZAJÍMAVOSTI AIRBNB SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TIKTOK
Uložit Uložené

Obyčejný pronájem domu se může stát pro majitele nemovitosti noční můrou. A nezáleží na tom, jestli se jedná o pokoj v Praze, nebo dům v Miami za tři miliony dolarů. Ostatně o tom referuje Gabe, čtyřiadvacetiletý tiktoker, který pronajímá nemovitosti.

Pronájem nemovitostí může být lukrativní záležitostí, která z člověka udělá boháče. Nicméně udržet si vysoký standard něco stojí.

Doporučeno
Filip měsíce točil o českém pornu. Vyléčilo mě to, ze sexu dvou lidí se stala nuda, všude byli pinďové Filip měsíce točil o českém pornu. Vyléčilo mě to, ze sexu dvou lidí se stala nuda, všude byli pinďové 12. listopadu 2023 11:00

V Americe je možná více běžné než v Česku, že si někdo pronajme luxusní vilu, ve které uspořádá večírek. Dejme tomu, že se party povede, lidé jsou spokojení, jenže co s následky den poté? S těmi se musí vypořádat pronajímatel, jako je Gabe, který o své práci točí videa na TikTok.

Jeho videa jsou zajímavější v tom, že pronajímá nemovitosti v Miami známým osobnostem. A i když z pochopitelných důvodů neprozrazuje jejich identitu, ukazuje, v jakém stavu jeho nemovitosti opouští.

Nezřídka se setká s obyčejným úklidem, zejména v koupelně, v ložnici a v kuchyni, ale jsou i takoví lidé, kteří po sobě v domech nechají drahé hodinky, plnou lednici, šmouhy od make-upu na stěnách a čalounění, popel od cigaret zašlapaný v koberci, krabice od luxusních šperků a další.

Doporučeno
Tiktokerka si nechala vytetovat jméno přítele na čelo. Pak všechny zaskočila šokujícím odhalením Tiktokerka si nechala vytetovat jméno přítele na čelo. Pak všechny zaskočila šokujícím odhalením 14. listopadu 2023 7:00



Například video, v němž uklízí po halloweenské party, se dostalo k více než 4,5 milionu uživatelů. Což není úplně hezká vizitka. Gabe nicméně tvrdí, že ať už jsou hvězdy nepořádné, jak chtějí, pořád je jejich fanouškem.

Domů
Sdílet
Diskuse