Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. listopadu 2023 7:00
Čas čtení 1:07
Ondřej Mrázek

Tiktokerka si nechala vytetovat jméno přítele na čelo. Pak všechny zaskočila šokujícím odhalením

Tiktokerka si nechala vytetovat jméno přítele na čelo. Pak všechny zaskočila šokujícím odhalením
Zdroj: Warner Bros. Pictures
ZAJÍMAVOSTI INFLUENCEŘI TIKTOK
Uložit Uložené

Není tetování jako tetování. Influencerce se nejdřív každý smál, pak prozradila své skutečné záměry.

Píše se rok 2023 a při snaze najít další internetovou senzaci je řada médií ochotna skočit na jakýkoli špek. V případě tohoto ale sami tak úplně nevíme, co si o něm vlastně myslet.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ana Stanskovsky-Content creator (@ana_stanskovsky)

Tiktokerka Ana Stanskovsky totiž nedávno zveřejnila na svých sociálních sítích video, ve kterém ukázala zbrusu nové tetování na čele. Nechala si tam zvěčnit jméno svého přítele Kevina. Odvážné, že? Pochopitelně se o ní začalo hned psát, většina lidí si celkem logicky klepala na čelo a leckdo při tom vzpomínal na legendární scénu s potetovaným týpkem z komedie Millerovi na tripu, který si na krk nechal vytetovat v obdobném stylu hlášku „Ničeho nelituji“, akorát její anglické znění „No regrets“ maličko pomotal, takže tam stálo „No ragrets“. Jo.

Po pár dnech se ale Ana přihlásila o slovo podruhé. Co měla na srdci tentokrát? Že to všechno byla lež! Zatímco si tiktokerka své (vcelku očividné) falešné tetování utírala kapesníkem, začala popisovat, jak svých opravdových kérek ve skutečnosti lituje, ale ty už jen tak smazat nedokáže. A tak chtěla využít své platformy, aby mladým lidem ukázala i odvrácenou stránku pořizování si tetování.

Gesto asi hezké, na druhou stranu opravdu potřebujeme v dnešní době někoho, kdo nám bude říkat, že jednou v budoucnu můžeme našich tetování litovat? Copak už to každý neslyšel nejmíň milionkrát ze všech možných stran? Samozřejmě že něco takového by člověk měl podstupovat s rozvahou. A ideálně by se měl vyhnout dělání pravopisných chyb nebo tetování jmen partnerů, ale jinak je to každého věc, takže celá tahle akce známé tiktokerky působí maličko cringe dojmem. Co si o tom myslíš ty?

Domů
Sdílet
Diskuse