Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2023 11:29
Čas čtení 0:58
Vojtěch Vanda

Denisa z MasterChefa nadále bojuje s rakovinou, léčba přestala fungovat

Denisa z MasterChefa nadále bojuje s rakovinou, léčba přestala fungovat
Zdroj: TV Nova
OSOBNOSTI CELEBRITY ČESKO
Uložit Uložené

Kdo sleduje MasterChefa, dá nám za pravdu, že většina soutěžících jsou velmi zapamatovatelné postavy. Proto věříme, že si ještě vybavíš finalistku z roku 2019 Denisu Zajícovou. Ta na instagramu nedávno oznámila špatné zprávy.

Čtyřiatřicetiletá Brňanka Denisa Zajícová (roz. Cziglová), jak fanoušci a fanynky MasterChefa vědí, to nemá se zdravím vůbec jednoduché. První diagnózu rakoviny si vyslechla již v roce 2014.

A i když se jí první nebezpečí povedlo zažehnat, boj s rakovinou je obvykle bojem na celý život. Nemoc se člověku nezřídka vrací a to se stalo i u Denisy. Smutný příspěvek se na Denisině instagramu objevil v úterý. Přitom ještě v září se radovala z toho, jak jí nákladná bioléčba pomáhá.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Life is short, enjoy it!👈🏻 (@foodtherapybydenisa)

„24. 11. 2023 jsem si myslela, že to bude už můj nejhezčí dárek k Vánocům. Nic jiného jsem si vlastně nepřála. Ale každý máme naděleno předem,“ napsala. „Dostala jsem od června krásný dárek k narozeninám, šanci prodloužit si život, a užívala jsem si všechno naplno. Bioléčba bohužel přestala fungovat a nové nádory se ozvaly na novém místě, které nelze operovat ani ozařovat,“ dodala.

Doporučeno
Close Friends s Besky: Jaká je skutečná realita soutěže MasterChef? Close Friends s Besky: Jaká je skutečná realita soutěže MasterChef? 9. listopadu 2023 18:00

Boj o svůj život ale nevzdává. „Kdyby vám někdo řekl ‚máte měsíc nebo dva života‘, co budete dělat? Neříkám, že mám před sebou měsíc života já, pořád věřím a doufám… (...) Nevím, jak dlouho tady budu, ani to nepočítám, neřeším, ale chci si to užít,“ dodala s tím, že chce být šťastná s těmi, které má ráda. Dokud to půjde.

„Budu se snažit pořád pozitivně myslet a zkusím najít jinou cestu a ještě si ten život užít a nebojím se, nemám už strach. Není potřeba plakat a litovat mě,“ zakončila svůj příspěvek.

Domů
Sdílet
Diskuse