Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Dostupné tekuté tvářenky od Essence, tekuté zlato na rtech a vánoční sety Kiehl's. Tohle jsou nejlepší kosmetické novinky

Marry x-mas, my deer!

U cute kolekcí ještě zůstaneme. V drogeriích a na webu Essence koupíš limitku Marry x-mas, my deer!, která tě úplně odzbrojí. Je vánoční, je roztomilá, je třpytivá a potěší všechny make-up lovers.
 
Kromě samolepek na nehty a umělých řas v ní najdeš také velmi trendy tekutou tvářenku (Sheglam who?), ten nejtřpytivější lak na nehty, cute balzámy na rty, jumbo tužku na oči nebo rozjasňovač. A víš, co je na tom nejlepší? Že všechny tyto věcičky koupíš za méně než kilo! Tak na co ještě čekáš?

Essence
Zdroj: Essence/volně k použití

Novinka od Tarte tě dostane. Je jako tekuté zlato na rtech

Jak jsme zmiňovali již na začátku, největším trendem jsou v současné chvíli juicy rtíky. A těch můžeš docílit také pomocí této novinky od Tarte. Maracuja Juicy Lip Plump je na trhu už delší dobu, ale Tarte tuto „kolekci“ nově rozšířil také o shimmer lesky, které prostě v období Vánoc nesmí ve tvém kosmetickém šuplíčku chybět.
 
Maracuja Juicy Shimmer Glass Lip Plump si zamiluješ. Je třpytivý, šťavnatý, duochromový… tvé rty budou hladké jako hedvábí, plnější, šťavnatější, a to vše jen během pár sekund. Balzám navíc není lepivý a obsahuje kyselinu hyaluronovou, která bude mít blahodárné účinky na tvoje rty. A to prostě chceš.
 
Tarte v Česku prodává Sephora, ale na jejím webu jsme tyhle krásky ještě neviděli. Koupit je ale můžeš i přímo na webu brandu, a to za 740 korun za kus. Jo a vybírat můžeš ze 12 odstínů.

Tarte
Zdroj: Tarte/volně k použití

You're gonna fall in love: Tahle kolekce křičí Vánoce

My víme, my víme. Kolem influencerky Mikayly se to teď jen hýří kontroverzí, ale jedno jí musíme nechat – tahle spolupráce s brandem P.Louise se jí fakt povedla! Značka P.Louise je z Británie a v posledních měsících se těší čím dál větší oblibě, především pak díky svému adventnímu kalendáři, který byl napěchovaný full size produkty a doslova ovládl sociální sítě.
 
A podobně tomu pravděpodobně bude s touhle limitkou. Najdeš v ní sety umělých řas za necelou pětistovku, rozjasňovač v šesti ledových odstínech za 510 korun, tekuté rozjasňovače za 400, ikonickou tekutou tvářenku za podobnou cenu, sadu deseti štětců na tváře i oči za 1 700 korun a třešničkou na dortu je paletka očních stínů, za kterou zaplatíš 1 200 korun.
 
P.Louise sice v Česku neseženeš, ale všechny věcičky si můžeš objednat online.

P.Louise
Zdroj: P.Louise/volně k použití
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse