Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. prosince 2023 8:09
Čas čtení 1:05
Tereza Šnajdrová

Na OnlyFans si z celebrit nejvíce vydělaly Cardi B a Iggy Azalea. Obě si přišly na pořádný balík

Na OnlyFans si z celebrit nejvíce vydělaly Cardi B a Iggy Azalea. Obě si přišly na pořádný balík
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
OSOBNOSTI CARDI B ONLYFANS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Sumy, které rapperky na OnlyFans vydělávají, tě rozhodně překvapí.

Mít profil na OnlyFans dnes už není ani šokující, ani nevhodné. Své o tom ví i rapperky Iggy Azalea a Cardi B. Ty se na této platformě plné erotiky staly nejvýdělečnějšími celebritami. Víme, na jak velký balík peněz si během působení na OnlyFans přišly.

Doporučeno
FOTO: „Je to osvobozující.“ Pamela Anderson se na udílení cen objevila opět bez make-upu FOTO: „Je to osvobozující.“ Pamela Anderson se na udílení cen objevila opět bez make-upu 6. prosince 2023 10:07

Platforma OnlyFans vznikla v roce 2016 a najdeš na ní mnoho celebrit – od Belly Thorne přes Katie Price až po již zmíněnou Cardi B. Která z nich ale letos na OnlyFans vydělala nejvíce prašulí?

Na pátém místě se aktuálně nachází bývalá přítelkyně Kanyeho Westa Amber Rose, která si na platformě zatím vydělala působivých 26 milionů dolarů (585,7 milionu korun). Čtvrtou příčku obsadila bývalá hvězda Disneyho Bella Thorne s výdělkem 32 milionů dolarů (720,9 milionu korun). Třetí nejvýdělečnější celebritou je pak Blac Chyna, která svůj účet sice v březnu deaktivovala, i tak si ale stihla přijít na úctyhodných 35 milionů dolarů (788,5 milionu korun).

Z těchto sum ti spadne čelist

Druhou příčku obsadila autorka hitu WAP Cardi B, která si k dnešnímu dni na OnlyFans vydělala neuvěřitelných 45 milionů dolarů (více než jedna miliarda korun). To už je pořádná částka, ale jedna osoba ji přece jenom překročila.

Doporučeno
„Taylor Swift je královna průměrnosti, kapitalistická ikona, superhrdinka.“ Zjišťovali jsme, proč je takovým fenoménem „Taylor Swift je královna průměrnosti, kapitalistická ikona, superhrdinka.“ Zjišťovali jsme, proč je takovým fenoménem 29. listopadu 2023 11:00

Tou nejvýdělečnější celebritou na OnlyFans se stala australská rapperka Iggy Azalea, která už dva roky nevydala žádnou novou hudbu. A proč by taky, když má velmi hezký příjem i bez ní. Na platformě si Iggy vydělala 48 milionů dolarů (téměř 1,1 miliardy korun), a to jen za necelý rok od vytvoření svého účtu. „Netušila jsem, že OnlyFans je místo, kde můžu být tak kreativní. Je to perfektní platforma pro spuštění multimediálního konceptu,“ uvedla Iggy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Iggy Azalea (@thenewclassic)

Domů
Sdílet
Diskuse