Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. prosince 2023 16:20
Čas čtení 0:31
Anna Vondráková

Herec z filmu 8. míle, který battloval s Eminemem, se předávkoval. Po měsících je známa příčina smrti

Herec z filmu 8. míle, který battloval s Eminemem, se předávkoval. Po měsících je známa příčina smrti
Zdroj: Universal Studios
ZAHRANIČÍ CELEBRITY DROGY
Uložit Uložené

Americký herec a rapper Nashawn Breedlove, kterého policie našla mrtvého v jeho bytě letos v září, zemřel na následky předávkování.

Dle informací TMZ šlo o kombinaci fentanylu, acetylfentanylu, kokainu a etanolu. Dle pitevní zprávy bylo předávkování neúmyslné. Policisté u rappera v bytě našli skleněnou dýmku a další příslušenství, které se používá k užívání drog.

Breedlove zemřel ve spánku 24. září ve svém domě v New Jersey. Jeho tělo bylo nalezeno v rozkladu na podlaze jeho ložnice. Policisté byli nuceni použít páčidlo, aby se dostali do jeho bytu, poté co jeho sousedka z přízemí oznámila majiteli domu, že ze stropu uniká hnědá tekutina do jejího bytu, uvádí Complex.

Mezi jeho nejznámější role patří Lotto z filmu 8. míle, kde se jeho postava účastní rap battlů proti Eminemovi. Breedlove bylo totiž znám také jako rapper Ox a objevil se na soundtracku ke kultovnímu filmu Myčka z roku 2001 se Snoopem Doggem a Dr. Drem.

Domů
Sdílet
Diskuse