Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
25. prosince 2023 v 14:29
Čas čtení 0:29
Marek Pros

Rytmus si nechal vyrobit prsten za 2,5 milionu korun. Jmenuje se Greatest of all time a větší šperk jsi neviděl*a

Rytmus si nechal vyrobit prsten za 2,5 milionu korun. Jmenuje se Greatest of all time a větší šperk jsi neviděl*a
Zdroj: Rytmus / Instagram
MÓDA RYTMUS
Uložit Uložené

Rytmus si udělal svoje speciální Vánoce. Za prsten dal přibližně 100 tisíc eur, tedy zhruba 2,5 milionu korun. Je to největší prsten, co kdy na území Česka a Slovenska někdo vyrobil.

Prsten mu na zakázku vyrobil šperkařský obchod Yo Grillz. Váží 110 gramů, je z 18karátového zlata a tvoří ho 1700 nejzářivějších a nejčistších diamantů na světě. „Pojmenoval jsem ho pochopitelně Greatest of all time, protože jsou na něm všechny moje sólo desky, které přinesly klíče k úspěchu dnešních rapperů,“ napsal Rytmus na instagramu.

„Přinesly zvuk, který ovlivnil a formoval česko-slovenský rap po dobu 20 let. Prodeje, zhlédnutí, odběratele, sociální sítě, které nikdo nikdy nepřekonal, nespočet turné napříč republikou,“ pokračuje slovenský rapper.

Prsten mu připomíná houževnatost, víru v sebe sama i chuť riskovat. „Prsten má pro mě velký význam, protože je v něm můj život. Děkuji sám sobě a všem, kteří mě podporovali a podporují,“ dodal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking

Domů
Sdílet
Diskuse