Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
30. prosince 2023 8:01
Čas čtení 0:56
Ondřej Mrázek

Žena tvrdí, že je zamilovaná do stromu. Vztah s dubem prý není jenom o sexu, říká

Žena tvrdí, že je zamilovaná do stromu. Vztah s dubem prý není jenom o sexu, říká
Zdroj: Unsplash / Volodymyr Hryshchenko
ZAJÍMAVOSTI LÁSKA
Uložit Uložené

Jmenuje se Sonja Semyonova, pochází z Kanady a je zamilovaná do dubu. Patří do skupiny lidí, kteří si říkají ekosexuálové.

Říká se, že láska má mnoho podob. V případě 45leté Kanaďanky to nejspíš platí dvojnásob, žena je totiž podle svých slov ve šťastném vztahu s dubem. Sonja Semyonova přitom tvrdí, že se nejedná nutně o fyzický vztah, ale o erotické uspokojení odlišné od lidské sexuality.

Ekosexuálka žijící ve Vancouveru médiím nedávno popsala, jak vlastně její vztah funguje. Milovnice přírody a trenérka „sebeintimity“ uvedla, že své okouzlení přírodou objevila poté, co sama sebe konfrontovala s tím, co jí chybělo v lidských vztazích.

Doporučeno
Juraj provozuje rybářský kemp na Maledivách: Polopenze stojí 1 000 korun, na některých plážích musíš být oblečený Juraj provozuje rybářský kemp na Maledivách: Polopenze stojí 1 000 korun, na některých plážích musíš být oblečený 27. prosince 2023 12:00

Během covidových procházek si dělala průzkum vlastní duše a zjistila, že na hledání intimity šla úplně špatně. Jedním z nejzásadnějších poznatků bylo, že „toužila po přívalu erotické energie, který přichází, když potkáte nového partnera“. To ale podle jejích slov není trvalé.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sonja Semyonova (@bodystoryteller)

Jednoho dne každopádně narazila na stromový háj, kde ji do očí praštil jistý dub. „Jeden konkrétní strom v tom háji mě oslovil, a tak jsem se začala denně zastavovat právě u tohoto stromu,“ vysvětlila Semyonova ve videu na sociálních sítích, které sdílel deník Daily Mail.

Z pěti procházek ke stromu týdně během zimy 2020 se v létě následujícího roku staly erotické chvíle, kdy jej držela, opírala se o něj a cítila se jím objata. To v ní na oplátku vyvolávalo erotickou atrakci. Strom ji ale mimo to naučil i jiné věci, jako například trpělivost. To ale ve vztahu se starším partnerem není zase tak neobvyklé…

Domů
Sdílet
Diskuse