Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. ledna 2024 10:35
Čas čtení 2:51
Marek Pros

Nejhorší hotely v Praze podle cizinců: Pokoj jako z psychiatrické léčebny. Které to jsou?

ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ
Uložit Uložené

Hotelů a penzionů jsou v Praze stovky. A jak už to tak bývá, lze narazit na ty dobré i špatné, které z dovolené snů udělají pořádné peklo.

Podívali jsme se na hodnocení uživatelů a cestovatelů portálu TripAdvisor, kteří o svém ubytování v české metropoli napsali recenzi. Hosté si nejčastěji stěžovali na nepříjemnou obsluhu, nefungující recepci, zrušené rezervace nebo zastaralé pokoje.

TripAdvisor je americký online portál zaměřený na cestování a turismus. Hlavním obsahem jsou recenze (ohledně hotelů, restaurací, památek a podobně) a užitečné tipy. Kromě toho nabízí také diskusní fórum pro cestovatele.


Níže najdeš seznam ubytovacích zařízení, která jsou podle webu TripAdvisor nejhorší. Upozorňujeme, že nejde o výběr redakce.

635. místo Inturprag (Lisabonská 606/10, Vysočany)

Inturprag.
Inturprag. Zdroj: TripAdvisor

Tříhvězdičkový rodinný hotel v klidné části Prahy, v blízkosti historického centra města, vedle O2 areny a několika nákupních center. Hotel má 55 pokojů kategorií economy, standard a comfort (jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové). Recepce hovoří česky, anglicky a rusky. Hotel se dokonale hodí pro ty, kteří přijíždějí do Prahy na odpočinkovou nebo služební cestu, stojí v popisku na TripAdvisoru.

Doporučeno
Jedna návštěva Vietnamu změnila můj pohled na svět. Proč jsem nyní v Česku nešťastná? Jedna návštěva Vietnamu změnila můj pohled na svět. Proč jsem nyní v Česku nešťastná? 16. dubna 2024 7:00

„Než jsem se dostal do pokoje, byl jsem tak šťastný, protože fotografie pokoje, která je na Googlu, je tak pěkná. Když jsem se ale dostal do pokoje, tak to byla noční můra, myslel jsem, že jsem se dostal do psychiatrického hotelu v první světové válce,“ popsal svůj pobyt Max v létě roku 2019. Poslední recenze jsou o něco přívětivější. „V tomto hotelu jsem byl několikrát. Některé pokoje jsou solidní a některé jsou prostě špatné. Záleží na vás. Dobrá poloha hotelu, parkování před hotelem,“ dodal další z návštěvníků.

Hodnocení TripAdvisoru: 2,5 z 5 (268 lidí hodnotilo)

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse