Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. ledna 2024 15:15
Čas čtení 0:42
Magdalena Trajerová

Letní brigáda na odlehlém ostrově není jen výmysl z filmů. Řekneme ti, jak ji můžeš získat

Letní brigáda na odlehlém ostrově není jen výmysl z filmů. Řekneme ti, jak ji můžeš získat
Zdroj: Wikimedia - Maciej Brencz/volně k dispozici
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ PRÁCE
Uložit Uložené

Chceš strávit léto na odlehlém ostrově u pobřeží Irska? Přihlas se jako správce penzionů na Great Blasket Islandu. Nerozmýšlej se ale dlouho, výběrové řízení končí již zítra.

Manažeři penzionu na ostrově Great Blasket Island hledají dva lidi, kteří by za ně přebrali od dubna do října správu ubytování a turistických prohlídek na ostrově, píše Business Insider. Práce by měla zahrnovat odbavování hostů, podávání čaje a kávy návštěvníkům, úklid chatek a jejich přípravu pro další hosty.

Doporučeno
Žena na internetu sdílela náčrtky svého dospívajícího syna, Louis Vuitton ho najal jako stážistu Žena na internetu sdílela náčrtky svého dospívajícího syna, Louis Vuitton ho najal jako stážistu 16. ledna 2024 19:14

„Hledáme pracovité, zodpovědné a důvěryhodné duo, které má skvělé schopnosti pro práci s lidmi a iniciativu. Uvědomte si prosím, že toto není jednoduchá práce na prázdniny. Sezóna může být VELMI rušná a většinu dne budete na nohou,“ varují majitelé. Přihlásit se dle jejich slov může kdokoliv. Na věku ani národnosti nezáleží, důležitá je jen dobrá fyzická kondice.

Kolik budou správci dostávat, manažeři odmítají zveřejnit, k platu ale slibují i ubytování a stravu. Náklady na cestu si však zaměstnanec musí uhradit sám.

Great Blasket Island je jedním ze sedmi ostrovů souostroví irského jihozápadního pobřeží. Ostrov je proslulý tím, že je domovem velké kolonie tuleňů šedých. Z jeho tyčících se zátok mají návštěvníci nádherný panoramatický výhled na Atlantický oceán.

Tak na co čekáš? Vyplň dotazník a třeba budeš mít štěstí!

Domů
Sdílet
Diskuse