Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
24. ledna 2024 9:42
Čas čtení 3:04
Richard Balog

Top tenisky, které koupíš za méně než 2 500 korun. Zaboduj s modely Reebok, Vans či Nike

Top tenisky, které koupíš za méně než 2 500 korun. Zaboduj s modely Reebok, Vans či Nike
MÓDA
Uložit Uložené

Pokud hledáš nový pár tenisek za výhodnou cenu, pak jsi na správném místě.

Precizní výběr obuvi je základem každého dobrého outfitu. V dnešním článku jsme si připravili mix retro sportovních modelů z dílen značek Reebok či Nike, ale také siluety s logem Adidas Originals a fresh novinky Vans, které koupíš do 2 500 korun.

V den publikování článku byla v online obchodě Queens akce do výše 40 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
prohlédni si kompletní nabídku produktů v online obchodě Queens
Doporučeno
Zimní výprodej, který nesmíš zmeškat. Využij mega slevy a doplň svůj šatník o fresh kousky The North Face, MISBHV, Y-3 či Nike Zimní výprodej, který nesmíš zmeškat. Využij mega slevy a doplň svůj šatník o fresh kousky The North Face, MISBHV, Y-3 či Nike 8. ledna 2024 16:26

Vans Rowley Classic 2 199 Kč

Jeden ze zapomenutých modelů tenisek s logem Vans, který vznikl ve spolupráci se světoznámým skateboardistou Geoffem Rowleym v roce 1999, je v nabídce online obchodu Queens a vypadá velmi zajímavě.

Nízká silueta, která stojí na tvrdé gumové podrážce s charakteristickým vaflovým vzorem, je zahalena do černého semišového svršku s koženým překrytím a kontrastním bílým prošíváním.

Vans Rowley Classic
Zdroj: Queens

Vans Knu-Skool 2 290 Kč

Společnost Vans má ve svém produktovém portfoliu desítky ikonických modelů tenisek včetně stylu Old-Skool, který návrhářský tým upravil do moderní podoby pod názvem Knu-Skool jako reakci na módní trend Y2K a vzestup chunky skateboardové obuvi.

Tenisky Vans Knu-Skool si okamžitě získaly přízeň mezi mladými lidmi díky jedinečnému vzhledu. V nabídce online obchodu Queens najdeš několik provedení, my jsme vybrali minimalistickou černobílou variantu se semišovým svrškem.

Vans Knu-Skool
Zdroj: Queens

Reebok Classic Leather 2 259 Kč

Zůstáváme u klasiky, a to díky modelu Reebok Classic Leather v černém schématu z prémiové kůže, který stojí na výrazné gumové podrážce s vroubkovanou strukturou.

Obuj si tento „historický“ pár s duší osmdesátých let, který je symbolem kulturní relevance již čtyři desetiletí. Pokud tě neoslovila černá varianta, možná změníš názor při pohledu na bílou verzi modelu, která je o trochu levnější.

Reebok Classic Leather
Zdroj: Queens

Nike Blazer Low 77' Vintage 2 399 Kč

Při sestavování výběru jsme mysleli i na fanoušky tenisek s logem Nike, které, jak věříme, potěší univerzální styl Nike Blazer Low 77' Vintage v bíločerném schématu.

Model, který ulice chválí pro jeho všestrannost a pohodlí, je zpět se svým nízkoprofilovým tvarem a vzhledem s odkazem na basketbalové dědictví. Díky svěžím semišovým detailům, retro designu a super měkkému límci jde o základ šatníku, který tě zavede všude.

Nike Blazer Low 77' Vintage
Zdroj: Queens

Nike Phoenix Waffle 2 399 Kč

Spojení nadčasového stylu a maximálního pohodlí. Modelová řada Nike Phoenix Waffle vychází z původních designů společnosti Blue Ribbon Sports a využívá technologického pokroku současnosti.

Ikonické logo značky Nike přináší styl dědictví do zjednodušené tenisky, která se může pochlubit barevným designem a podrážkou s vaflovou texturou pro dokonalou trakci při každém kroku. Za pozornost stojí i bílošedé provedení za stejnou cenu.

Nike Phoenix Waffle
Zdroj: Queens

Puma Palermo 2 399 Kč

Vintage estetika má v dnešním módním světě speciální postavení, což dobře vědí návrháři ve strukturách světoznámých sportovních výrobců.

Vedení společnosti Puma oživilo legendární model Palermo, který v osmdesátých letech nechyběl na žádném fotbalovém stadionu a stejně cool je i v současnosti. Aktualizovaná verze nese podpisový štítek značky na semišovém svršku v modré barvě, má konstrukci ve tvaru písmene T a klasickou gumovou podrážku.

Nadčasovou alternativou je bílé i černé provedení.

Puma Palermo
Zdroj: Queens

Reebok Club C Revenge Vintage 2 499 Kč

Bohatý a velmi pestrý archiv tenisek vlastní také společnost Reebok. V dnešním článku jsou dva důkazy, přičemž model Club C Revenge Vintage je čerstvý vítr na scéně, která tak trochu stagnuje.

Silueta inspirovaná tenisem je vyrobena z odolné a pružné kůže ve vintage stylu pro vzhled i pocit staré školy. Retro styl dodávají také kontrastní zelené prvky z obou stran. Tenisky Reebok Club C Revenge Vintage koupíš také v bílo-hnědé úpravě, cena je naprosto stejná.

Reebok Club C Revenge Vintage
Zdroj: Queens

Asics Gel-1130 – 2 459 Kč

Připrav se na léto v předstihu a kup si tyto svěží běžecké tenisky Asics Gel-1130 v bílo-zeleném schématu s prodyšným látkovým svrškem a koženými překrytími, které budou ozdobou tvých outfitů.

Pokud máš rád*a trendy, k dispozici je také bílá verze s metalickými prvky, které budou v roce 2024 horkou záležitostí.

Asics Gel-1130
Zdroj: Queens

Adidas Originals Ozmillen W 2 699 Kč

Vedení značky Adidas Originals nás zásobuje fresh teniskami také v roce 2024, přičemž futuristická silueta Ozmillen je velmi dobrým příkladem.

Tenisky jsou inspirovány běžeckými styly z devadesátých let, ale jsou uzpůsobeny na moderní městský život. Metalické vrstvy a dvoubarevné provedení vyzdvihuje jejich dynamický vzhled, zatímco síťovinový svršek se ohýbá spolu s chodidlem. Tlumení při chůzi zajišťuje patentovaná technologie Adiplus.

Slevový kód, díky kterému tyto tenisky koupíš za méně než 2 500 korun.

Adidas Originals Ozmillen
Zdroj: Queens

Adidas Originals Handball Spezial 2 699 Kč

Klasický styl těchto tenisek debutoval roku 1979 na nohou profesionálních házenkářů, ale krátce nato si získal fanoušky po celém světě. Dnes je zpět v podobě této verze se svrškem z nubukového semiše a gumovou retro podrážkou věrnou originálu.

Slevový kód, díky kterému tyto tenisky koupíš za méně než 2 500 korun včetně doručení.

Adidas Originals Handball Spezial
Zdroj: Queens
prohlédni si kompletní nabídku produktů v online obchodě Queens
Doporučeno
Světové módní novinky, které seženeš v Česku: Mikiny a trička Carhartt WIP, bundy C.P. Company i obuv Asics a New Balance Světové módní novinky, které seženeš v Česku: Mikiny a trička Carhartt WIP, bundy C.P. Company i obuv Asics a New Balance 16. ledna 2024 10:18
Domů
Sdílet
Diskuse