Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
8. ledna 2024 16:26
Čas čtení 5:34
Richard Balog

Zimní výprodej, který nesmíš zmeškat. Využij mega slevy a doplň svůj šatník o fresh kousky The North Face, MISBHV, Y-3 či Nike

Zimní výprodej, který nesmíš zmeškat. Využij mega slevy a doplň svůj šatník o fresh kousky The North Face, MISBHV, Y-3 či Nike
MÓDA FOOTSHOP
Uložit Uložené

V online obchodě Footshop najdeš různorodý módní sortiment – ​​od sportovních bund přes luxusní pleteniny až po streetwear ve své nejčistší podobě. Nyní navíc za atraktivní ceny.

Miluješ slevy a sleduješ aktuální módní trendy? Potom jsi na správném místě. V online obchodě Footshop právě začal velký zimní výprodej, který nabízí slevy do výše 60 % na vybrané produkty.

Vánoční čas plný přejídání a nicnedělání před televizí je úspěšně za námi a postupně se vracíme do koloběhu běžného života. Ještě předtím si však zpříjemníme novoroční období výběrem nejzajímavějších kousků od světoznámých značek, které pořídíš za výhodné ceny. Chybět nemohou ani high fashion modely od Rafa Simonse, Herona Prestona či Ricka Owense.

prohlédni si kompletní nabídku v online obchodě Footshop
Doporučeno
Zateplené martensky, ikonické timberlandy i fresh verze kozaček UGG®. Vyber si správnou zimní obuv do sněhu i deště Zateplené martensky, ikonické timberlandy i fresh verze kozaček UGG®. Vyber si správnou zimní obuv do sněhu i deště 7. prosince 2023 12:30

Nejzajímavější modely pro ženy

Stussy
Zdroj: Footshop

Stussy Big Mesh Polo Sweater    4 099 Kč  2 699 Kč

Seznam otevíráme úpletovým vrchním dílem s otevřeným límcem z dílen streetwearové značky Stussy, který je jako stvořený pro letní sezónu. Společnost Footshop píše, že jde o unisex model, ale nám se víc líbí na ženách.

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Graphic T-Shirt    3 509 Kč  3 159 Kč

Unisex střih má také druhý model v seznamu – tričko s krátkými rukávy a výrazným grafickým motivem od polské značky MISBHV, kterou nosí celebrity včetně Kylie Jenner, Billie Eilish nebo Emily Ratajkowski. Triko je vyrobeno z bavlny a díky slevě ho koupíš za přibližně 3 100 korun.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Daily Paper Rizlan Cardigan    3 459 Kč  2 767 Kč

Vysloveně ženský střih má tento tmavě zelený kardigan s kontrastními patenty a nápisem Daily Paper na rukávech, který je vyroben ze směsi viskózy a polyamidu.

Nike ACG
Zdroj: Footshop

Nike ACG Therma-FIT ADV Puffer Jacket    8 199 Kč

Kvalitní zimní bunda je základem dobrého zimního outfitu a hledáš-li nový kousek, máme pro tebe tip v podobě puffy siluety s kapucí a logem linie Nike ACG. Nadčasový model je nabitý technologiemi, které tě udrží v teple a suchu i v minusových teplotách.

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Heat Reactive Knit Sweater    11 519 Kč  7 839 Kč

Náš poslední tip padl na pletený svetr z dílen MISBHV, který je ve výrazné slevě. Je vyroben z polyesteru, má jemně prodlouženou linii, žebrované tělo a malé logo populární značky. 

Nejzajímavější kousky pro muže

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Daily Paper Graphic T-Shirt  –  1 599 Kč  1 087 Kč

Triček s krátkými rukávy není v šatníku nikdy dost a v akční nabídce online obchodu Footshop jsme našli několik velmi atraktivních provedení včetně tohoto kousku s logem Daily Paper za zhruba tisíc korun.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

PLEASURES Heavyweight Logo T-Shirt    1 759 Kč  1 407 Kč 

Pokud sleduješ dění kolem streetwearu, určitě víš, že značka PLEASURES patří mezi to nejlepší na trhu. Bavlněný model s vysokou gramáží má mírně nadrozměrný střih a skvěle doplní tvé každodenní outfity. Cena pod 1 500 korun je přímo skvělá.

Stussy
Zdroj: Footshop

Stussy Reversible Quilted Vest    5 299 Kč  2 389 Kč

Za zlomek původní ceny koupíš ve velkém zimním výprodeji v online obchodě Footshop například i oboustrannou vestu Stussy, která je z jedné strany prošívaná v černé barvě a z druhé nabízí strukturu zvířecí srsti. Cena je necelých 2 500 korun.

HERON PRESTON
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Graphic T-Shirt    8 999 Kč  2 519 Kč

Zimní výprodej obsahuje také high-end chuťovky od renomovaných návrhářů. Co říkáš na nadrozměrné triko s kontrastním grafickým motivem od Herona Prestona, které koupíš za přibližně 2 500 korun, přičemž původní cena byla téměř 9 000?

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP OG Active Jacket  –  5 599 Kč

Slovy chvály nebudeme šetřit ani v případě bundy s logem Carhartt WIP, která nás vrátila do období devadesátých let, kdy podobné modely nosili áčkoví rappeři v čele s Tupacem Shakurem či Diddym. Riflový unisex kousek v boxy střihu koupíš za 5 599 korun včetně doručení.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP OG Arcan Jacket    5 999 Kč  4 799 Kč

V produktovém portfoliu Carhartt WIP nás zaujala i druhá bunda s vintage nádechem, tentokrát ve světlém barevném provedení s malým logem na levé spodní kapse. Je vyrobena ze 100% bavlny.

Y-3, Yohji Yamamoto
Zdroj: Footshop

Y-3 Graphic Logo Hoodie    7 499 Kč  5 103 Kč

Nezapomněli jsme ani na mikiny. Pokud jsi fanouškem práce návrháře Jódžiho Jamamota, minimalistický černý model s logem linie Y-3 na přední části je pro tebe jako stvořený. Obzvlášť je-li k dispozici ve 35% slevě.

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Graphic Hoodie    7 469 Kč  5 383 Kč

Pokud hledáš něco odvážnějšího, možná tě zaujme návrh z dílen MISBHV, který dodá tvým každodenním outfitům potřebnou šťávu a originalitu. High-end kousek s obrovským potiskem na přední části koupíš za něco málo přes 5 000 korun.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Therma-FIT ADV Hooded Jacket    8 299 Kč

Přesouváme se do kategorie bund, z nichž vybíráme modely Nike. První kousek ze sportovní linie je vybaven technologií Therma-FIT ADV, je odolný vůči větru, vodoodpudivý a má nadrozměrný střih. Ideální kousek do nadcházejících mrazů, nemyslíš?

Nike ACG
Zdroj: Footshop

Nike ACG Therma-FIT ADV Puffer Jacket    8 799 Kč

Plný počet bodů udělujeme i modelu Nike ACG v jedinečném modrém odstínu, který rovněž disponuje patentovanou technologií Therma-FIT ADV, díky čemuž budeš v teple po celou zimu, a to bez ohledu na to, kde právě budeš. V nabídce online obchodu Footshop je také černá varianta.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket    8 999 Kč  7 649 Kč

Pokud hledáš klasiku, pak ti doporučujeme ikonický model zimní bundy The North Face 1996 Retro Nuptse, ovšem v tmavě fialové barvě. Cena po slevě je perfektní a při dobrém zacházení ti tento kousek vydrží několik sezón.

HERON PRESTON
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Canvas Carpenter Pants    11 519 Kč  7 375 Kč

V cenové kategorii nad 7 000 korun nás zaujalo několik high-end designů včetně těchto pevných pracovních kalhot v originálním dvoubarevném provedení, které jsou dílem Herona Prestona pod hlavičkou jeho vlastní značky. Díky slevě ve výši 40 % je koupíš za 7 375 korun.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Daily Paper Rovin Jacket    13 599 Kč  9 247 Kč

Další bunda v seznamu je od holandské streetwearové značky Daily Paper a s radostí bychom ji nosili i my. Model s názvem Rovin je vyroben z prémiové kůže s vyšisovanou úpravou, má dvě šikmé kapsy z bočních stran, žebrované manžety a zapínání na knoflíky. Výšivka Daily Paper zdobí hruď, zatímco na zadní straně je autorské umělecké dílo s nápisem Wake To Action.

RAF SIMONS
Zdroj: Footshop

RAF SIMONS Oversized Denim Shirt  –  19 619 Kč  9 423 Kč

Pokud nemáš po vánočních svátcích hluboko do kapsy, možná přijdeš na chuť denimové košili v černobílém barevném schématu s charakteristickým rukopisem belgického módního mága Rafa Simonse. Je ve výhodné, poloviční ceně.

Rick Owens
Zdroj: Footshop

Rick Owens Zipfront Jacket    29 299 Kč  19 927 Kč

Charakteristický rukopis v avantgardním stylu má také Rick Owens, jehož designy jsou v prémiové kvalitě. V tomto případě se jedná o klasickou pracovní bundu se zapínáním na zip v tmavě hnědé barvě. 

Nejzajímavější tenisky  

Puma Palermo Leather
Zdroj: Footshop

Puma Palermo Leather  –  2 399 Kč  1 535 Kč

Vedení společnosti Puma reaguje na hype kolem tenisek Adidas Originals Samba vlastním vintage modelem, který v osmdesátých letech nechyběl na žádném fotbalovém stadionu.

Stejně jako původní verze siluety Puma Palermo nese i aktualizovaná verze podpisový štítek na svršku, konstrukci ve tvaru písmene T a klasickou gumovou podrážku. Tenisky mají kožený základ se semišovými překrytími a dostupné jsou i v černém provedení za poněkud vyšší cenu.

Vans Vault OG Style 36 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX    2 459 Kč  1 671 Kč

Pomalu se blížíme do finále dnešního výběru, ve kterém si své místo našly i tenisky Vans Vault OG Style 36 LX z prémiové kůže v tmavě červeném schématu s bílými prvky.

Adidas Response CL
Zdroj: Footshop

Adidas Response CL    3 599 Kč  2 447 Kč

Bad Bunny, Pusha T či Rita Ora. To je jen krátký seznam celebrit, které jsme loni viděli v teniskách Adidas Response CL.

V nabídce online obchodu Footshop nás zaujala tmavě modrá verze se svrškem z kombinace semiše, textilie a syntetických tkanin. Tenisky jsou inspirovány outdoorovým i běžeckým stylem, jsou nabité funkčními technologiemi a udrží tě v pohodlí při každé příležitosti.

Nike Attack SP
Zdroj: Footshop

Nike Attack SP    3 459 Kč  2 351 Kč

Společnost Nike patří od svého založení v roce 1963 mezi jednu z nejúspěšnějších a nejoblíbenějších značek na světě díky revolučním modelům tenisek, které navždy změnily náš pohled na sportovní obuv.

Výjimkou není ani modelová řada Nike Attack, která disponuje ikonickým tenisovým stylem osmdesátých let a je připravena na to, aby prolomila hranice současné módy. Tato silueta s vintage atmosférou je v prodeji v nadčasovém bíločerném schématu za 2 351 korun po slevě ve výši 35 %.

New Balance 1906
Zdroj: Footshop

New Balance 1906    3 899 Kč  3 119 Kč

Legendární tenisky New Balance 1906 jsou zpátky v novém stylu. Tato klasická obuv dostala název podle roku vzniku společnosti a designově vychází z běžeckých siluet ze začátku tohoto tisíciletí. S tímto modelem získáš stylovou běžeckou obuv, která funguje v kombinaci s džíny, šortkami i se šaty. Cena je přímo úměrná kvalitě tenisek.

prohlédni si kompletní nabídku v online obchodě Footshop
Doporučeno
Kdo vyrábí nejlepší zimní čepice? Prohlédni si výběr od značek Carhartt WIP, Nike, Y-3 i C.P. Company Kdo vyrábí nejlepší zimní čepice? Prohlédni si výběr od značek Carhartt WIP, Nike, Y-3 i C.P. Company 12. prosince 2023 10:00
Domů
Sdílet
Diskuse