Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
12. prosince 2023 10:00
Čas čtení 2:47
Richard Balog

Kdo vyrábí nejlepší zimní čepice? Prohlédni si výběr od značek Carhartt WIP, Nike, Y-3 i C.P. Company

Kdo vyrábí nejlepší zimní čepice? Prohlédni si výběr od značek Carhartt WIP, Nike, Y-3 i C.P. Company
MÓDA
Uložit Uložené

Dobrý outfit není jen o obuvi, bundě a kabelce. Ovládni letošní zimu díky těmto kouskům.

Určitě už jsi slyšel*a, že přes hlavu ztrácíme nejvíce tepla, a proto bys neměl*a zapomínat na kvalitní zimní čepici. V posledních sezónách byly trendem rybářské klobouky, které návrhářské týmy přizpůsobily chladným podmínkám.

Letos si přijdou na své lidé, kteří preferují klasiku v podobě vlněných modelů, respektive čepic ze syntetických tkanin. V nabídce online obchodu Footshop najdeš řadu zajímavých provedení, a to již od přibližně 500 korun. K dispozici jsou také designérské kousky, za které si budeš muset připlatit. Rozhodnutí necháme na tobě. Určitě však nezapomeň využít slevový kód FS15EXTRA na nezlevněné produkty. Akce platí do 15. prosince.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny zimních čepic jsou uvedeny před touto slevou.
prohlédni si všechny sezónní novinky v online obchodě Footshop
Doporučeno
Zatoč se zimou v jednobarevných outfitech v univerzálních odstínech. Toto jsou top kousky pro tvůj šatník Zatoč se zimou v jednobarevných outfitech v univerzálních odstínech. Toto jsou top kousky pro tvůj šatník 1. prosince 2023 9:30
Footshop, FTSHP
Zdroj: Footshop

Footshop FTSHP Logo Beanie    599 Kč

Náš první tip je přímo z dílen společnosti Footshop, a to v podobě pletené čepice ze směsi bavlny a elastanu ve světlém provedení s vyšitým logem FTSHP v kontrastním zeleném odstínu. Univerzální model pořídíš díky slevě za pouhých 480 korun, přičemž v nabídce najdeš například i šedou variantu s tyrkysovým znakem nebo tmavomodrou verzi.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Nike Terra Futura Beanie    629 Kč

V širokém produktovém portfoliu online obchodu Footshop nás zaujala tato modrá čepice s malým štítkem s logem Nike, která je z pevného syntetického vlákna (polyester) a stojí přibližně 530 korun díky slevě ve výši 15 %. Pokud neplánuješ utratit spoustu peněz a hledáš něco originálního, neváhej.

New Era
Zdroj: Footshop

New Era MLB New Traditions Beanie    899 Kč

Baseballové kšiltovky se znaky týmů MLB určitě znáš. V nabídce značky New Era najdeš také zimní čepice se stejným motivem. Pokud miluješ město New York a šedou barvu, doporučujeme variantu s vyšitým logem Yankees na přední části za 899 korun.

New Era
Zdroj: Footshop

New Era MLB New Traditions Beanie    899 Kč

Za stejnou cenu je k dispozici také čepice ve tmavozelené barvě s logem týmu Los Angeles Dodgers, která je z polyesteru a akrylu v poměru 60 : 40. My v redakci doporučujeme koupit obě verze a nosit je na střídačku.

Nike ACG
Zdroj: Footshop

Nike ACG Therma-Fit Peak Beanie    999 Kč

Zajímavý tip máme i pro fanoušky streetwearu a outdoorové módy, a to v podobě čepice s logem Nike ACG, kterou návrháři zahalili do černobílého schématu. Je vyrobena z polyesteru s technologií Therma-Fit, která používá tvé tělesné teplo a stará se o to, aby tě oblečení v chladném počasí příjemně zahřálo.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Anglistic Wool Beanie    1 099 Kč

Pokud patříš mezi naše pravidelné čtenáře, víš, že milujeme streetwearovou značku Carhartt WIP, a to i díky legendárním zimním čepicím. V tomto případě jsme vybrali pletený model Anglistic vyrobený ze směsi vlny (80 %) a bavlny (20 %) v univerzálním hnědém provedení. Díky slevě ve výši 15 % může být tato čepice tvá za méně než 1 000 korun.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

PLEASURES PBR Beanie    1 159 Kč

Chválou nebudeme šetřit ani u značky PLEASURES, která patří mezi to nejlepší v segmentu streetwearu v posledních letech. Tato pletená čepice v sytě modré barvě s vyšitým logem vypadá skvěle a cena je díky slevě na úrovni 1 000 korun. V seznamu sice není, ale nás oslovil také batikovaný model v modrošedém schématu s vyšitým logem za podobnou cenu.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Wool Beanie    2 399 Kč

Pokud je tvůj rozpočet na zimní čepici na hranici 2 500 korun, máme pro tebe připravenou trojici modelů, přičemž první je z dílen avantgardní linie Y-3. Jamamoto společně se svým týmem v tomto případě vsadili na jednoduchost a výsledkem je černá vlněná čepice s charakteristickým logem.

C.P. Company
Zdroj: Footshop

C.P. Company Fleece Knit Beanie    2 459 Kč

Náš favorit v seznamu pochází z dílen italské oděvní společnosti C.P. Company, kterou založil Massimo Osti v roce 1971 a která nabízí prvotřídní produkty. Důkazem je tato pletená čepice s obsahem vlny v atraktivním černo-zeleném provedení, která povýší tvé každodenní outfity na nový level.

HERON PRESTON
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Rib Beanie    3 999 Kč

Šach mat dáš zimě i v čepici z rukou návrháře Herona Prestona, který v rámci sezónní nabídky vytvořil tento pletený model ze 100% vlny v netradičním odstínu zelené a s charakteristickým oranžovým logem své stejnojmenné značky. Cena je rovných 3 999 korun. K dispozici je také černá varianta, kterou snadno sladíš s čímkoli, co najdeš v šatníku.

prohlédni si všechny sezónní novinky v online obchodě Footshop
Doporučeno
Zateplené martensky, ikonické timberlandy i fresh verze kozaček UGG®. Vyber si správnou zimní obuv do sněhu i deště Zateplené martensky, ikonické timberlandy i fresh verze kozaček UGG®. Vyber si správnou zimní obuv do sněhu i deště 7. prosince 2023 12:30
Domů
Sdílet
Diskuse