Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
7. prosince 2023 12:30
Čas čtení 3:05
Richard Balog

Zateplené martensky, ikonické timberlandy i fresh verze kozaček UGG®. Vyber si správnou zimní obuv do sněhu i deště

Zateplené martensky, ikonické timberlandy i fresh verze kozaček UGG®. Vyber si správnou zimní obuv do sněhu i deště
MÓDA FOOTSHOP TENISKY
Uložit Uložené

Zima udeřila v plné síle a ty stále nemáš boty, které tě udrží v suchu a teple? Ze stránek online obchodu Footshop určitě neodejdeš s prázdnou...

Na kvalitě záleží a při výběru zimní obuvi to platí dvojnásob. Boty, které ti vydrží několik sezón a můžeš si je vzít na procházku do lesa, do hor i do města jako volnočasovou obuv, jsou snem každého z nás. Pokud do své sbírky hledáš nový model, pokračuj ve čtení.

Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme sestavili seznam deseti nejlepších zimních bot od značek jako Dr. Martens, UGG®, HERON PRESTON či Timberland, z nichž si přijde na své každý.

P. S. Prohlédni si náš starší seznam, ve kterém najdeš i chuťovky od Burberry či Off-White™.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Přebírají ženy nadvládu v mužském světě sneakers? Virální tenisky ukazují, že ano. Vybrali jsme ty nejlepší Přebírají ženy nadvládu v mužském světě sneakers? Virální tenisky ukazují, že ano. Vybrali jsme ty nejlepší 4. prosince 2023 14:00
A-COLD-WALL*, Converse
Zdroj: Footshop

Converse Geo Forma x A-COLD-WALL*    3 659 Kč

Avantgardní zimní obuv, která je prací designérských týmů značek Converse a A-COLD-WALL* v čele s návrhářem Samuelem Rossem, je dostupná za 3 659 korun včetně doručení.

Futuristický design obuvi se strečovou konstrukcí, černým pláštěm na zip a tlustou podrážkou poskytuje dokonalou ochranu před nepříznivými vlivy počasí a snadný vstup s jedinečným stylem.

UGG® Classic Maxi Mini
Zdroj: Footshop

UGG® Classic Maxi Mini    4 590 Kč

Naší první volbou pro ženy jsou tyto pohodlné černé kozačky s tělem ze syntetických vláken od společnosti UGG®, která patří mezi nejžhavější značky posledních zimních sezón. Model Classic Maxi Mini má tlustou gumovou podrážku, díky které jde o obuv vhodnou i do sněhu. Boty najdeš v online obchodě Footshop za 4 590 korun před slevou.

UGG® Classic Mini Platform
Zdroj: Footshop

UGG® Classic Mini Platform    4 990 Kč

Z produktového portfolia společnosti UGG® vybíráme i ikonickou siluetu Classic v charakteristické semišové úpravě v tmavohnědém provedení, kterou designéři posadili na hrubou gumovou platformu s jemnými zoubky na spodní části podrážky. K dispozici je také černá varianta za stejnou cenu. I v tomto případě je bota vhodná spíše pro ženy.

Timberland 6-Inch Boots
Zdroj: Footshop

Timberland 6-Inch Waterproof Boots    5 799 Kč

Další ikonou v seznamu jsou pracovní timberlandy, a to hned ve dvou barevných provedeních. Boty Timberland 6-Inch jsou zajímavé i po přibližně čtyřiceti letech na pultech obchodů a při pohledu na voděodolnou verzi s tělem z kartáčované kůže nepochybujeme o tom, že budou fresh minimálně dalších čtyřicet let. Jejich cena je 5 799 korun včetně doručení.

Footshop 6-Inch Waterproof Boots
Zdroj: Footshop

Timberland 6-Inch Waterproof Boots    5 699 Kč

Pokud vlastníš charakteristický hnědý model timberlandů, svou sbírku můžeš doplnit například o šedé provedení z broušené kůže s černou gumovou podrážkou, které dodá tvým outfitům punc ulice a nekompromisního streetwearu.

Dr. Martens Jadon
Zdroj: Footshop

Dr. Martens Jadon    5 999 Kč

Jeden z nejmladších modelů v portfoliu společnosti Dr. Martens sjel poprvé z výrobní linky v roce 2013 a od té doby si získal srdce milionů lidí po celém světě.

Návrhářský tým Dr. Martens využil bohatý archiv a nezaměnitelnou DNA značky přenesl na odvážnou platformu. Silueta s osmi očky je vyrobena z klasické kůže a sedí na podrážce z PVC. Nechybí ani označení látkovým poutkem AirWair na patě. Cena je 5 999 korun. Pokud máš dostatek odvahy, podívej se na modré provedení s metalickým povrchem.

Dr. Martens Jadon III
Zdroj: Footshop

Dr. Martens Jadon III    5 999 Kč

Boty Dr. Martens Jadon III představují evoluci původní siluety Jadon. Vysoká obuv je zahalena do měkké jemně zrnité kůže s voskovaným povrchem. Zakončená je poutkem na patě a charakteristickým žlutým prošíváním mezi tělem a podrážkou z tvrdé gumy.

Dr. Martens 2976 Quad Fur-Lined Platform Chelsea Boots
Zdroj: Footshop

Dr. Martens 2976 Quad Fur-Lined Platform Chelsea Boots    6 299 Kč

Naším sezónním favoritem od značky Dr. Martens jsou tyto černé chelsea boots s číselným označením 2976, jejichž ikonický vzhled je doplněn o kožešinový lem. Zateplený model je vyroben z měkké kůže Pisa a stojí na odolné podrážce. Jedná se o univerzální zimní obuv, která se hodí ke všemu.

Filling Pieces Mountain Boots
Zdroj: Footshop

Filling Pieces Mountain Boots    8 599 Kč

Boty jsou vyrobeny z tlustého nubuku v hnědé barvě, nappa i pogumované kůže a mají odolnou konstrukci, která odborně spojuje funkčnost s luxusní estetikou.

Zakladatel značky Guillaume Philibert prezentuje prémiové řemeslné zpracování prostřednictvím kvalitních materiálů v kombinaci s atraktivními detaily, jako jsou například kovová očka, prošité logo a kovové visačky s podpisem. Boty Filling Pieces Mountain koupíš za přibližně 7 300 korun díky slevě ve výši 15 %. Dostupná je také černá verze.

HERON PRESTON Military Boots
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Military Boots    10 169 Kč

Závěr seznamu nejlepších bot patří siluetě, která byla v nabídce online obchodu Footshop již loni, ale stejně sexy je tuto zimní sezónu.

Jednoduchá silueta bot HERON PRESTON Military stojí na tvrdé gumové podrážce, která je barevně sladěná s vrchní částí vyrobenou z nubuku a textilních tkanin. Baví nás prodloužená linie těla i propracované detaily v podobě perforace nebo kontrastních úchytů tkaniček na vrchu. Díky slevě ve výši 25 % je koupíš za 7 627 korun, což považujeme za výhodný obchod.

Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Zatoč se zimou v jednobarevných outfitech v univerzálních odstínech. Toto jsou top kousky pro tvůj šatník Zatoč se zimou v jednobarevných outfitech v univerzálních odstínech. Toto jsou top kousky pro tvůj šatník 1. prosince 2023 9:30
Domů
Sdílet
Diskuse