Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
1. prosince 2023 9:30
Čas čtení 3:54
Richard Balog

Zatoč se zimou v jednobarevných outfitech v univerzálních odstínech. Toto jsou top kousky pro tvůj šatník

Zatoč se zimou v jednobarevných outfitech v univerzálních odstínech. Toto jsou top kousky pro tvůj šatník
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Kombinace, ve kterých budeš vypadat skvěle, najdeš v online obchodě Queens.

Módní trh během posledních sezon zaplavily designy oblečení, obuvi i doplňků v jednotných barevných tónech, které se snadno doplňují a svým majitelům usnadňují každodenní život.

Jsou předzvěstí zajímavých a jedinečných outfitů, jelikož nechají vyniknout střihy, kvalitu materiálů, struktury či různé detaily, které zaujmou i náročné milovníky módy. Monochromatické kombinace vrstev jsou skvělou volbou během zimních měsíců a ve spolupráci s online obchodem Queens představujeme desítky tipů pro muže i ženy.

Pokud nepatříš mezi fanoušky výrazných barev a vzorů, monochromatická skladba outfitů je pro tebe jako stvořená. Najdi si vlastní styl při výběru jednotlivých modelů a zvládni ladění tónů. Inspiruj se níže.

Jean-Claude Mpassy
Zdroj: Instagram/@newkissontheblog
V den publikování článku byla v online obchodě Queens akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Novinky v online obchodě Queens
Doporučeno
Průvodce zimními bundami pro novou sezónu. Poznej siluety od The North Face, Adidas Originals nebo Stüssy Průvodce zimními bundami pro novou sezónu. Poznej siluety od The North Face, Adidas Originals nebo Stüssy 9. listopadu 2023 9:00

Světlehnědé modely oblečení a doplňků

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Carhartt WIP Dune Cap    1 199 Kč

Známe mnoho lidí, kteří i během zimy upřednostňují kšiltovky před čepicemi, a právě pro ně jsme vybrali tuto světlehnědou pokrývku hlavy od značky Carhartt WIP. Univerzální model se pyšní logem streetwearové ikony a bavlněným tělem.

Karl Kani
Zdroj: Queens

Karl Kani Signature Washed Parachute Pants    2 199 Kč

Doplň svou sbírku kalhot o tento nadčasový model v rovném střihu Karl Kani, který snadno sladíš s ostatními vrstvami v rámci outfitu. Kalhoty jsou vyrobeny z bavlny, mají dvě velké kapsy nad koleny a vyšité kontrastní logo značky.

Karl Kani
Zdroj: Queens

Karl Kani OG Teddy Jacket    2 199 Kč

Jak vidíš, kalhoty výše snadno sladíš například s fleecovou bundou se zapínáním na zip od stejné značky, která má atraktivní světlezelené prvky včetně náprsní kapsy s tonálním logem. Je vyrobena z polyesteru, díky čemuž se může pochlubit vysokou tepelnou odolností.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Carhartt WIP Active Cold Jacket    6 999 Kč

Dobrá bunda je základem každého zimního outfitu, a pokud plánuješ jít do světlehnědých kombinací, doporučujeme univerzální model Carhartt WIP Active Cold, který tě udrží v teple i v minusových teplotách.

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Rasra Varsity Jacket    8 599 Kč

Pro ženy vybíráme bundu ve zkráceném střihu a s výraznými manžetami/patenty od značky Daily Paper. Design vychází z klasických univerzitních bund, které jsou stále velmi aktuální, a pokud hledáš ideální kousek na zimu, sáhni po této světlehnědé „huňaté“ verzi.

Šedé modely oblečení a doplňků

Karl Kani
Zdroj: Queens

Karl Kani Small Signature Rib Longsleeve T-Shirt    959 Kč

Vedení značky Karl Kani myslí i na ženy a v nové kolekci představilo kromě tlustých vrchních vrstev i tuto šedou soupravu s žebrovaným vzorem, kterou tvoří zkrácené bavlněné tričko s dlouhými rukávy a kalhoty ve zvonovém střihu.

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Everyday Beanie    1 039 Kč

Pokud sleduješ dění kolem streetwearu, víš, že PLEASURES patří mezi nejvíce hot značky posledních sezon, a to zejména díky jedinečným grafickým motivům a zvučným spolupracím. V portfoliu ale značka ukrývá také minimalistické modely – například čepici s logem, kterou využiješ každý den.

Karl Kani
Zdroj: Queens

Karl Kani Small Signature Rib Leggings    1 199 Kč

Zmíněné kalhoty ze soupravy s žebrovanou strukturou Karl Kani jsou vyrobeny z kombinace bavlny a elastanu, díky čemuž se dokonale přizpůsobí každému typu postavy. Díky slevě je získáš za rovných 900 korun.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Carhartt WIP OG Single Knee Pants    3 159 Kč

Pro muže, kteří mají rádi šedé schéma v rámci outfitů, jsme vybrali tyto pracovní kalhoty v širokém střihu Carhartt WIP. Jsou vyrobeny ze 100% bavlny a při dobrém zacházení ti vydrží možná i celý život. Cena je naprosto v pořádku.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Carhartt WIP Hawkins Shirt    3 159 Kč

Doplnit je můžeš například o atraktivní flanelku s károvaným vzorem v šedých tónech, kterou vytvořil návrhářský tým značky Carhartt WIP pro letošní zimní sezonu.

Tmavohnědé modely oblečení a doplňků

New Era
Zdroj: Queens

New Era MLB Wool Cap   859 Kč

Pokud máš rád klasické baseballové kšiltovky, pak musíš znát značku New Era, která vyrábí nejlepší modely s motivy týmů MLB. V tomto případě chceme upozornit na tmavohnědé provedení s vlněným tělem a znakem Los Angeles Dodgers, které tě udrží v teple i v zimních měsících.

New Era
Zdroj: Queens

New Era MLB Sweatpants    1 459 Kč

Vedení společnosti New Era rozšířilo svůj sortiment také o komfortní teplákové soupravy. Slaď svou kšiltovku s ostatními vrstvami a neuděláš krok vedle. Cena kalhot je 1 459 korun.

New Era
Zdroj: Queens

New Era MLB Hoodie   1 859 Kč

Co dodat? Vytvoř si kompletní vzhled fanouška týmu LA Dodgers díky bavlněné mikině s vyšitým znakem na hrudi. Nemáme výhrady.

Daily Paper
Zdroj: Queens

 

Daily Paper Evvie Type Hoodie    2 499 Kč

Pro ženy jsme vybrali tmavohnědé modely od značky Daily Paper, a to konkrétně tuto bavlněnou mikinu s vyšitým logem vpředu, kterou pořídíš za 1 500 korun díky slevě ve výši 40 %.

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Epuffa Jacket    6 599 Kč

Obleč si mikinu Daily Paper pod tuto vatovanou bundu ve stejném odstínu a dosáhneš dokonalého monochromatického looku, kterým zaujmeš okolí. Díky slevě bude bunda tvoje za zhruba 5 600 korun včetně doručení.

Černé modely oblečení a doplňků

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Impact Watch Cap   1 359 Kč

Pokud hledáš originální čepici na zimu, co takhle model Impact Watch od značky PLEASURES, který díky slevě stojí jen 1 156 korun? Černý pletený základ je doplněn o kontrastní bílé nitky a tmavozelené logo na přední části.

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Tech Fleece Turtleneck Sweatshirt    2 699 Kč

Milujeme černé outfity, a to zejména během chladného období. V portfoliu značky Nike Sportswear jsme našli tuto mikinu se stojáčkem, která skvěle doplní každý šatník.

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Tech Fleece Tailored Pants    3 799 Kč

Mikina výše se skvěle hodí k sofistikovaným kalhotám v rovném střihu a stejném materiálovém provedení. Tento univerzální design od Nike Sportswear koupíš za 3 230 korun díky slevě.

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Ultra Utility Pants    3 999 Kč

Sladit kalhoty s čepicí do dokonalosti můžeš díky značce PLEASURES. Tyto volné černé kalhoty s bílým prošíváním mají stejný zelený nápis na pase jako čepice. Jejich cena je 3 600 korun po slevě. 

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Twitch Chunky Knit Sweater    5 499 Kč

Závěr seznamu patří tlustému pletenému svetru z nejnovější kolekce PLEASURES, který budeš nosit celou zimu. Je vyroben z materiálů jako vlna, nylon a polyester, přičemž na přední části najdeš logo značky s vintage vybledlým efektem. 

Novinky v online obchodě Queens
Doporučeno
Nastal čas vlněných svetrů. Vybrali jsme nejlepší modely pro muže, které koupíš i za méně než 2 000 korun Nastal čas vlněných svetrů. Vybrali jsme nejlepší modely pro muže, které koupíš i za méně než 2 000 korun 17. listopadu 2023 18:00
Domů
Sdílet
Diskuse