Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
9. listopadu 2023 9:00
Čas čtení 5:06
Richard Balog

Průvodce zimními bundami pro novou sezónu. Poznej siluety od The North Face, Adidas Originals nebo Stüssy

Průvodce zimními bundami pro novou sezónu. Poznej siluety od The North Face, Adidas Originals nebo Stüssy
MÓDA
Uložit Uložené

Kvalitní svrchní vrstva je základním stavebním kamenem všech zimních outfitů a v případě, že chceš být připraven*a v předstihu, čti pozorně dále.

Zima je za rohem, a to znamená, že nastal správný čas na obměnu šatníku. Jedním z nejdůležitějších prvků jsou bundy, díky kterým se budeš cítit komfortně i v mrazivých dnech. Jaké modely jsou fresh pro letošní sezónu?

Synonymem současné módy jsou stále siluety, které v ní před časem nadobro zdomácněly. V seznamu proto najdeš poctivé péřové bundy pro muže i ženy v různých délkách, ale také kousky v pilotním střihu. Pokud máš takovou bundu ve skříni od loňského roku, můžeš ji úspěšně využít i tuto sezónu. Pokud ne, víme, kde ji najdeš – v online obchodě Footshop.

Záleží jen na tobě, zda sáhneš po legendárních modelech od The North Face, nebo vyzkoušíš bundy s podpisem jiných značek.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny bund jsou uvedeny před slevou.
prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Poznej podzimní módní trendy díky slevám v online obchodě Footshop. Ušetříš stovky korun a budeš mít skvělé outfity Poznej podzimní módní trendy díky slevám v online obchodě Footshop. Ušetříš stovky korun a budeš mít skvělé outfity 24. října 2023 9:00

Nejlepší zimní bundy pro muže

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Down Regen Rift Jacket    5 999 Kč

Návrhářský tým společnosti Adidas Originals vytvořil pro letošní zimní sezónu několik atraktivních svrchních vrstev včetně vatovaného modelu s kapucí v černé barvě, který zdobí charakteristické tři proužky přes střed bundy. Díky slevě ve výši 15 % získáš tento stylový kousek za 5 999 korun včetně doručení.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Himalayan Insulated Anorak Jacket    5 699 Kč

Existuje ikoničtější výrobce zimních bund, než je The North Face? Značka má ve svém portfoliu řadu výjimečných modelů v různých střizích, z nichž jsme vybrali několik kusů i do letošního výběru.

Jako první jsme zvolili bundu Himalayan Insulated Anorak v netradičním béžovo-černém provedení, která je vyzbrojena technologií DWR – speciální vodoodpudivou povrchovou úpravou textilie, díky níž s bundou zvládneš všechno. Cena 5 699 korun je přímo úměrná kvalitě.

Helly Hansen
Zdroj: Footshop

Helly Hansen Yu Teddy Pile Jacket    5 799 Kč

Upozornit chceme také na zimní bundu s fleecovou povrchovou úpravou, kterou vymysleli návrháři ve společnosti Helly Hansen.

Novinka pro sezónu podzim/zima 2023 má nadýchaný vzhled klasické péřové bundy a jemnou vrchní vrstvu, která dodává designu cozy vibe. Zatímco vrchní vrstva je z polyesteru, výplň bundy je z recyklovaného polyesteru. V prodeji je také světlá verze s kontrastním černým logem Helly Hansen za stejnou cenu.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Olten Bomber Jacket    5 999 Kč

Bunda Carhartt WIP Olten v černé barvě je vyrobena z vodoodpudivého nylonového kepru a má podšívku z nylonového taftu. Silueta je inspirována armádním, respektive leteckým stylem a vychází z klasických MA-1 bomber modelů.

Žebrovaný spodní pás a manžety dodávají siluetě přiléhavý efekt a zároveň poskytují dodatečnou izolaci před chladem. Bunda je vybavena dvěma předními kapsami s klopou i kapsou na zip na levém rukávu. Vzhled doplňuje tkaný štítek s vlajkou. Cena je 5 999 korun. 

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Mid Puffer Jacket    6 499 Kč

Udrž se v teple a pohodlí s bundou Adidas Originals Mid Puffer. Polstrovaná varianta v černém schématu s tonálním logem je navržena pro optimální ochranu před nepříznivými vlivy počasí. Bunda s prodlouženou siluetou je vyrobena z recyklovaného polyamidu a výplň je z recyklovaného polyesteru.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Saikuru Jacket    6 199 Kč

Novinka od The North Face s názvem Saikuru kombinuje design inspirovaný dědictvím americké společnosti s recyklovanými tkaninami zvenčí i zevnitř.

Bunda je vybavena zateplením s technologií Heatseeker™ Eco, která zajišťuje teplo, i když je mokrý povrch bundy. Plášť z recyklovaného polyesteru je doplněn o vodoodpudivou úpravu bez použití PFC a technologii WindWall™, která blokuje vítr. The North Face Saikuru se hodí ke všemu a za cenu 6 199 korun jde o skvělou volbu pro každodenní nošení.

Puma, PLEASURES
Zdroj: Footshop

Puma Puffer Jacket x PLEASURES    8 999 Kč

Premiérová kolekce značek Puma a PLEASURES je lepší, než jsme předpokládali. Obsahuje několik modelů oblečení s nádechem streetwearu včetně zimní bundy s kapucí, kterou najdeš také v online obchodě Footshop.

Styl bundy Puma x PLEASURES si přivlastnil estetiku Y2K, má poutavý celoplošný potisk, praktické designérské prvky a je zaměřen na technické detaily, disponuje totiž zateplením PrimaLoft®, díky čemuž budeš v teple i v minusových teplotách. Cena je 8 999 korun.

Helly Hansen
Zdroj: Footshop

Helly Hansen Explorer Puffer Jacket    8 499 Kč

Teplá vatovaná bunda s odnímatelnou kapucí a elegantním vzhledem pro muže. Takto bychom ve stručnosti popsali novinku z dílen společnosti Helly Hansen. Model Helly Hansen Explorer je vybaven syntetickou izolací, díky čemuž poskytuje teplo i všestrannost, kterou potřebuješ pro dobrodružství v chladném počasí.

On®
Zdroj: Footshop

On® Challenger Jacket    11 799 Kč

Mezi nejatraktivnějšími sezónními novinkami najdeš také bundu od švýcarské značky On®, kterou nosí sportovní hvězdy včetně Rogera Federera. Jedná se o prodyšnou a zateplenou péřovou bundu, která zajišťuje pohodlí a zamezuje přístupu chladu. Je zrozena z běhu, ale stvořena na cokoli.

Vnější vrstva je vyrobena z kombinace polyamidu a elastanu, zatímco výplň je z recyklovaných plastových lahví. V prodeji je za 11 799 korun, což není nejméně, ale při dobrém zacházení ti vydrží několik dlouhých zimních sezón.

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Ex-Ray Blur Nylon Puffer Jacket    19 799 Kč

Průvodce zimními bundami pro muže uzavíráme návrhem z rukou Herona Prestona, který opětovně předvedl své mistrovství a vytvořil perfektní produkt.

Puffer verze s logem Heron Preston je vyrobena z polyesteru s velmi pevným syntetickým vláknem, díky čemuž nabízí vysokou tepelnou odolnost. Baví nás i celoplošný grafický potisk, který vychází z rentgenových snímků v univerzálním černobílém schématu s kontrastní oranžovou podšívkou. Tento kousek může být tvůj za 19 799 korun. 

Nejlepší zimní bundy pro ženy

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Short Vegan Puffer Jacket    4 699 Kč

V produktovém portfoliu společnosti Adidas Originals jsme našli také krásnou zimní bundu pro ženy. Minimalistický model obdržel jedinečný modrý plášť a je vyroben z recyklovaných veganských materiálů.

Kombinace syntetické výplně Revodown, vysokého límce a ochranné chlopně tě v zimě spolehlivě ochrání a díky volnému střihu si pod ni můžeš obléct všechny své oblíbené vrstvy. Také má vyšívané logo značky Adidas Originals, které podtrhuje její jedinečný městský styl.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Saikuru Cropped Jacket    5 499 Kč

Jeden z nejlepších modelů této sezóny od značky The North Face s názvem Saikuru jsme vybrali i v ženském provedení ve zkráceném střihu, který designérský tým zahalil do růžovo-černého schématu.

Stejně jako verze pro muže je i tato bunda vybavena zateplením s technologií Heatseeker™ Eco, která zajišťuje teplo, i když je mokrý povrch bundy. Plášť z recyklovaného polyesteru je doplněn o vodoodpudivou úpravu bez použití PFC a technologii WindWall™, která blokuje vítr. Cena je 5 499 korun.

Stussy
Zdroj: Footshop

Stüssy Dyed Nylon Bomber Jacket    7 899 Kč

Značka Stüssy se zrodila na surfové scéně v Kalifornii v osmdesátých letech a od té doby si získala kultovní postavení ve světě streetwearu.

Tato ikona pro zimní sezónu nabízí svůj vlastní pohled na klasickou leteckou siluetu MA-1 – stálici, která se stala charakteristickým prvkem subkultury. Uvolněná bunda je ze směsi polyamidu a bavlny, barvená přímo na povrch, aby působila vyšisovaným vintage dojmem.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Nuptse Short Jacket    8 299 Kč

Oděvní společnost The North Face má v seznamu nejpočetnější zastoupení, což je nejlepším důkazem toho, že se jedná o perfektního výrobce zimních bund.

V tomto případě představujeme zkrácenou ženskou verzi ikonické bundy TNF 1996 Retro Nuptse, která má volný střih s vodoodpudivou úpravou, díky čemuž ti otevře dveře k novým městským dobrodružstvím. V nabídce online obchodu Footshop najdeš také verzi s celoplošným grafickým potiskem, a to za stejnou cenu 8 299 korun.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Himalayan Down Parka    9 999 Kč

Seznam uzavíráme modelem The North Face Himalayan Down Parka, který díky slevě ve výši 15 % koupíš za 8 500 korun.

Tento styl bundy chrání horolezce a dobrodruhy, ale také zahřívá městské objevitele. Má objemný, nadrozměrný retro vzhled se spoustou moderních technologií. Bunda je vyrobena z originální nylonové ripstopové tkaniny s technologií blokování větru a obsahuje husté prachové peří ze zodpovědných zdrojů, které poskytuje izolační teplo i v hlubokých minusových teplotách.

Doporučeno
Oblečení od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplňky Diesel i tenisky od Rihanny. Toto jsou top módní novinky, které si můžeš koupit Oblečení od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplňky Diesel i tenisky od Rihanny. Toto jsou top módní novinky, které si můžeš koupit 25. září 2023 18:00
prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
Domů
Sdílet
Diskuse