Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
24. října 2023 9:00
Čas čtení 3:58
Richard Balog

Poznej podzimní módní trendy díky slevám v online obchodě Footshop. Ušetříš stovky korun a budeš mít skvělé outfity

Poznej podzimní módní trendy díky slevám v online obchodě Footshop. Ušetříš stovky korun a budeš mít skvělé outfity
MÓDA
Uložit Uložené

Vyber si z nabídky fresh siluet tenisek, ale také mikin, kalhot či high-end svrchních vrstev, které oživí každý outfit, a navíc potěší i tvůj rozpočet.

„“Miluješ výprodeje, tenisky, streetwear i high fashion? Pak jsi na správném místě, jelikož v následujících řádcích ti ukážeme to nejlepší z podzimního výprodeje v online obchodě Footshop.

Vedení společnosti si pro tebe připravilo slevy do výše 60 % a v jednotlivých kategoriích najdeš vše, na co si vzpomeneš. Hledáš nový pár tenisek? Žádný problém, na výběr máš z více než 1 500 různých provedení od značek jako Adidas Originals, Nike, Puma, Asics či New Balance. Svůj šatník snadno doplníš i o fresh siluety mikin, kalhot, svetrů nebo bund.

prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Top tenisky pro každodenní nošení. Novinky od Adidas, New Balance i Nike si tě získají vzhledem i cenami Top tenisky pro každodenní nošení. Novinky od Adidas, New Balance i Nike si tě získají vzhledem i cenami 18. října 2023 10:00

Mužská móda

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Duster T-Shirt  –  1 399 Kč

Klasické bavlněné triko s krátkými rukávy od Carhartt WIP je vždy skvělou volbou, zvláště pokud je dostupné za tak férovou cenu. Pokud tě nezaujala světle hnědá varianta, v nabídce najdeš i růžovou verzi.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Michigan Chore Coat    4 359 Kč

Denim je nadčasovou záležitostí, což dobře vědí i návrháři značky Carhartt WIP, kteří zahalili vintage pracovní bundu s velkými kapsami do vybledlé šedé barvy. Výsledný model budeš milovat, a to nejen během chladných večerů.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Active Jacket    4 599 Kč

Logo značky Carhartt WIP se vyjímá i na modelu odolné pracovní bundy s kapucí ve světle hnědém provedení, kterou mohou nosit jak muži, tak ženy. Je vyrobena ze 100% organické bavlny a získá si tě nadčasovým vzhledem i prémiovým zpracováním.

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Down Regen Rift Puffer Jacket    5 999 Kč  5 400 Kč

Ve výprodeji najdeš i tuto minimalistickou vatovanou bundu v černobílém schématu z dílen Adidas Originals, kterou můžeš mít doma za 5 400 korun včetně doručení.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Retro Nuptse 96 Vest    7 499 Kč  5 250 Kč

Upozornit tě chceme i na ikonickou péřovou vestu s logem značky The North Face na hrudi, která přichází na letošní podzimní sezónu v netradičním zeleno-černém motivu. Cena 5 250 korun je lákavá.

A-COLD-WALL*
Zdroj: Footshop

A-COLD-WALL* Geometric Knit Crewneck    9 899 Kč  5 940 Kč

Kvalitní střední vrstvy jsou klíčovou záležitostí v rámci podzimních, respektive zimních outfitů. Pokud hledáš kousek s originálním motivem, doporučujeme tento vlněný svetr s geometrickým vzorem v bílo-šedo-černém schématu od britské značky A-COLD-WALL*, který nyní získáš za méně než šest tisíc korun.

A-COLD-WALL*
Zdroj: Footshop

A-COLD-WALL* Aerial Kagool Jacket    20 799 Kč  7 280 Kč

Nabídku přechodných bund od kvalitních výrobců doplňujeme také o futuristický model A-COLD-WALL*, který je levnější o 65 % oproti původní ceně. Asymetrický střih a kvalitní syntetické tkaniny jsou zárukou dobré koupě.

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Security Uniform Tape Jacket    14 939 Kč  7 470 Kč

Za polovinu původní ceny je aktuálně v prodeji i tato uniformní bunda ve volném střihu z rukou Herona Prestona. Populární návrhář vsadil na jednoduché linie v kombinaci s výraznými kontrasty na rukávech a zádech a šlo o správný krok.

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Gradient Overshirt    13 769 Kč  11 016 Kč

Heron Preston navrhl i tuto luxusní svrchní košili z bavlny v černé barvě s šedými stíny na rukávech, kterou pořídíš za zhruba 11 000 korun. Jeden z nejlepších modelů, které jsme viděli v nabídce online obchodů.

Rick Owens
Zdroj: Footshop

Rick Owens Flight Bomber Jacket    22 139 Kč  12 177 Kč

V nabídce online obchodu Footshop najdeš také high fashion včetně modelů od Ricka Owense, jehož avantgardní přístup k módě milujeme. V tomto případě si nás získal díky designu letecké bundy s kapsami ze směsi bavlny a polyamidu v černé barvě. 

Ženská móda

Adidas Originals, KSENIASCHNAIDER
Zdroj: Footshop

Adidas Originals 3-Stripes Denim Jeans x KSENIASCHNAIDER    2 499 Kč  2 250 Kč

Kvalitní džíny ve zvonovém střihu jsou must have záležitostí pro období podzim/zima 2023, a pokud hledáš model s cenou do 2 500 korun, máme pro tebe tip v podobě designu od značek Adidas Originals a KSENIASCHNAIDER.

Adidas, Stella McCartney
Zdroj: Footshop

Adidas Longsleeve Crop Top x Stella McCartney    3 399 Kč  2 040 Kč

Mezi zlevněnými produkty jsme našli i tento zkrácený sportovní svrchní díl s dlouhými rukávy ze spolupráce značek Adidas a Stella McCartney. Díky sezónní slevě ve výši 40 % můžeš tento kousek vlastnit za přibližně 2 000 korun.

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Monogram Puffer Jacket    3 399 Kč  2 890 Kč

Skvěle vypadá také tato puffer bunda s květinovým monogramem společnosti Adidas Originals v bomber střihu. Černé schéma tomuto modelu sluší.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP OG Chore Chromo Coat    4 159 Kč

Ve výrazné slevě je také unisex model pracovní bundy od značky Carhartt WIP, který disponuje odolným tělem z organické bavlny i velkým množstvím úložného prostoru.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Unisex Team Jacket    15 999 Kč  11 200 Kč

Ženskou část seznamu uzavíráme atraktivním modelem univerzitní bundy s logem linie Y-3 na hrudi a kontrastními patenty s motivem tří proužků po vzoru Adidas. Doma ji můžeš mít za 11 200 korun včetně doručení.

Obuv

Puma Slipstream Lo
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream Lo    3 199 Kč  1 920 Kč

Vintage basketbalová silueta Puma Slipstream Lo je skvělá a nabízí pohodlí. Kožené provedení v tmavě modrém schématu s odolnou podrážkou je ideální volbou na sychravý podzim.

Asics GT-2160
Zdroj: Footshop

Asics GT-2160    3 299 Kč  2 805 Kč

Tenisky s logem společnosti Asics jsou žhavým trendem, a to v mužské i ženské módě. Silueta s označením GT-2160 splňuje nejvyšší standardy komfortu i funkčnosti a jedná se o skvělého společníka pro každodenní nošení.

Nike Air Max 1
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 W    4 499 Kč  2 925 Kč

Plný počet udělujeme i modelové řadě Nike Air Max 1 ve světlém schématu se safari motivem, který dodal teniskám šťávu. Díky slevě ve výši 35 % od online obchodu Footshop je získáš za necelé tři tisíce korun, což se opravdu vyplatí.

New Balance 991
Zdroj: Footshop

New Balance 990    5 699 Kč  3 705 Kč

Mezi nejprodávanější modely tenisek posledních sezón patří také New Balance 991, které najdeš v portfoliu online obchodu Footshop v několika provedeních. My jsme vybrali verzi s modrými panely, která je vyrobena ve Spojených státech amerických.

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R    4 859 Kč  4 131 Kč

Náš poslední tip ze sezónního výprodeje v online obchodu Footshop padl na tenisky New Balance 2002R se semišovými překrytími, které se těší velké popularitě v ulicích, a když se podíváš na jejich vzhled, rychle pochopíš proč. Nadčasová volba za férovou cenu.

prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
15 vrchních vrstev pro muže i ženy, do kterých se vyplatí tuto sezonu investovat 15 vrchních vrstev pro muže i ženy, do kterých se vyplatí tuto sezonu investovat 11. října 2023 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse