Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
11. října 2023 14:00
Čas čtení 4:00
Richard Balog

15 vrchních vrstev pro muže i ženy, do kterých se vyplatí tuto sezonu investovat

15 vrchních vrstev pro muže i ženy, do kterých se vyplatí tuto sezonu investovat
MÓDA FOOTSHOP
Uložit Uložené

Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme vybrali modely od značek Nike, Carhartt WIP, Daily Paper nebo A-COLD-WALL*. Najdi si svůj nový milovaný kousek.

Teď, když je tu podzim, máme na prvním místě v seznamu sezonní vrchní vrstvy – bundy, vesty, svrchní košile nebo kabáty, které využiješ jako přechodný kousek nebo až do příštího jara.

Ano, vrchní vrstvy slouží především k zahnání chladu, ale zároveň dodávají každému outfitu identitu, a to i tomu nejjednoduššímu. Vybrali jsme nejlepší bundy, které můžeš nakupovat již nyní, od klasických sportovních siluet přes uvolněné streetwearové střihy a denim až po high-end provedení za tisíce korun.

Přejeď dolů a nakupuj sezonní vrchní vrstvy dle našeho výběru.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 30 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Kožené tenisky jako ideální typ obuvi do podzimních dnů. Hezké páry koupíš i za 2 500 korun Kožené tenisky jako ideální typ obuvi do podzimních dnů. Hezké páry koupíš i za 2 500 korun 4. října 2023 12:00

Muži

Nike
Zdroj: Footshop

Nike Woven Insulated Military Vest    2 399 Kč

Začínáme lehčí vrchní vrstvou od značky Nike v podobě vatované vesty, která vychází z armádních uniforem a je jako stvořená pro vrstvení s dalšími kousky. Kromě světlého provedení s prošívanými panely a dvěma bočními kapsami je k dispozici také světle zelená verze za stejnou cenu.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Moreau Shirt Jacket    4 859 Kč

Streetwearová ikona, která každou sezonu nabízí kvalitní a stylové oblečení i doplňky za férové ​​ceny. Jinak tomu není ani v roce 2023, kdy designérský tým společnosti Carhartt WIP vytvořil několik zajímavých svrchních vrstev včetně této kárované svrchní košile v modro-šedo-bílém schématu za 4 859 korun.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Daily Paper Riyo Vest    4 859 Kč

Ano, ikonické péřové vesty s výplní z kachního peří s logem Moncler jsou cool, ale za pětinu z jejich ceny pořídíš například tuto atraktivní variantu s logem holandské značky Daily Paper. Světle šedý model s výplní z recyklovaného polyesteru je potažen tonálním monogramem v metalických odlescích a snadno jej sladíš s jakýmkoli tričkem nebo s hrubou mikinou během chladných podzimních dnů.

Nike
Zdroj: Footshop

Nike Tech Fleece Reimagined Jacket    4 999 Kč

Naše srdce si získala i tato sofistikovaná novinka z dílen společnosti Nike v podobě košilové bundy z technických tkanin v univerzálním černém provedení, kterou využiješ na vícero způsobů a stále budeš fresh. Cena za tento nadčasový model bundy v mírně boxy střihu je 4 999 korun.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP OG Arcan Jacket    5 999 Kč

V produktovém portfoliu značky Carhartt WIP jsme objevili i další sezonní kousek, který budeš chtít ve svém šatníku. Konkrétně jde o nadčasový model pracovní bundy OG Arcan s hlubokými kapsami a zapínáním na knoflíky i zip. Přechodné bundě dodává výrazný sex-appeal světlé barevné provedení se zlatými detaily a logo Carhartt WIP umístěné na levé kapse.

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Embossed Nylon Anorak Jacket    13 299 Kč

Věříme, že tvou pozornost získá i nylonová bunda od polské streetwearové značky MISBHV, kterou nosí řada světových i domácích celebrit včetně Kylie Jenner, Rihanny, Belly Hadid nebo Nik Tenda. Černé tělo z technických materiálů je doplněno o tonální monogram a patenty s elastickým stahováním. Cena je 13 299 korun.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Daily Paper Rovin Jacket    13 599 Kč

Další bunda v seznamu je opět od holandské značky Daily Paper a s radostí bychom ji nosili i my. Model s názvem Rovin je vyroben z prémiové kůže s vyšisovanou úpravou, má dvě šikmé kapsy z bočních stran, žebrované manžety a zapínání na knoflíky. Výšivka Daily Paper zdobí hruď, zatímco na zadní straně je umístěno autorské umělecké dílo s nápisem Wake To Action. Cena 13 599 korun je přímo úměrná kvalitě i zpracování.

Poutnik by Tilak
Zdroj: Footshop

Poutnik by Tilak GTX Jacket    13 999 Kč

V nabídce online obchodu Footshop najdeš také tento klenot české outdoorové módy – bundu s vrstvou Gore-Tex®, na jejímž vzhledu pracoval designérský tým studia Boa a Errolson Hugh (zakladatel značky ACRONYM®). Minimalistický vzhled doplňují prvotřídní materiály a technické vychytávky v podobě otvorů pro větrání a podobně.

A-COLD-WALL*
Zdroj: Footshop

A-COLD-WALL* Bleached Denim Jacket    16 799 Kč

Preferuješ-li styl před funkčností a odolností i v nejtvrdších podmínkách, pak pro tebe máme tip v podobě modelu denimové bundy z poslední kolekce značky A-COLD-WALL*, kterou vede Samuel Ross. Britský návrhář v tomto případě vsadil na uvolněnou siluetu s mírně prodlouženými rukávy, kterou zahalil do ručně vytvořeného batikovaného vzoru v odstínech modré a bílé.

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Ex-Ray Nylon Windbreaker Jacket    17 799 Kč

Mezi nejvýraznější návrháře své generace patří i Heron Preston, který začínal s tvorbou po boku Virgila Abloha. Od té doby uběhlo mnoho času a v rámci své nové sezonní kolekce představil i tuto nylonovou bundu odolnou vůči větru v černé barvě s charakteristickými motivy značky včetně oranžového označení a nápisu Heron.

Doporučeno
Oblečení od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplňky Diesel i tenisky od Rihanny. Toto jsou top módní novinky, které si můžeš koupit Oblečení od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplňky Diesel i tenisky od Rihanny. Toto jsou top módní novinky, které si můžeš koupit 25. září 2023 18:00

Ženy

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Polar Jacket    3 899 Kč

Při sestavování seznamu jsme mysleli také na ženy, pro které jsme vybrali pět různých modelů včetně tohoto kousku Adidas Originals. Světlá bunda má kromě fleecové spodní části i vatované panely v části vrchní, které mají výplň z recyklovaného polyesteru a ochrání tě před chladem. Cena pod čtyři tisíce korun je naprosto v pořádku, co myslíš?

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Essential Jacket    3 659 Kč

Ještě o něco levněji můžeš získat i tuto základní bundu s logem Nike, která je vyrobena z velmi pevného syntetického vlákna a zároveň má velmi trendy uvolněný střih. Pokud tě nezaujala oranžová barva s jarní atmosférou, v prodeji je i nadčasová černá varianta.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Daily Paper Rony Puffer Jacket    6 399 Kč

V produktovém portfoliu značky Daily Paper jsme našli také dvě zajímavé sezonní bundy pro ženy. První model s názvem Rony je originální iterací klasické vatované/péřové bundy, která má zkrácený střih, skrytý zip i zapínání na knoflíky a je vyrobena z nepromokavé tkaniny s voskovaným povrchem. Hruď zdobí logo.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Daily Paper Rasra Varsity Jacket    8 599 Kč

Univerzitní bunda Daily Paper Rasra je vyrobena z vlnitého materiálu sherpa s tonální podšívkou a vlastním proužkovaným pleteným žebrováním. Bunda je vybavena košilovým límcem, kovovým zipem a různými uměleckými nášivkami na přední a zadní straně.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Coach Jacket    10 599 Kč

Závěr seznamu patří unisex modelu bundy od značky Y-3, která disponuje odolným tělem z recyklovaného polyamidu a avantgardním designem s rukopisem japonského návrháře Jódžiho Jamamota. Prodloužená silueta v černobílém schématu s logem na rukávu se zapínáním na knoflíky je vhodná k džínům i sportovním kalhotám. Cena je 10 599 korun.

prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Podzimní bundy pro malý i velký rozpočet: 15 modelů, které v nadcházející sezoně ozvláštní tvůj look Podzimní bundy pro malý i velký rozpočet: 15 modelů, které v nadcházející sezoně ozvláštní tvůj look 12. září 2023 6:00
Domů
Sdílet
Diskuse