Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
4. října 2023 12:00
Čas čtení 4:02
Richard Balog

Kožené tenisky jako ideální typ obuvi do podzimních dnů. Hezké páry koupíš i za 2 500 korun

Kožené tenisky jako ideální typ obuvi do podzimních dnů. Hezké páry koupíš i za 2 500 korun
MÓDA FOOTSHOP TENISKY
Uložit Uložené

V seznamu tentokrát najdeš legendární modely, ale také futuristická provedení zpod rukou návrháře Jódžiho Jamamota. Rozhodni se správně a zvládni sychravé počasí.

Kožené tenisky jsou povinnou výbavou v každém šatníku, a to bez ohledu na pohlaví či věk nositele. Díky spolupráci s online obchodem Footshop dlouhodobě sledujeme aktuální vývoj trendů v obuvi a tentokrát jsme se podívali právě na nejlepší verze kožených tenisek od značek jako Adidas Originals, New Balance, Nike, Puma či Y-3, díky kterým zvládneš sychravé podzimní počasí se suchýma nohama, a navíc v bezkonkurenčním stylu.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 30 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Prohlédni si kompletní nabídku obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Vybrali jsme 10 nejlepších párů černých tenisek, se kterými zvládneš sychravý podzim bez jakýchkoli problémů Vybrali jsme 10 nejlepších párů černých tenisek, se kterými zvládneš sychravý podzim bez jakýchkoli problémů 19. září 2023 9:30
Adidas Originals Stan Smith
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Stan Smith    2 899 Kč

Legenda, která obstála zkoušku časem. To jsou tenisky Adidas Originals Stan Smith, jež výrobce sportovních potřeb se třemi proužky vyrobil pro tenistu Stana Smithe v roce 1973 a od té doby jde o jeden z nejprodávanějších modelů.

Tenisky jsou známé díky svému čistému vzhledu s perforovanými třemi proužky a kontrastním panelem na patě, který je v tomto případě netradičně z denimu ve světle modrém provedení s logem.

Namísto tenisových kurtů jsou dnes jejich přirozeným prostředím ulice světových metropolí a v nabídce online obchodu Footshop je najdeš v různých barevných i materiálových úpravách. Koupí těchto tenisek neuděláš krok vedle za žádných okolností. Obzvláště za cenu 2 899 korun.

Puma Slipstream LTH
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream LTH    2 999 Kč

Vedení společnosti Puma v roce 2022 oživilo modelovou řadu Slipstream, která byla původně určena pro basketbalové palubky a díky velké popularitě mezi mladou generací dnes představuje jednu zajímavou variantu za druhou.

Mezi novinkami nás nejvíc zaujala černá verze s koženým svrškem, která má robustní konstrukci a odolnou gumovou podrážku. Nízká silueta s retro nádechem je ideální volbou pro nadšence do minimalistického stylu, kteří vědí, co chtějí nosit každý den do práce i večer do města. Cena 2 999 korun před slevou v online obchodě Footshop je férová nabídka, která stojí za zvážení.

Nike Dunk Low
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low    3 299 Kč

Jako minimálně stejně ikonickou vnímáme i modelovou řadu Nike Dunk, která je na pultech obchodů od roku 1985 a v nízké verzi získala popularitu zejména díky skateboardingu a raperu Travisi Scottovi.

Designérský tým společnosti Nike v tomto případě zahalil klasické linie do odolné kůže s perforací v oblasti špičky, přičemž jako barevné schéma zvolil kombinaci černé, šedé, bílé a oranžové v podobě malých prvků (swoosh nebo štítek).

Prozkoumej všechny detaily siluety Nike Dunk Low a objev tenisky, které v posledních sezonách velmi úspěšně formují povědomí o tom, co znamená být cool.

Nike Air Force 1 Low Retro
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Low Retro    3 499 Kč

Tenisky, které milujeme dlouhá léta a považujeme je za klenot v produktovém portfoliu společnosti Nike.

V online obchodě Footshop najdeš Nike Air Force 1 Low Retro v nadčasovém bílém provedení z kůže, které návrháři doplnili o kontrastní zelený swoosh a logo Nike na patě, zatímco pohodlí zajišťuje odolná gumová podrážka s odpružením Air.

Dopřej si maximální pohodlí během sportování nebo každodenního nošení. Tenisky Nike Air Force 1 v nízkém provedení si můžeš vybrat v různých barevných schématech za cenu na úrovni 3 500 korun.

Adidas Originals Samba
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba    3 899 Kč

Možná nejkrásnější samby kromě OG modelu, které jsme dosud viděli.

Tenisky Adidas Originals Samba stále zanechávají dojem. Tato moderní verze vychází z klasického minimalistického designu, zdobí ji nenápadné detaily a dotváří ji téměř neviditelné tři proužky, které vystupují z koženého svršku ve světle hnědé barvě. Zavaž si tkaničky a reprezentuj jedinečný styl, který se zapsal do historie sportu i streetwearu.

Pokud hledáš originální alternativu ke klasickým provedením modelové řady Adidas Originals Samba, jedná se o skvělou volbu. V prodeji je také černá verze se zlatými prvky. V obou případech je cena stejná – 3 899 korun.

Puma Avanti VL, FENTY
Zdroj: Footshop

Puma Avanti VL x FENTY    4 299 Kč

Rihanna oživila svou spolupráci se společností Puma pod hlavičkou vlastní značky FENTY a prvním novým produktem jsou tyto vintage fotbalové sálovky s prošívaným koženým svrškem a obrovským jazykem s logem kočkovité šelmy a nápisem FENTY.

Prošívané tělo v minimalistickém černobílém schématu je doplněno o zlaté prvky a gumovou podrážku, která přesahuje až k patě tenisek. Slaď je s džíny nebo kalhotami v širokém střihu, stylovou vrchní vrstvou a ovládni ulice.

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R    3 899 Kč

O siluetě New Balance 2002R jsme toho napsali již hodně a jde o jeden z našich oblíbených modelů tenisek od společnosti se sídlem v Bostonu.

Za vzhledem těchto stylových městských tenisek stojí kreativní ředitel japonské divize společnosti New Balance jménem Tetsuja Shono, který upravil klasickou sportovní estetiku do moderní verze, jež ovládla chodníky světových metropolí. Obuj si je v koženém provedení v barevném schématu s přívlastkem Burgundy a vychutnej si nepopsatelné pohodlí a sexy vzhled, který doplní tvé outfity.

Y3 Nizza Low
Zdroj: Footshop

Y-3 Nizza Low    7 499 Kč

Japonský návrhář Jódži Jamamoto je ikonou oděvního průmyslu, která kromě tvorby vlastních ready-to-wear kolekcí spolupracuje se společností Adidas pod hlavičkou vlastní linie s názvem Y-3.

Tyto informace jsi už pravděpodobně věděl*a, ale velkou novinkou jsou tenisky Y-3 Nizza Low, které vycházejí z kultovní siluety Adidas Originals Nizza, avšak Jamamoto jim dodal futuristické tvary a prémiové materiály, které jsou hodné ceny 7 499 korun. V online obchodě Footshop najdeš také černé provedení.

New Balance 991
Zdroj: Footshop

New Balance 991    6 999 Kč

Společnost New Balance má v seznamu hned dvojnásobné zastoupení, kdy modelovou řadu s číselným označením 2002R doplňuje silueta 991, která dlouhá léta patří mezi nejprodávanější tenisky ze série New Balance 99X.

V tomto případě jsme zvolili verzi ve světlém barevném provedení z prémiové kůže, která stojí na vysoce komfortní podrážce s tlumicí gelovou složkou na patě. Cena 6 999 korun odpovídá kvalitě zvolených materiálů i precizní úpravě. 

Y-3 Kaiwa
Zdroj: Footshop

Y-3 Kaiwa    8 999 Kč

Masterpiece v podání Jódžiho Jamamota. Tak bychom charakterizovali tenisky Y-3 Kaiwa, které považujeme za jednu z nejkrásnějších siluet obuvi v posledních letech, a to nejen od společnosti Adidas.

Futuristický model si nás získal ihned po uvedení na trh v roce 2018 a stejně nadšení z něj jsme i o pět let později. Nadčasový kousek, který obohatí každou sbírku tenisek a strhne pohledy všech kolemjdoucích kdekoli na světě.

V prodeji je také bílá verze, která je ve výrazné slevě.

Prohlédni si kompletní nabídku obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Přivítej podzim v novém páru tenisek. V kurzu je zejména vintage, ale také futuristické linie Přivítej podzim v novém páru tenisek. V kurzu je zejména vintage, ale také futuristické linie 13. září 2023 19:00
Domů
Sdílet
Diskuse