Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva. Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
18. října 2023 10:00
Čas čtení 3:51
Richard Balog

Top tenisky pro každodenní nošení. Novinky od Adidas, New Balance i Nike si tě získají vzhledem i cenami

Top tenisky pro každodenní nošení. Novinky od Adidas, New Balance i Nike si tě získají vzhledem i cenami
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Pokud hledáš nový pár tenisek, pak jsi na správném místě. Ve spolupráci s online obchodem Queens jsme vybrali deset skvělých provedení pro každodenní nošení od známých značek.

Ve spolupráci s online obchodem Queens jsme tentokrát vybrali fresh modely od značek Adidas Originals, Asics, New Balance či Nike, které jsou skvělou volbou pro každodenní nošení, a to jak díky vzhledu, tak pohodlí.

Přesuň se k samotnému seznamu stylových párů tenisek, díky nimž povýšíš své outfity na nový level. Stačí si vybrat, ceny jsou příznivé i pro studenty.

V den publikování článku byla v online obchodě Queens akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny tenisek jsou uvedeny před slevou.
prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Queens
Doporučeno
Oblečení od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplňky Diesel i tenisky od Rihanny. Toto jsou top módní novinky, které si můžeš koupit Oblečení od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplňky Diesel i tenisky od Rihanny. Toto jsou top módní novinky, které si můžeš koupit 25. září 2023 18:00
Adidas Originals Ozmillen
Zdroj: Queens

Adidas Originals Ozmillen    2 899 Kč

Společnost Adidas pokračuje v představování nových tenisek, které jsou inspirovány běžeckými styly z devadesátých let. V tomto případě vidíme další verzi modelové řady Adidas Originals Ozweego, která je uzpůsobena pro moderní městský život.

Metalické prvky a dvoubarevné provedení s bílými tóny na síťovinovém svršku vyzdvihuje dynamický vzhled siluety Adidas Originals Ozmillen, zatímco pohodlí zajišťuje tlumení Adiplus. Cena 2 899 korun včetně doručení je více než férová nabídka.

New Balance 327
Zdroj: Queens

New Balance 327    3 159 Kč

Milujeme tenisky New Balance a těší nás, že v nabídce online obchodu Queens najdeš většinu modelů, které si zaslouží pozornost.

Tenisky New Balance 327 jsou inspirovány stylem sedmdesátých let a jsou ztělesněním cool vintage stylu, který je v kurzu. Jsou vyrobeny ze semiše a odolné látky, přičemž stojí na podrážce s hroty, která je zárukou stability a pohodlí. Univerzální schéma krásně doplní džíny i kalhoty.

Asics Gel-1130
Zdroj: Queens

Asics Gel-1130    3 299 Kč

Asics je nejžhavějším výrobcem tenisek posledních sezón, a to zejména díky retro běžeckým modelům, které v sobě spojují unikátní sportovní estetiku a moderní technologie.

Tato iterace tenisek Asics Gel-1130 je vytvořena podle běžeckých stylů ze začátku tohoto tisíciletí a je rovněž vhodná pro každodenní nošení. Silueta je vyrobena z prodyšné síťoviny, kterou lemuje odolná kůže, a tenisky mají v patě charakteristickou technologii Gel® pro tlumení nárazů. Nos je se vším od tepláků přes džíny až po šaty.

V nabídce obchodu najdeš také šedou verzi s modrými detaily.

Nike Attack
Zdroj: Queens

Nike Attack    3 499 Kč

Společnost Nike patří od svého založení v roce 1963 mezi jednu z nejúspěšnějších a nejoblíbenějších značek na světě díky revolučním modelům tenisek, které navždy změnily náš pohled na sportovní obuv.

Výjimkou není ani modelová řada Nike Attack, která disponuje ikonickým tenisovým stylem osmdesátých let a je připravena k tomu, aby prolomila hranice současné módy. Tato silueta s vintage atmosférou je v prodeji v nadčasovém černobílém schématu za 3 499 korun.

Adidas Originals Adistar Cushion
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adistar Cushion    3 599 Kč

Mezi novinkami od společnosti Adidas najdeš také model s názvem Adistar Cushion, který debutoval v roce 2005 na běžeckém okruhu a rychle získal status kultovního kousku i na všední dny.

V roce 2023 je zpět ve verzi s prodyšným síťovinovým svrškem a reflexními, respektive metalickými prvky, které mu dodávají extra styl. Sportovní obuvi se třemi proužky nechybí ani patentované tlumení Adiprene, které podporuje každý krok. Tenisky Adidas Originals Adistar Cushion stojí na přilnavé gumové podrážce, zatímco svršek v šedých tónech zkombinuješ na desítky způsobů.

Doporučeno
15 vrchních vrstev pro muže i ženy, do kterých se vyplatí tuto sezonu investovat 15 vrchních vrstev pro muže i ženy, do kterých se vyplatí tuto sezonu investovat 11. října 2023 14:00
Nike Air Force 1 Low, Terror Squad
Zdroj: Queens

Nike Air Force 1 Low x Terror Squad    3 799 Kč

V nabídce online obchodu Queens jsou k dispozici také limitované páry tenisek, které byly vyprodány za několik minut od uvedení do prodeje, což platí i v případě Nike Air Force 1 Low x Terror Squad. Tenisky nejprve promoval raper Fat Joe (člen newyorské skupiny D.I.T.C.) tak, že je daroval všem známým kolegům z branže včetně Diddyho, A$AP Ferga či DJe Khaleda, aby si získaly srdce sběratelů.

Tato fresh verze tenisek Nike Air Force 1 Low je skutečným ztělesněním žánru hip-hop a města New York. Jsou inspirovány a vytvořeny ve spolupráci s jedním z nejzásadnějších rapových kolektivů z Bronxu. Konstrukce z prémiové kůže je zahalena do černobílého schématu, přičemž svršek je doplněn o speciální vyšívání s iniciály TS a JC na patě.

Nike Dunk Low Retro
Zdroj: Queens

Nike Dunk Low Retro W    3 999 Kč

U černobílých tenisek chvíli zůstaneme, a to díky ženské verzi populární modelové řady Nike Dunk Low Retro s přívlastkem Panda.

Legendární obuv je v prodeji za 3 999 korun a je zárukou nadčasového stylu, kvality a pohodlí, díky čemuž jde o vhodnou volbu pro každodenní nošení. Křupavá kůže má dokonalý lesk, díky kterému jsou tyto tenisky nepřehlédnutelné. Tak si je obuj a předveď se v ulicích.

Nike Air Adjust Force
Zdroj: Queens

Nike Air Adjust Force W    4 199 Kč

Do seznamu limitovaných párů tenisek patří i tato tmavá iterace siluety Nike Air Adjust Force, která je dostupná v ženských velikostech za pouhých 4 199 korun.

Tajemná novinka, kterou jsme dlouho toužili vidět zpátky v ulicích, je konečně připravena doplnit tvou sbírku. Basketbalové linie jsou sexy a v kombinaci s vyšívanými akcenty získaly dramatický rozměr, což hodnotíme jen pozitivně. Nechybí ani odnímatelný řemínek uprostřed obuvi.

New Balance 9060
Zdroj: Queens

New Balance 9060    4 659 Kč

Nejlepší novinka v nabídce společnosti New Balance v posledních letech, minimálně v oblasti lifestylu.

Modelová řada s číselným označením 9060 je novým vyjádřením vytříbeného stylu a designu značky New Balance, který je založen na neustálém vývoji. Tato svěží novinka reinterpretuje známé prvky, které pocházejí z klasických modelů ze série 99X s futuristickou estetikou a se vzhledem typickým pro trend Y2K.

Atraktivní světle růžové provedení s šedými prvky má příjemný vibe, čemuž nahrává síťovaná konstrukce, kterou doplňuje semišové překrytí s výrazným logem New Balance z obou stran.

New Balance 990v6
Zdroj: Queens

New Balance 990v6    5 999 Kč

Seznam uzavírají další tenisky s logem bostonské společnosti, a to konkrétně New Balance 990v6 ve schématu v šedých tónech.

Tenisky New Balance 990 jsou jedním z nejvytrvalejších stylů značky – na pultech obchodů jsou od roku 1982 a od té doby jsou stále vyprodané. Verze označená jako V6 je vyrobena ze síťoviny a z kombinace kůže a semiše, přičemž disponuje technologiemi FuelCell a ENCAP v mezipodešvi, které poskytují odpružení a podporu při chůzi. Ve sbírce je můžeš mít za 5 999 korun včetně doručení.

prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Queens
Doporučeno
Top 10 mužských mikin na podzim. Zaboduješ v minimalistickém designu Arket nebo nepřehlédnutelném kousku Off-White? Top 10 mužských mikin na podzim. Zaboduješ v minimalistickém designu Arket nebo nepřehlédnutelném kousku Off-White? 10. října 2023 16:00
Domů
Sdílet
Diskuse