Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. října 2023 16:00
Čas čtení 3:52
Richard Balog

Top 10 mužských mikin na podzim. Zaboduješ v minimalistickém designu Arket nebo nepřehlédnutelném kousku Off-White?

Top 10 mužských mikin na podzim. Zaboduješ v minimalistickém designu Arket nebo nepřehlédnutelném kousku Off-White?
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Připrav se na podzimní sezónu. Atraktivní modely mikin najdeš i za cenu do 2 000 korun.

Pohodlné oblečení včetně mikin je každodenní uniformou pro většinu z nás, a to bez ohledu na to, zda navštěvujeme školu nebo chodíme do práce. Jedná se o jednu z nejuniverzálnějších vrstev, kterou snadno sladíš s čímkoli ze svého šatníku, zároveň je pohodlná a při dobrém zacházení ti vydrží léta.

Toto je top 10 mikin pro muže od značek jako Arket, Nike, Y-3 nebo Off-White™, které jsou zárukou kvality. Atraktivní modely najdeš i za cenu do 2 000 korun.

Doporučeno
Trendy, které nestárnou desítky let. Toto jsou tipy na nejlepší podzimní kabáty, bundy i bombery Trendy, které nestárnou desítky let. Toto jsou tipy na nejlepší podzimní kabáty, bundy i bombery 25. září 2023 11:00
Arket
Zdroj: Arket

Arket Loose Heavyweight Sweatshirt    79 € (cca 1 930 Kč)

Začínáme zlehka, a to minimalistickým šedým modelem od značky Arket. Tato nadčasová mikina je vyrobena z extra těžké směsi organické a recyklované bavlny a má nadrozměrnou siluetu s mírně delšími rameny i tělem. Styl s klasickým kulatým výstřihem a detaily v podobě žebrovaného lemování a bočních panelů je skvělou volbou k džínám i kalhotám. Jen těžko najdeš základní mikinu bez kapuce s lepším poměrem ceny, designu a kvality.

Footshop
Zdroj: Footshop

Footshop Graphic Hoodie    1 999 Kč

V nabídce online obchodu Footshop najdeš kromě stovek tenisek a streetwearu z dílen renomovaných výrobců i vlastní designy oblečení včetně kvalitních mikin s grafickými motivy.

Společnost, kterou před jedenácti lety založil Peter Hajduček, byla a vždy bude úzce spojena s uměním. Nově prezentuje kolekci ve spolupráci s Martinem Lukáčem, jenž měl při tvorbě naprosto volnou ruku a svůj charakteristický styl spojil s logem Footshop. Výsledkem je bavlněná mikina s kapucí v černé barvě, kterou zdobí grafický motiv skateboardisty a vln.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse