Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
16. ledna 2024 10:18
Čas čtení 4:58
Richard Balog

Světové módní novinky, které seženeš v Česku: Mikiny a trička Carhartt WIP, bundy C.P. Company i obuv Asics a New Balance

Světové módní novinky, které seženeš v Česku: Mikiny a trička Carhartt WIP, bundy C.P. Company i obuv Asics a New Balance
MÓDA FOOTSHOP MÓDA
Uložit Uložené

V online obchodě Footshop najdeš nejstylovější produkty ze segmentu sportovní obuvi, streetwearu i high fashion.

Online obchod Footshop nemá v našich končinách téměř žádnou silnou konkurenci, minimálně v tom, jaké novinky dokáže dostat do své nabídky. Jako jeden z mála českých prodejců s obuví a oblečením pravidelně přináší řadu zajímavých značek, limitovaných kolekcí či exkluzivních spoluprací.

Na začátku roku 2024 mezi novinkami najdeš několik světových jmen včetně produktů s logem Diesel, Ambush, Carhartt WIP či C.P. Company, ale také hot tenisky z dílen Asics nebo New Balance. Najdi si favority a doplň svůj šatník o fresh drip, ve kterém zaboduješ v ulicích.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
prohlédni si všechny novinky v online obchodě Footshop
Doporučeno
Zimní výprodej, který nesmíš zmeškat. Využij mega slevy a doplň svůj šatník o fresh kousky The North Face, MISBHV, Y-3 či Nike Zimní výprodej, který nesmíš zmeškat. Využij mega slevy a doplň svůj šatník o fresh kousky The North Face, MISBHV, Y-3 či Nike 8. ledna 2024 16:26

Obuv

Adidas Supernova Cushion 7
Zdroj: Footshop

Adidas Supernova Cushion 7    2 999 Kč

Adidas Supernova Cushion 7 jsou maximálně pohodlné tenisky s lesklými, respektive metalickými detaily, které letos uvidíš velice často.

Vzhled siluety vychází z běžeckých stylů typických pro období kolem roku 2000, nicméně disponuje moderními technologiemi včetně odpružení EVA. Svršek tenisek je ze síťovinových panelů a umělé kůže, přičemž stojí na tlusté gumové podrážce. Obuj si je k volným džínám nebo šortkám a vyhrál*a jsi nejlepší outfit léta. Plný počet bodů udělujeme také bílé verzi za stejnou cenu

Asics Gel-Nimbus 9
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Nimbus 9    3 899 Kč

U běžeckých stylů tenisek ze začátku tisíciletí chvíli zůstaneme, a to i díky atraktivní novince od společnosti Asics v bíločerném schématu s nepřehlédnutelnými metalickými prvky.

Model Asics Gel-Nimbus 9 přišel do prodeje v roce 2007, aby se o téměř dvě dekády později vrátil s původními materiály, respektive klíčovými vlastnostmi a ovládl ulice světových metropolí. Industriální vzhled z éry Y2K je vyvážen výraznými kontrasty, přičemž pohodlí zajišťuje patentovaná technologie Gel®.

Tenisky Asics Gel-Nimbus 9 jsou výstřední a nejsou levné, ale budeš je milovat. Cena je 3 899 korun.

New Balance 1906
Zdroj: Footshop

New Balance 1906    3 999 Kč

Tenisky s charakteristickým logem společnosti New Balance v posledních letech zválcovaly konkurenci. Výrobce nepolevuje a představuje jeden skvělý kousek za druhým.

Mezi nejlepší novinky patří toto extravagantní provedení modelové řady New Balance 1906, která nabízí spojení moderního stylu a pohodlí na každém kroku. Svršek tenisek je z prodyšné síťoviny s překrytími ze syntetických materiálů, zatímco gumová podrážka disponuje měkkým odpružením i systémem na podporu klenby.

Diesel S-Serendipity Pro-X1
Zdroj: Footshop

Diesel S-Serendipity Pro-X1    6 899 Kč

V nabídce online obchodu Footshop najdeš kromě ikonických značek sportovní obuvi také experimentální návrhy od renomovaných tvůrců high fashion.

V tomto případě jde o dílo návrháře Glenna Martense pro oděvní společnost Diesel, který představil svou vizi o teniskách inspirovaných běžeckými styly ze začátku tisíciletí. Model Diesel S-Serendipity Pro-X1 je posazen na odpružené stabilizační mezipodešvi a prodloužené podrážce, má svršek ze síťoviny doplněný reliéfními překrytími a koženou charakteristickou značkou „D“.

Kromě minimalistické černé verze na fotografii je v prodeji také černobílé provedení za stejnou cenu.

A-COLD-WALL* Vector Runners
Zdroj: Footshop

A-COLD-WALL* Vector Runners    7 199 Kč

Pokud hledáš originální model tenisek, který určitě neuvidíš na svých spolužácích nebo kamarádech, máme pro tebe skvělý tip v podobě futuristické siluety A-COLD-WALL* Vector Runners.

Zakladatel značky Samuel Ross spojil utilitární estetiku se sportovním stylem a vytvořil tenisky, které osloví každého sneakerheada. Dynamický pár s futuristickými liniemi experimentuje s texturou i tvarem na panelovém svršku, zatímco gumová podrážka poskytuje dokonalou přilnavost k jakémukoli povrchu. Prohlédni si také černé provedení.

Oblečení 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Graphic T-Shirt    1 359 Kč

Triček s krátkými rukávy není nikdy dost, a to zvláště pokud jde o sezónní novinky z dílen Carhartt WIP. V tomto případě se jedná o unisex bavlněný model v šedé barvě s fialovým motivem na přední i zadní straně.

Nike, Off-White™
Zdroj: Footshop

Nike Long-Sleeve Top x Off-White™    2 999 Kč

Stejně důležitá v každém šatníku jsou také trička s dlouhými rukávy. Pokud jich nemáš dostatek, zkontroluj kousek ze spolupráce značek Nike a Off-White™ ze směsi nylonu a elastanu ve zkráceném střihu.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Onyx Script Hoodie    3 459 Kč

Mikiny s logem Carhartt WIP jsou láskou na celý život. V nové kolekci najdeš několik zajímavých designů, z nichž nás nejvíce oslovil tento univerzální model v hnědé barvě s vyšitým názvem značky na přední straně. Atraktivní je také černobílá varianta.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Jet Cargo Pants    3 799 Kč

Pokud hledáš nové kalhoty, které snadno zkombinuješ s teniskami i zimními botami, doporučujeme kousek Carhartt WIP v širokém střihu se spoustou kapes ve světle hnědé barvě. Cena je 3 799 korun včetně doručení.

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Signature Vintage T-Shirt    3 899 Kč

Jedno z nejkrásnějších triček s vintage efektem na trhu. Takto bychom popsali novinku od polské streetwearové značky MISBHV s jednoduchým grafickým motivem „M“ ve vybledlé černé barvě.

Nike, Off-White™
Zdroj: Footshop

Nike Track Jacket x Off-White™    7 499 Kč

Ze společné kolekce značek Nike a Off-White™ pochází také tato retro sportovní bunda v nepřehlédnutelném zeleném odstínu s vyšitými logy. V prodeji je za 7 499 korun včetně doručení a k dispozici je i v černé barvě.

Nike ACG
Zdroj: Footshop

Nike ACG „Lunar Lake“ Print Puffer Jacket    8 799 Kč

Zimní sezóna je v plném proudu, proto neuděláš krok vedle koupí tohoto jedinečného péřového modelu bundy s logem Nike ACG a celoplošným grafickým motivem divoké přírody a stromů.

Ambush
Zdroj: Footshop

Ambush Denim Pants    11 299 Kč

V produktovém portfoliu v online obchodě Footshop najdeš již několik týdnů také modely od značky Ambush včetně těchto černých džín s roztřepeným detailem kolem pasu. Návrhářka Yoon Ahn a její tým spolupracovníků prostě vědí, jak na to.

Ambush
Zdroj: Footshop

Ambush Graphic Crewneck    12 799 Kč

Pokud se ti líbí estetika high-end značky Ambush, kterou vede známá návrhářka Yoon Ahn, určitě neodmítneš ani tento unisex bavlněný svetr s jednoduchým vyšitým nápisem na přední straně za 12 799 korun.

C.P. Company
Zdroj: Footshop

C.P. Company D.D. Shell Hooded Down Jacket    16 599 Kč

Něco pro milovníky high-end sportovní módy s armádním nádechem. Takto bychom popsali zimní bundu od C.P. Company v tmavě červené barvě, která má výplň z kachního a prachového peří. Skvěle vypadá i ve žlutém provedení

Doplňky

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Canvas Graphic Tote Bag    1 359 Kč

Návrhářský tým značky Carhartt WIP pracuje kromě modelů oblečení také na praktických doplňcích včetně plátěných tašek, které využiješ na nákup nebo sbalení potřebných věcí (zásob jídla) z víkendu u rodičů. Cena je více než férová.

Ambush
Zdroj: Footshop

Ambush Emblem Card Case   3 999 Kč

Z kategorie doplňků vybíráme také toto černé high-end pouzdro na karty s reliéfním vzorem od značky Ambush. Je vyrobeno z měkké telecí kůže a nabízí čtyři přihrádky na platební karty. Pokud se ti líbí, nad koupí dlouho nepřemýšlej, na skladě obchodu Footshop je poslední kus a cena je opravdu příznivá.

Ambush
Zdroj: Footshop

Ambush Epoxy Emblem Charm Necklace    7 199 Kč

Obchod Footshop má na skladě jen dva kusy tohoto luxusního stříbrného náhrdelníku s přívěskem, který zdobí logo značky Ambush na kontrastním pozadí. Minimalistický doplněk je vyroben v Japonsku a tvým každodenním outfitům dodá šmrnc. Cenu necháme na tvém posouzení.

Comme des Garçons, The Beatles
Zdroj: Footshop

Comme des Garçons Shopper Bag x The Beatles    9 399 Kč

Spojení japonského módního domu Comme des Garçons a legendární hudební skupiny The Beatles dopadlo na jedničku s hvězdičkou a highlightem kapsulové kolekce je tato velká nákupní taška z plátna ve světlém barevném provedení. Cena na úrovni 9 500 korun odpovídá kvalitě.

Diesel 1DR
Zdroj: Footshop

Diesel 1DR Shoulder Bag    11 799 Kč

Vedení online obchodu Footshop udělalo skvělý krok, když do svého produktového portfolia přidalo novinky značky Diesel včetně trendových doplňků. Kabelka Diesel 1DR pochází z runway kolekce pro sezónu podzim/zima 2022. Tento cool módní doplněk je vyroben z prémiové kůže s výrazným oválným kováním, které zdobí logo italské oděvní společnosti.

P.S. Skvěle vypadá i kožené provedení s denimovou povrchovou úpravou ve světle modrém odstínu se stejně velkou sponou a logem Diesel. Cena je 11 799 korun. K dispozici jsou jen dva kusy.

prohlédni si všechny novinky v online obchodě Footshop
Doporučeno
Ulov nejlepší zlevněné tenisky od značek Adidas Originals, Asics, New Balance i Puma Ulov nejlepší zlevněné tenisky od značek Adidas Originals, Asics, New Balance i Puma 12. ledna 2024 10:00
Domů
Sdílet
Diskuse