Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
12. ledna 2024 10:00
Čas čtení 3:57
Richard Balog

Ulov nejlepší zlevněné tenisky od značek Adidas Originals, Asics, New Balance i Puma

Ulov nejlepší zlevněné tenisky od značek Adidas Originals, Asics, New Balance i Puma
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Využij velký zimní výprodej v online obchodě Queens a pořiď si nový pár tenisek za zlomek jejich původní ceny.

Prodejce, který má obrovský podíl na zlepšení vnímání tenisek a streetwearu v našich končinách, si pro své zákazníky připravil velký zimní výprodej.

Ve zlevněné nabídce online obchodu Queens jsou k dispozici kromě modelů oblečení a doplňků také stovky fresh tenisek od světoznámých značek, které budou ozdobou tvých každodenních outfitů. Dost bylo slov, podívej se na seznam pro muže i ženy a ulov si svůj pár.

prohlédni si všechny produkty ve výprodeji v online obchodě Queens
Doporučeno
Zimní výprodej, který nesmíš zmeškat. Využij mega slevy a doplň svůj šatník o fresh kousky The North Face, MISBHV, Y-3 či Nike Zimní výprodej, který nesmíš zmeškat. Využij mega slevy a doplň svůj šatník o fresh kousky The North Face, MISBHV, Y-3 či Nike 8. ledna 2024 16:26
Puma Palermo Leather
Zdroj: Queens

Puma Palermo Leather    2 399 Kč  1 535 Kč

Vedení společnosti Puma reaguje na hype kolem tenisek Adidas Originals Samba vlastním vintage modelem, který v osmdesátých letech nechyběl na žádném fotbalovém stadionu.

Stejně jako původní verze siluety Puma Palermo nese i aktualizovaná verze podpisový štítek na svršku, konstrukci ve tvaru písmene T a klasickou gumovou podrážku. Tenisky mají kožený základ se semišovými překrytími a dostupné jsou i v černém provedení za poněkud vyšší cenu. Ve sbírce bychom přivítali obě verze díky maximální univerzálnosti.

New Balance 997
Zdroj: Queens

New Balance 997    3 159 Kč  1 895 Kč

Modelová řada New Balance 997 je možná nejznámější a nejkultovnější v celé nabídce značky. Tenisky spojují skvělý design, kvalitní materiály a mimořádný komfort, což z nich činí ideální volbu pro každodenní nošení.

V akční nabídce v online obchodě Queens nás zaujalo provedení ve světlých barevných tónech se semišovými překrytími a prodyšnou síťovinou na vrchní části, které díky slevě 45 % koupíš za méně než 2 000 korun.

Puma Slipstream Lo
Zdroj: Queens

Puma Slipstream Lo    2 999 Kč  2 039 Kč

Jeden z našich oblíbených modelů tenisek v portfoliu společnosti Puma. Návrhářský tým v případě siluety Slipstream Lo vsadil na retro vzhled a šlo o správné rozhodnutí.

Bílé kožené tenisky jsou povinnou výbavou v každém šatníku a tento minimalistický pár s tmavě hnědými prvky ze semiše budeš milovat. Pokud hledáš inspiraci, jak je sladit, zkontroluj sociální sítě fotbalových hvězd Neymara Jr. a Memphise Depaye, kteří jsou také tvářemi reklamní kampaně. Cena kolem 2 000 korun po slevě v obchodě Queens je perfektní nabídka, kterou bys neměl*a přehlédnout.

Asics Gel-1130
Zdroj: Queens

Asics Gel-1130    3 299 Kč  2 247 Kč

Tenisky s logem společnosti Asics jsou žhavým trendem a můžeš je vidět na nohou Dalyba, Davida Easta i A$AP Rockyho. Modelová řada Gel-1130 je pastvou pro oči každého milovníka běžeckých tenisek.

Designérský tým japonské značky zaujal ke vzhledu tenisek přístup maximálního minimalismu, když odstranil obvyklé vlastnosti a estetiku tradiční sportovní obuvi. Namísto toho se rozhodl zvýraznit retrofuturistickou formu a tvar archivní běžecké siluety prostřednictvím použití nádherných textur a neutrálních barevných tónů. Za 2 247 korun po slevě jde o steal, kterého nebudeš litovat.

Asics GT-2160
Zdroj: Queens

Asics GT-2160    3 299 Kč   2 247 Kč

Tenisky Asics GT-2160 vzdávají hold technickému designu série GT-2000. Provedení v černobílém schématu s kontrastními zelenými prvky si zachovalo klíčové prvky, jako je například elegantní estetika, vlnité tvarování přední části chodidla nebo segmentovaná struktura mezipodešve a vložky s technologií Gel™.

Silueta s Asics GT-2160 splňuje nejvyšší standardy designu, komfortu i funkčnosti a jedná se o skvělého společníka pro každodenní nošení. Cena po slevě je i v tomto případě 2 247 korun.

Puma Velophasis Technisch
Zdroj: Queens

Puma Velophasis Technisch    3 699 Kč  2 519 Kč

Představujeme ti avantgardní model Puma Velophasis Technisch – tenisky, které jsou inspirovány dědictvím společnosti a berou si příklad z běžeckých siluet z počátku tisíciletí. S plynulými liniemi a směsí textur na černém síťovinovém svršku mají jedinečný progresivní vzhled, který se neztratí v davu.

Z našeho pohledu se jedná o dokonalou ódu na módní trend Y2K. Pozdrav své nové oblíbené tenisky. Cena je přibližně 2 519 korun včetně doručení.

Adidas Originals Samba
Zdroj: Queens

Adidas Originals Samba    3 899 Kč   2 655 Kč  

Samby jsou nejvyhledávanějším modelem tenisek posledních sezon a vedení Adidas Originals vytvořilo kromě klasických verzí i tuto minimalistickou chuťovku ve světlehnědém provedení s charakteristickou gumovou podrážkou.

Tenisky debutovaly v padesátých letech minulého století jako obuv na fotbal – v současnosti je ale kromě hřiště uvidíš nosit ke všemu od šatů až po kalhoty na míru. Tento pár je vyroben z pružného nubuku lemovaného kůží a jemně zdoben třemi proužky. Dáš mu šanci? Cena těsně nad 2 500 korun je perfektní.

Adidas Originals Orketro 2.0
Zdroj: Queens

Adidas Originals Orketro 2.0  –  4 099 Kč  2 791 Kč

Silueta Adidas Originals Orketro 2.0 má rebelský vzhled inspirovaný běžeckými modely tenisek z devadesátých let. Model je odvážný v každém ohledu, což je jasně vidět už při pohledu na jeho otočené tři proužky a vrchní vrstvy, které připomínají plameny. Samozřejmostí je také nadstandardní pohodlí díky patentovanému tlumení s technologií Adiprene+.

Zavaž si tkaničky a upoutej pozornost v těchto sportovních teniskách v minimalistickém barevném provedení s atraktivní fialovou linkou přes vrchní část. V prodeji je také bílá verze s metalickými detaily, u kterých je cena o trochu nižší, nicméně k dispozici jsou jen tři mužské velikosti.

New Balance 1906
Zdroj: Queens

New Balance 1906    3 899 Kč  2 929 Kč

Legendární tenisky New Balance 1906 jsou zpátky v novém stylu. Tato klasická sportovní obuv designově vychází z běžeckých siluet ze začátku tisíciletí a vypadá fantasticky, ať si k nim oblékneš cokoliv.

Dekonstruovaný svršek z kombinace semiše a textilie je doplněn o podrážku N-ergy, která tlumí nárazy a zároveň je vybavena systémem Stability Web pro podporu klenby. Mezipodrážka Acteva Lite a odpružení ABZORB® poskytují pohodlí a maximální stabilitu na každém kroku. Díky slevě ve výši 25 % je získáš za 2 929 korun.

New Balance 990v3
Zdroj: Queens

New Balance 990v3    5 999 Kč  4 199 Kč

Vysoké číselné označení modelů New Balance symbolizuje technologickou vyspělost tenisek pro co největší podporu při fyzickém výkonu. Komfort a estetika řady 990 však zapříčinily, že původně běžecký model se v posledních letech ujal hlavně v městském prostředí. Není to však jen o jedné siluetě, New Balance 990 si pořídíš v původním provedení V1, ale také v upravených formách s označením V2, V3 až V6.

V případě siluety New Balance 990v3 najdeš unisex volbu určenou pro každého, kdo hledá klasický pár tenisek pro každodenní nošení, který bude odlišný od obuvi většiny – nepřehlédnutelný zelený svršek se semišovými překrytími, síťovinovou vrchní částí a žlutým logem budeš milovat. Rukopis Teddyho Santise je vidět na první pohled a my nic nenamítáme.

prohlédni si všechny produkty ve výprodeji v online obchodě Queens
Doporučeno
Kdo vyrábí nejlepší zimní čepice? Prohlédni si výběr od značek Carhartt WIP, Nike, Y-3 i C.P. Company Kdo vyrábí nejlepší zimní čepice? Prohlédni si výběr od značek Carhartt WIP, Nike, Y-3 i C.P. Company 12. prosince 2023 10:00
Domů
Sdílet
Diskuse