Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2024 16:10
Čas čtení 0:35
Magdalena Trajerová

„To si děláš pr*el, že jo?“ Agraelus dostal donate přes sto tisíc. Nabídl, že ho vrátí

„To si děláš pr*el, že jo?“ Agraelus dostal donate přes sto tisíc. Nabídl, že ho vrátí
Zdroj: video Agrealus
TECH TWITCH
Uložit Uložené

Jednička na české streamerské scéně Agraelus získala od fanouška donate přesahující 100 tisíc korun. „To si děláš pr*el, že jo?“ reagoval na Twitch přenosu nevěřícně.

Divák s přezdívkou BlackMynt na jednom z posledních Agraelových streamů naposílal postupně dary, které přesáhly hranici 100 tisíc korun. Diváci si tak po dlouhé době mohli poslechnout vzácné zvukové upozornění, v němž streamerův kamarád Kordus vypráví fanfikci.

Doporučeno
REKORD: České streamerce někdo poslal přes 140 tisíc korun při vysílání, úplně z toho oněměla REKORD: České streamerce někdo poslal přes 140 tisíc korun při vysílání, úplně z toho oněměla 12. ledna 2024 15:20

I přes velký vděk si Agraelus zachoval chladnou hlavu a vzkázal fanouškovi: „Kdyby sis to rozmyslel, došlo ti, že jsi poslal moc, a potřeboval jsi peníze zpátky, tak se stačí jenom ozvat, klidně i příští měsíc. Teď píšeš, že se to nestane, ale něco se stát vždycky může. Chci jen, abys věděl, že to není uzavřená věc.“

Následující den ovšem BlackMynt opět překvapil, když Agrealovi opět poslal poloviční sumu předchozího dne.

Vojtěch „Agraelus“ Fišar je držitelem většiny českých streamovacích rekordů. V lednu to byl například subtrain rekord. „Je šílené, že i v roce 2024, po tolika letech, co streamuju, mám tak obrovskou podporu, nejen ve formě peněz,“ poděkoval své komunitě.

Domů
Sdílet
Diskuse