Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2024 15:20
Čas čtení 0:32
Marek Pros

REKORD: České streamerce někdo poslal přes 140 tisíc korun při vysílání, úplně z toho oněměla

REKORD: České streamerce někdo poslal přes 140 tisíc korun při vysílání, úplně z toho oněměla
Zdroj: TheresaBlueberry/Twitch
TECH TWITCH
Uložit Uložené

Pro někoho půlroční plat, pro jiného výdělek za jeden večer.

Česká streamerka, která si říká TheresaBlueberry, stanovila nový rekord česko-slovenského Twitche, co se týče výše jednoho donatu.

Ve čtvrtek jí jeden z diváků poslal 5000 liber, což je v přepočtu 143 tisíc korun. Dosavadní rekord držel Agraelus, který na storíčkách na instagramu přiznal, že to Tereza je nová královna. „Je to insane a hlava mi to nepobírá. Opakuji se, ale o komunitě, jakou máme, jsem ani nesnila. Díky, že mi plníte sen,“ napsala Tereza na instagramu. Na její reakci, kdy přestala úplně mluvit a nevěřícně se dívala na monitor, se podívej na twitchi.

Tereza žije v Londýně, odkud vysílá také IRL streamy, a protože je vystudovaná grafička, tak občas dělá i artová videa. Svoji tvorbu zaměřuje i na letsplaye nebo „svěř se“ streamy, během nichž společně se sledujícími reaguje na přiznání lidí z chatu nebo z internetu.

 
Domů
Sdílet
Diskuse