Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. února 2024 14:00
Čas čtení 1:59
Adéla Švehlíková

Nevíš si rady s valentýnským dárkem? Tady jsou ty nejvíc cute tipy pro ni

Nevíš si rady s valentýnským dárkem? Tady jsou ty nejvíc cute tipy pro ni
Zdroj: Propagační materiál/Mytheresa, Ingredients Store, Sephora, Highsnobiety, Potten & Pannen, Skims, Vona
MÓDA MÓDA VALENTÝN
Uložit Uložené

Miluje růžovou? Má slabost pro růže? Pokud chceš uctít svoji milovanou v klasickém stylu, víme, jak nejlépe na to.

Den svatého Valentýna připadá na 14. února, což znamená, že nezbývá mnoho času nazbyt. V české společnosti bychom bezpochyby našli rovnou několik odpůrců, kteří slavení tohoto dne neuznávají. Na druhou stranu jsou tu však stále i takoví, kteří chtějí svým partnerkám dopřát náležitý dárek jakožto vyjádření lásky. Podmínkou určitě není velká finanční investice do některého z materiálních předmětů, mnohdy stačí „pouze“ červená růže. Koneckonců i ta udělá hodně parády.

Kdy jindy než na Valentýna si dovolit být trochu klišé? Vybrali jsme tipy, které něžnými barvičkami, láskyplnými symboly a cute provedením potěší každou vyznavačku či vyznavače svátku lásky v jeho klasické podobě.  

Na sv. Valentýna.
Na sv. Valentýna. Zdroj: IMDB/Na sv. Valentýna



V případě, že se ale přece jen rozhodneš utratit nějaký ten peníz navíc, bys měl*a „hodit oko“ na některý z našich tipů. 

Stanley Cup

Kdo nezaregistroval hype kolem láhve na vodu s názvem Stanley Cup, jako by žil pod kamenem. Chodíš s gym girl nebo s někým, kdo si potrpí na zdravý životní styl? Stanley Cup je trefou do černého. Cute design a provedení v růžové barvě jsou ideální valentýnskou kombinací, díky které tvoje holka zůstane „hydrated“ po celý den. 

Stanley Cup.
Stanley Cup. Zdroj: Propagační materiál/Amazon


Rare Beauty Lip Oil

Juicy lips, a k tomu ještě výživa po celý den. Takový efekt zaručují zabarvené oleje od značky Rare Beauty. I v případě, že tvoje polovička není zcela ponořená do světa make-upu, s tímto produktem rozhodně nešlápneš vedle. O valentýnský nákup si rovnou říkají odstíny Wonder nebo Hope

Rare Beauty Lip Oil.
Rare Beauty Lip Oil. Zdroj: Propagační materiál/Sephora

Gustaf Westman Chunky Vase 

Chunky vázy od designéra Gustafa Westmana disponují minimalistickým designem, a hodí se tudíž do každé domácnosti. Koupit je můžeš rovnou v několika barevných provedeních, my však symbolicky doporučujeme růžové nebo červené. 

Gustaf WestmanChunky Glass Vase Pink.
Gustaf WestmanChunky Glass Vase Pink. Zdroj: Propagační materiál/Highsnobiety


Villeroy & Boch Petit Fleur talíř

U doplňků do domácnosti ještě chvíli zůstaneme. Co takhle naservírovat své polovičce jahody v čokoládě na cool talíři? Tím může být třeba ten od značky Villeroy & Boch s označením Petite Fleur. Do sady k tomuto kousku můžeš rovnou koupit i hrníčky, které naopak volají po nějakém slavnostním nápoji. 

Petite Fleur Jídelní talíř.
Petite Fleur Jídelní talíř. Zdroj: Propagační materiál/Potten & Pannen

Vona náušnice

Tyto orchidejí inspirované náušnice od značky Vona mohou zastoupit opravdovou květinu, a to na podstatně delší dobu. Vzhledem k tomu, že jsou vyrobeny z kvalitního polymeru a sladkovodních perel, se tak obdarovaná může těšit z opravdu unikátního šperku. 

Greyhound náušnice.
Greyhound náušnice. Zdroj: Propagační materiál/Vona

Skims 

Valentýnská kolekce od společnosti Skims by neměla uniknout pozornosti těch, kteří si s dárkem stále nevědí rady. Pestrost cosy produktů od pyžam po pohodlné hoodies, spodní prádlo nebo napříkald basics s cherry potiskem ti umožní vybírat ze záplavy nejen růžové barvy.

Scoop onesie.
Scoop onesie. Zdroj: Propagační materiál/Skims

Svetr Ami Paris 

Co víc evokuje lásku než symbol srdce? Ano, správně, pravděpodobně nic. Proto je svetr s logem značky Ami Paris tou nejlepší možnou volbou. Signature srdce, které je s tímto brandem asociováno, je tak win win po všech směrech. A o kvalitě kousků snad ani nemusíme hovořit. 

Ami de Cœur wool sweater.
Ami de Cœur wool sweater. Zdroj: Propagační materiál/Mytheresa


Byredo Rouge Chaotique 

Last but not least. Parfém na seznamu dárků nesmí chybět. Smyslnost, sladkost, koření a chaos. Tak bychom definovali aromata, která evokují lásku. Jejich ztělesnění najdeš v parfému od značky Byredo s názvem Rouge Chaotique. Nabízí vzrušující vůni plnou kontrastů, která harmonii nachází v chaosu.

BYREDO ROUGE CHAOTIQUE.
BYREDO ROUGE CHAOTIQUE. Zdroj: Propagační materiál/Ingredients Store
Domů
Sdílet
Diskuse