Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2024 7:15
Čas čtení 0:38
Monika Růžičková

VIDEO: Když musíš, tak musíš. Čivava si pro cestující připravila zapáchající překvapení, personál reagoval pozdě

VIDEO: Když musíš, tak musíš. Čivava si pro cestující připravila zapáchající překvapení, personál reagoval pozdě
Zdroj: Public Domain Pictures/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Během letu společnosti United Airlines se čivavě stala nehoda, která zvedla žaludek nejednomu cestujícímu.

Na palubě pondělního letu z Denveru do Portlandu byla i žena se svou čivavou, která byla většinu letu v tašce. Let byl pro fenku asi moc dlouhý a zhruba v půlce letu začala být neklidná. Majitelka ji tedy z tašky vyndala, aby se uklidnila. Bohužel, po chvíli si čivava ulevila a celá sedačka i zem byly od psích výkalů.

Doporučeno
Dara Rolins zuří: Plastický chirurg celebrit zveřejnil její video před operací bez souhlasu Dara Rolins zuří: Plastický chirurg celebrit zveřejnil její video před operací bez souhlasu 9. února 2024 15:05
 

Ostatní cestující uvedli, že situaci chápali, let byl dlouhý a pes to nevydržel, problém měli spíš s pomalou reakcí personálu. Výkaly, které smrděly, byly na sedačce a na zemi. Letuška celou situaci vyrazila řešit až po několika minutách.

 

Mluvčí společnosti United Airlines řekl TMZ: „Náš palubní personál důkladně vyčistil prostor krátce poté, co nás na to zákazníci upozornili. Poskytli jsme dezinfekční ubrousky a lidem v okolí nehody jsme nabídli cestovní poukazy.“

Poukázky byly v hodnotě do 1700 korun českých, takže to mnozí jistě ocenili. Když ti ale létání nedělá dobře, tohle tvému stavu moc nepomůže a rychlá reakce personálu by měl být základ. 

Domů
Sdílet
Diskuse