Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. února 2024 15:05
Čas čtení 1:04
Radka Klučárová

Dara Rolins zuří: Plastický chirurg celebrit zveřejnil její video před operací bez souhlasu

Dara Rolins zuří: Plastický chirurg celebrit zveřejnil její video před operací bez souhlasu
Zdroj: Wiki Commons/David Sedlecký/volně k užití
OSOBNOSTI HUDBA
Uložit Uložené

Neoprávněné zveřejnění soukromých informací rozzlobilo nejen Daru, ale i její fanoušky a fanynky, kteří jí vyjádřili podporu a jednání lékaře ve velkém odsoudili.

Italský plastický chirurg Michele Pascali zveřejnil na Instagramu předoperační video Dary Rolins. Naznačil v něm, že ji čeká facelift, lifting krku a operace očních víček. Záběry však zveřejnil bez zpěvaččina souhlasu, což ji velmi rozzlobilo.

Doporučeno
Nejen Netflix. Sdílení hesel omezí další streamovací gigant Nejen Netflix. Sdílení hesel omezí další streamovací gigant 8. února 2024 10:15

Po několika hodinách video z lékařova profilu zmizelo, ale tajemství je venku a zpěvačka se rozhodla reagovat. „Zřejmě je mým osudem, že věci, které si chci nechat pro sebe a v soukromí, vyplouvají na povrch možná dřív, než se stanou. Přiznávám, že je to někdy velmi nepříjemné...,“ napsala na svůj Instagram.

Zpěvačka úpravy svého vzhledu nepopírá, ale mrzí ji, že se lékař chtěl přiživit na jejím jménu a počtu fanoušků. „Stejně jako před dvěma lety měl jistý lékař potřebu ukázat světu úpravu mého nosu, i tentokrát se našel jiný, který se chtěl pochlubit zákrokem a tím, že má u sebe ‚Darinku‘, 715 tisíc sledujících.“

Dara Rolins
Zdroj: @drmichelepascali (Instagram)

Pro chirurga je prominentní klientela nepochybně velkou reklamou, neváhal se o ni podělit se světem i za cenu ztráty důvěry a respektu pacientky. Dara se na sítích podělila se svými fanoušky o zprávu, že už má za sebou úspěšný zákrok. „Těším se na lepší časy, zdravím vás a hlásím, že mám zákrok za sebou, pacient přežil,“ napsala.

Neoprávněné zveřejnění soukromých informací rozzlobilo i zpěvaččin fanklub. Mnozí se shodují, že prozrazování lékařských tajemství je krajně neprofesionální, na což reagovala i známá slovenská lékařka Sandra Rozborilová. „Tohle se nedělá,“ komentovala chirurgovo chování.

Doporučeno
Pokračování těchto oblíbených seriálů se letos nedočkáš, posouvají se na rok 2025 Pokračování těchto oblíbených seriálů se letos nedočkáš, posouvají se na rok 2025 9. února 2024 7:10

Dara na sobě denně maká v pilates studiu, vyznává zdravý životní styl a snaží se žít život plný pozitivní energie, což dokázala i na velkolepých koncertech ve vyprodané pražské O2 areně před několika týdny, kde dva dny po sobě předváděla velkolepou show.

Domů
Sdílet
Diskuse