Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. února 2024 10:15
Čas čtení 0:35
Anna-Marie Hanzlíková

Nejen Netflix. Sdílení hesel omezí další streamovací gigant

Nejen Netflix. Sdílení hesel omezí další streamovací gigant
Zdroj: Pexels/cottonbro/volně k užití
KULTURA DISNEY NETFLIX PROGRAM DISNEY+
Uložit Uložené

Podobně jako Netflix i další streamovací služba Disney+ už brzy omezí sdílení hesel.

Amerických předplatitelů*předplatitelek Disney+ se omezení podle Verge dotkne již v půlce března. Na platformu Hulu, která do skupiny Disney patří také, přišel zákaz už v lednu. Pokud i ty s partou sdílíš jedno předplatné, na nové si podle portálu Filmotoro můžeš přichystat peněženku do konce letošního roku, kdy se má zákaz rozšířit i do Česka.

Doporučeno
VIDEO: Ameriku zaplavili lidé s Apple Vision Pro za 3 500 dolarů. Zařízení využívají během řízení či při cvičení ​ VIDEO: Ameriku zaplavili lidé s Apple Vision Pro za 3 500 dolarů. Zařízení využívají během řízení či při cvičení ​ 5. února 2024 6:50

Předpokládá se, že Disney nasadí podobnou politiku jako Netflix. Všechna zařízení budou muset být ze stejné domácnosti, což poskytovatel vyvozuje z IP adresy. Kdo se pravidelně přihlašuje odjinud, je Netflixem obratem vyzván k založení vlastního účtu nebo k uhrazení poplatku za přidání člena.

@onetrackpunk Disney plus and Hulu update terms on password sharing. #disney #hulu #disneyplus #passwordsharing ♬ Dying Barbie - I Green Screen Things

Zákaz předplatného je pro Disney logickým krokem. V případě Netflixu se totiž ukázalo, že lidé jsou ochotni za službu připlatit, protože po opatření službě rekordně narostl počet nových předplatitelů*předplatitelek.

Domů
Sdílet
Diskuse