Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2024 7:10
Čas čtení 0:31
Anna-Marie Hanzlíková

Pokračování těchto oblíbených seriálů se letos nedočkáš, posouvají se na rok 2025

Pokračování těchto oblíbených seriálů se letos nedočkáš, posouvají se na rok 2025
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložit Uložené

Hollywoodské stávky i nabušené rozvrhy hlavních hvězd. I to stojí za odložením plánovaných nových sérií na Netflixu. Ten aktualizoval seznam seriálů, kterých se dočkáš až v roce 2025.

Mezi dotčenými seriály jsou i Stranger Things. Jejich páté a poslední řady by ses podle serveru Hollywood Reporter mohl*a dočkat až na konci roku 2025, ve hře je i začátek roku 2026. Seriálu se pravděpodobně dotkla i vytíženost herců*hereček, například Millie Bobby Brown teď slaví úspěch v seriálu Enola Holmes.

Doporučeno
Nejen Netflix. Sdílení hesel omezí další streamovací gigant Nejen Netflix. Sdílení hesel omezí další streamovací gigant 8. února 2024 10:15

Podobně je na tom i seriál Wednesday. Ten se podle serveru Deadline ještě ani nezačal natáčet. Navíc se z Rumunska přesune do Irska. Fanoušci*fanynky také napjatě očekávají uvedení zfilmované verze nejslavnější mangy všech dob One Piece. Ta podle informací Varieté přijde také až příští rok.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Stranger Things Netflix (@strangerthingstv)

Podle Redanian Intelligence se odkládá i seriál Zaklínač. Mezi další kousky patří podle serveru Netflixer třeba Sladké magnólie, Ginny a Georgia, Virgin River, Advokát, Rekrut a XO, Kitty.

Zpět
Sdílet
Diskuse