Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2024 7:30
Čas čtení 0:43
Radka Klučárová

Rytmus a Jasmina se pochlubili velkou novinkou: Chystají vlastní reality show ​

OSOBNOSTI RYTMUS
Uložit Uložené

Manželé si do svého soukromí pustili kamery, fanouškům se chtějí přiblížit a dát jim možnost nahlédnout do každodenního života.

Jeden z nejsledovanějších párů na Slovensku, Rytmus a Jasmina, budou mít vlastní reality show. Touto informací své fanoušky překvapila samotná Jasmina na Instagramu, kde zveřejnila video a poodhalila dosud nezveřejněné informace.
​ 

Rytmus
Zdroj: se souhlasem Matúše Zeťáka

Světu odhalí svůj každodenní život

Manželé si do svého soukromí pustili kamery, fanouškům se chtějí přiblížit a dát jim možnost nahlédnout do každodenního života. „Přátelé, je to tady. Dnešním dnem já, Paťo, naše rodina, naši nejbližší přátelé a i ty, Gabi, ztrácíme možná kus soukromí, ale jdeme se vám přiblížit více než kdy předtím. Ode dneška se stáváte – ani nevíte, v jaké míře – součástí našich životů. Budete s námi všude,“ prozradila moderátorka ve videu.

„Musím si dávat extrémní pozor na pusu. Ale těším se. Lidé chtěli poznat Paťa a Jasminu, takže jak jinak než takhle…“ řekla Jasmina na kameru a ukázala auto plné lidí ze štábu, mikrofony a porty na kalhotách, které – jak s úsměvem poznamenala – teď nejbližší měsíce bude mít stále na sobě.

Bližší informace o chystaném projektu zatím nejsou známé, fanoušci oblíbené dvojice se už brzy pravděpodobně dozvědí víc.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Domů
Sdílet
Diskuse