Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2024 9:16
Čas čtení 1:06
Veronika Ábelová

Influencerka kritizovala bratra za špatné známky ve škole. „Tvoje kariéra je OnlyFans,“ hájil se

Influencerka kritizovala bratra za špatné známky ve škole. „Tvoje kariéra je OnlyFans,“ hájil se
Zdroj: Instagram / Camilla Araujo
OSOBNOSTI ONLYFANS
Uložit Uložené

V podcastu s názvem Tailor Beats se Camilla Araujo, známá ze živého Squid Game, pustila do svého bratra kvůli jeho známkám ve škole. Ten jí na oplátku vyčetl, že má OnlyFans.

Camilla Araujo se stala známou na sociální sítích poté, co účinkovala ve videu youtubera MrBeasta zvaném Squid Game v reálném životě. V tom vystupovala jako hráčka číslo #067. V soutěži nevyhrála, ale získala si spoustu fanoušků. Na Instagramu měla v roce 2021 okolo sedmi tisíc sledujících. V roce 2024 jí počet sledujících vzrostl na 700 tisíc. Od té doby začala dělat OnlyFans.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený camilla araujo (@realcamillaara)

V podcastu Tailor Beats se Araujo zeptala svého bratra, jestli je dobrá sestra. Ten odpověděl, že je na něj zlá, což trochu přiznala. „Jsem na tebe zlá, když propadáš!“ vykřikla v podcastu. Potom se sourozenci krátce dohadovali o tom, jestli je D dobrá, nebo špatná známka. Araujo řekla, že ona měla vždy známku A+. To ale bratra rozčílilo.

„Doslova děláš OnlyFans!“ bránil se. „Tvoje kariéra je OnlyFans. Neříkej nesmysly. Prodáváš fotky čehokoli. K čemu všechno to studium bylo?“ pokračoval v rozčilování. Po těchto slovech byla Araujo ticho. Video se začalo rychle šířit po sociálních sítích a nasbíralo miliony zhlédnutí.

V novém příspěvku na Instagramu se jí bratr omluvil a situaci vysvětlil. Stalo se tak zároveň poté, co se v komentářích objevilo, že má na něj sestra špatný vliv. „Byl jsem na ni naštvaný, protože mluvila o něčem, co mě naštvalo,“ uvedl. „Jak na něj můžu mít špatný vliv, když mu říkám, aby byl lepší než já?“ připojila se Araujo. „Všichni jen hledáte něco, co můžete komentovat. Říkám mu, aby měl lepší známky, šel na vysokou a něco dělal,“ doplnila Araujo.

Někteří sledující sourozence obvinili z toho, že na sebe jen chtěli upoutat pozornost.

Domů
Sdílet
Diskuse