Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2024 12:45
Čas čtení 0:43
Ilona Hobzová

Nokia chystá speciální Barbie mobil. Víme, kdy bude k dostání, moderní přístroj ale nečekej

Nokia chystá speciální Barbie mobil. Víme, kdy bude k dostání, moderní přístroj ale nečekej
Zdroj: Pixabay / ErikaWittlieb /volně k užití
TECH BARBIE MODERNÍ TECHNOLOGIE
Uložit Uložené

Jestli jsi fanouškem nebo fanynkou Barbie a miluješ retro, zbystři!

Značka Nokia dnes na trhu s mobilními telefony rozhodně lídrem není. Některé její modely jsou však díky své „nerozbitnosti“ považovány za legendární. A zdá se, že by se znovu mohla dostat na výsluní. Pomoci by jí k tomu mohla novinka, za kterou stojí spolupráce s firmou Mattel.

Doporučeno
Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit 26. února 2024 13:34

Jak upozornil server The Verge, společnost HMD (pod kterou Nokia spadá) oznámila několik novinek, které na letošní rok chystá. Je mezi nimi třeba nový retro telefon značky Nokia a smartphone značky HMD. Dalším novým produktem by měl být Barbie telefon, který společnost chystá ve spolupráci s firmou Mattel. Dočkáme se ho už letos v červenci.

Žádnou velkou technologickou vymoženost nečekej, i v případě Barbie telefonu sází Nokia na retro. Nečekej tedy ohebný displej, mělo by jít o „véčkový“ telefon, samozřejmě v růžové barvě a s logem Barbie. Na své si tak přijdou hlavně nenároční uživatelé a uživatelky nebo fanoušci a fanynky Barbie. 

Domů
Sdílet
Diskuse