Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. března 2024 17:30
Čas čtení 1:00
Anna Peclová

Kosmonaut z Čech, Aquaman i Napoleon. Tohle jsou nejlepší filmové novinky na streamovacích platformách

Kosmonaut z Čech, Aquaman i Napoleon. Tohle jsou nejlepší filmové novinky na streamovacích platformách
Zdroj: Netflix / propagační materiál
ČESKO FILM FILMY 2024 HBO GO HBO MAX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU PROGRAM DISNEY+
Uložit Uložené

Březen přináší filmové a seriálové novinky snad od všech platforem. Nabídka by neměla polevit ani v dalších týdnech. Nejžhavější je nabídka Netflixu, který nabízí nové sci-fi filmy, thrillery i kriminálky. Přinášíme ti pět tipů, na co se podívat.

Code 8: Část 2

Netflix v průběhu týdne uvedl pokračování sci-fi filmu Code 8: Část 2. Na obrazovky se vrací Robbie a Stephen Amell a za vznikem stojí opět režisér Jeff Chan. Příběh se odehrává ve světě, kde na lidi se superschopnostmi dohlíží roboti. Bývalý vězeň se zde spojí s nenáviděným drogovým bossem ve snaze ochránit teenagerku před zkorumpovaným poldou.

Kosmonaut z Čech

Další sci-fi novinkou je drama Kosmonaut z Čech s Adamem Sandlerem. Jedná se o filmovou adaptaci knihy Jaroslava Kalfaře, kterou natočil tvůrce Černobylu Johan Renck. V ní se kosmonaut po návratu na Zemi dozvídá, že manželství, které tu zanechal, pomalu chátrá. Ve snaze napravit pochroumaný vztah mu pak pomáhá tajemné prastaré stvoření, které se ukrývá v hlubinách jeho lodi.

Kosmonaut z Čech.
Kosmonaut z Čech. Zdroj: Netflix / propagační materiál

Jeden gól 

Disney Plus uvedlo novou komedii režiséra Taiky Waititiho Jeden gól s Michaelem Fassbenderem. V ní vidíme skutečný příběh fotbalového týmu Americké Samoy, jenž najme smolařského trenéra, který z nejhoršího fotbalového týmu na světě udělá snad vítěze.

Aquaman a ztracené království 

Hitem, který přinesla platforma HBO, je jednoznačně Aquaman a ztracené království. V něm se Black Manta pokouší kvůli pomstě svého otce jednou provždy zničit Aquamana. Padouch je tentokrát hrozivější než kdykoliv předtím a vládne mocí bájného černého trojzubce.

Aquaman a ztracené království.
Aquaman a ztracené království. Zdroj: Warner Bros./propagační materiál

Napoleon

Nadšence do historie potěší snímek Napoleon Ridleyho Scotta. Nově je v nabídce pro předplatitele Apple TV+. Zatím je však k dispozici jen kinoverze. Na čtyřhodinovou verzi, kterou režisér před časem slíbil, si diváci ještě budou muset počkat. Oficiálně ještě nebylo oznámeno, kdy se této verze životopisného filmu dočkáme.

napoleon
Zdroj: Apple TV+/propagační materiál
Domů
Sdílet
Diskuse