Přidej se do klubu Refresher+ již od 125 Kč 25 Kč
Co se dozvíš po odemknutí?
- V čem spočívá koncept restaurace Entrée.
- Jaký je Přemek šéf.
- Jestli je pro mladé kuchaře a kuchařky důležité sbírat zahraniční zkušenosti.
- Jak se dostal k vaření.
- Proč už nesní o michelinské hvězdě a jestli by ji mohla dostat restaurace mimo Prahu.
- Jestli je Čechům koncept fine diningu bližší než před lety.
- Jak se změnil národní přístup ke gastronomii a gastro samotné.
- Názor na foodbloggery a foodbloggerky.
- Jaké jsou současné gastronomické trendy.
- Co dělá dobrého kuchaře.
- Jak mu do života zasahuje bulvár.
- Jestli jeho děti jedí jeho kuchyni.
- Jak ho změnilo, že je táta.
- Jestli chce dělat hudbu.
- Jaké sny si momentálně odškrtává.
Máš již předplatné?
Přihlásit se
Sledovat video
Poslat sms
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 155772 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Po odemčení získáš
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Např.:
100 % zľava na lístok na linke Bratislava – Viedeň/Schwechat
, 30 % zľava na ročné predplatné Rejoy
nebo 20 % sleva na nákup v The Streets
Zobrazit všechny (9)Hostem rozhovoru Refresheru byl šéfkuchař a porotce gastronomických soutěží Přemek Forejt.