Toto je video pouze pro předplatitele
ale již od 129 Kč
můžeš sledovat vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
Už mám předplatné:
Přihlásit se
nebo Odemkni video přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 155772 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč.
Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem.
Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč).
Jak to funguje?
POSLAT SMS
Co se dozvíš po odemknutí?
- V čem spočívá koncept restaurace Entrée.
- Jaký je Přemek šéf.
- Jestli je pro mladé kuchaře a kuchařky důležité sbírat zahraniční zkušenosti.
- Jak se dostal k vaření.
- Proč už nesní o michelinské hvězdě a jestli by ji mohla dostat restaurace mimo Prahu.
- Jestli je Čechům koncept fine diningu bližší než před lety.
- Jak se změnil národní přístup ke gastronomii a gastro samotné.
- Názor na foodbloggery a foodbloggerky.
- Jaké jsou současné gastronomické trendy.
- Co dělá dobrého kuchaře.
- Jak mu do života zasahuje bulvár.
- Jestli jeho děti jedí jeho kuchyni.
- Jak ho změnilo, že je táta.
- Jestli chce dělat hudbu.
- Jaké sny si momentálně odškrtává.
Hostem rozhovoru Refresheru byl šéfkuchař a porotce gastronomických soutěží Přemek Forejt.