Přidej se do klubu REFRESHER+
Co se dozvíš po odemknutí?
- V čem spočívá koncept restaurace Entrée.
- Jaký je Přemek šéf.
- Jestli je pro mladé kuchaře a kuchařky důležité sbírat zahraniční zkušenosti.
- Jak se dostal k vaření.
- Proč už nesní o michelinské hvězdě a jestli by ji mohla dostat restaurace mimo Prahu.
- Jestli je Čechům koncept fine diningu bližší než před lety.
- Jak se změnil národní přístup ke gastronomii a gastro samotné.
- Názor na foodbloggery a foodbloggerky.
- Jaké jsou současné gastronomické trendy.
- Co dělá dobrého kuchaře.
- Jak mu do života zasahuje bulvár.
- Jestli jeho děti jedí jeho kuchyni.
- Jak ho změnilo, že je táta.
- Jestli chce dělat hudbu.
- Jaké sny si momentálně odškrtává.
Máš již předplatné?
Přihlásit se
Sledovat video
Poslat sms
Pošli SMS na 90211 s textem FRESH 155772 a aktivuj si předplatné na celý měsíc.
Cena SMS předplatného je 125 Kč s DPH. Jak to funguje?
Odemkni a získej
Refresher bez reklam
stovky prémiových článků
extra benefity
zvýhodněná členství
lístky zdarma
pay per view kódy
Zobrazit všechny
Hostem rozhovoru Refresheru byl šéfkuchař a porotce gastronomických soutěží Přemek Forejt.