Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2024 10:00
Čas čtení 0:12
Anna Koucká

Přemek Forejt: Pojmenování kontrolor kvality v mekáči bylo nešťastné, ale šel bych do toho znova. O michelinovi už nesním

REFRESHER GASTRONOMIE HUDBA MCDONALD’S PŘEMEK FOREJT
Uložit Uložené
Toto je video pouze pro předplatitele
ale již od 129
můžeš sledovat vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni video přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 155772 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • V čem spočívá koncept restaurace Entrée.
  • Jaký je Přemek šéf.
  • Jestli je pro mladé kuchaře a kuchařky důležité sbírat zahraniční zkušenosti.
  • Jak se dostal k vaření.
  • Proč už nesní o michelinské hvězdě a jestli by ji mohla dostat restaurace mimo Prahu.
  • Jestli je Čechům koncept fine diningu bližší než před lety.
  • Jak se změnil národní přístup ke gastronomii a gastro samotné.
  • Názor na foodbloggery a foodbloggerky.
  • Jaké jsou současné gastronomické trendy.
  • Co dělá dobrého kuchaře.
  • Jak mu do života zasahuje bulvár.
  • Jestli jeho děti jedí jeho kuchyni.
  • Jak ho změnilo, že je táta.
  • Jestli chce dělat hudbu.
  • Jaké sny si momentálně odškrtává.

Hostem rozhovoru Refresheru byl šéfkuchař a porotce gastronomických soutěží Přemek Forejt.

Domů
Sdílet
Diskuse