Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. března 2024 7:00
Čas čtení 0:31
Vincenc Novák

Vydání GTA VI se možná výrazně oddálí. Na nejočekávanější hru současnosti si počkáme déle, než se čekalo

Vydání GTA VI se možná výrazně oddálí. Na nejočekávanější hru současnosti si počkáme déle, než se čekalo
Zdroj: Rockstar Games
TECH GAMING GTA VI
Uložit Uložené

Očekávané pokračování populární série Grand Theft Auto mělo podle původních plánů vyjít v první polovině roku 2025. Kvůli zpomalení vývoje se však tento termín možná posune až na rok 2026.

Zprávy přicházejí nedlouho poté, co se objevily informace o kroku ze strany vedení společnosti Rockstar Games, které nařídilo na dálku pracujícím zaměstnancům vrátit se do práce. Důvodem byly zřejmě problémy s vývojem nové hry, přestože společnost mluvila jen o nutnosti zajištění bezpečnostních a kvalitativních opatření, uvádí magazín Complex

Doporučeno
Vyšel trailer ke GTA VI. Ohromí perfektní grafikou, hra zatím nevyjde na PC Vyšel trailer ke GTA VI. Ohromí perfektní grafikou, hra zatím nevyjde na PC 5. prosince 2023 7:35

Podle serveru Kotaku měla hra spatřit světlo světa během první poloviny roku 2025. Nejočekávanější hry současnosti se však vzhledem ke komplikovanému vývoji dočkáme nejdříve až v jeho závěru nebo možná až v roce 2026.

Trailer k nové hře vyšel v prosinci. Příběh se bude odehrávat ve Vice City, novinkou budou dvě hlavní postavy – ženská a mužská. Stane se tak vůbec poprvé v historii série.

GTA VI bude k dispozici exkluzivně pro konzole nejnovější generace PS5 a Xbox řady X/S. Při uvedení nebude hra dostupná pro PC. 

Domů
Sdílet
Diskuse