Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. prosince 2023 7:35
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Vyšel trailer ke GTA VI. Ohromí perfektní grafikou, hra zatím nevyjde na PC

Vyšel trailer ke GTA VI. Ohromí perfektní grafikou, hra zatím nevyjde na PC
Zdroj: Rockstar Games
TECH GTA VI NOVÉ HRY
Uložit Uložené

Jak vypadá GTA VI po mnohaletém čekání? První trailer odhaluje krásné a prosluněné Vice City i hlavní hrdiny ve stylu Bonnieho a Clyda.

Rockstar Games odhaluje GTA VI po více než deseti letech od vydání pátého dílu. A už teď je jasné, že půjde o další gigantickou hru, která bude udávat trendy ve světě videoher na mnoho let dopředu.

Rockstar pravděpodobně překoná všechny rekordy v prodejích, tebe už ale nejspíš zajímá první úžasný trailer ukazující fiktivní Miami a vůbec vše, co novinka nabídne. Mrknout se na to můžeš níže.

Kolem GTA VI se již několik let objevují různé spekulace. Studio však i navzdory různým leakům (ten poslední proběhl o víkendu) poctivě mlčí. Ví totiž, že tahle hra se bude propagovat sama, i kdyby nehnuli ani prstem. O zájmu koneckonců hovoří i pouhý obrázek na twitteru s oznámením premiéry traileru, který se stal nejlajkovanějším herním příspěvkem v historii sítě. Teď ho nejspíš překoná samotný trailer.

Doporučeno
Hudební hru Fortnite Festival zahájí The Weeknd. Na jaké další kousky se můžeš těšit? Hudební hru Fortnite Festival zahájí The Weeknd. Na jaké další kousky se můžeš těšit? 3. prosince 2023 17:14

Hra každopádně vyjde na konzolích v roce 2025, PC zatím není v plánu, ale je pravděpodobné, že jako v případě minulých dílů vyjde se zpožděním. Město bude inspirované americkým Miami a jeho okolím a bude duchovním nástupcem legendárního Vice City. 

Domů
Sdílet
Diskuse