Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2023 17:14
Čas čtení 0:45
Karolína Fejtová

Hudební hru Fortnite Festival zahájí The Weeknd. Na jaké další kousky se můžeš těšit?

Hudební hru Fortnite Festival zahájí The Weeknd. Na jaké další kousky se můžeš těšit?
Zdroj: Getty Images/Joseph Okpako
TECH THE WEEKND
Uložit Uložené

The Weeknd přichází do Fortnite jen týden po Eminemově velkém koncertu, aby zahájil rytmickou hru Fortnite Festival, na níž pracují vývojáři starší hry Rock Band.

Fortnite Festival je nová hudební hra, ve které mohou hráči hrát v kapele s přáteli nebo vystupovat sólově na pódiu s hity svých oblíbených interpretů. Festival, který vytvořilo studio Harmonix, jež stojí za kultovní hudební hrou Rock Band, představuje začátek hudebních her ve Fortnite,“ oznámilo Epic Games. 

Doporučeno
Eminem bude mít ve Fortnite virtuální koncert: V upoutávce na velkolepou audiovizuální show svolává všechny babičky Eminem bude mít ve Fortnite virtuální koncert: V upoutávce na velkolepou audiovizuální show svolává všechny babičky 22. listopadu 2023 11:31

Hru zahájí 9. prosince koncert, na kterém vystoupí The Weeknd. O kompletním seznamu skladeb pro Fortnite Festival toho zatím není příliš známo. Na koncertu si budou moct hráči zahrát stejně jako v případě hudební integrace na koncertě The Big Bang. 

Právě událost Big Bang zakončila čtvrtou kapitolu Fortnite. Už byla spuštěna i pátá, která s sebou postupně přinese tři téměř samostatné hry. Kromě už zmíněného Fortnite Festivalu ještě LEGO Fortnite a Rocket Racing.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Fortnite Festival (@fnfestival)

LEGO Fortnite bude spuštěno 7. 12. letošního roku a půjde o stavitelský survival. O den později si budete moci užít arkádové závody Rocket Racing zasazené do světa Fortnite od studia Psyonix, které má za sebou úspěšný titul Rocket League. 9. 12. dojde ještě na rytmickou hru Fortnite Festival,“ informoval český server Indian-tv.

Na ukázky ze všech her se můžeš podívat ve videu:

Domů
Sdílet
Diskuse